Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Snart till salu

Järfällavägen 94B

Jakobsberg - Söderdalen / Järfälla
95 m² Boarea
4 Rum
95 m² Boarea
4 Rum

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Järfällavägen 94B
 • Område Jakobsberg - Söderdalen
 • Avgift 4 921 kr Obligatorisk avgift om 220 kr tillkommer för Triple play.
 • Boarea 95 m²
 • Rum 4
 • Drift 6 040 kr/år

Högst upp i huset med två stora balkonger om 14 respektive 8 kvadratmeter bjuds det på en välplanerad fyra med lättmöblerade ytor och genomtänkta lösningar. Hallen välkomnar er med goda avhängningsmöjligheter. Redan här öppnar bostaden upp sig och viskar om löften att det här är en lägenhet att trivas länge i. Det mycket smakfullt inredda köket bjuder på en stor matplats för 6-8 middagsgäster. Köket som ligger i delvis öppen planlösning mot det stora vardagsrummet med utgång till den mysiga balkongen är som gjord för att avnjuta många vackra solnergångar på. Avluta rundturen med att inspektera de tre rymliga sovrummen, det helkaklade badrummet samt den praktiska gästtoaletten för att sedan ta er ut på den stora inglasade balkongen där ni ser ut över takåsar och kan njuta av frukostar i morgonsolen. Hela lägenheten badar i härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och bjuder på stilsäkra inredningsval. Här bor ni endast en kort promenad bort från Görvälns vackra naturreservat. Där infinner sig känslan av landet med härliga promenadstråk, Görväln slott, badstran, skidbacke samt vacker natur. Det här är något för er som söker lugnet men ändå vill vara nära till all service. Några minuters bilfärd bort finner ni IKEA, Stockholm Quality Outlet samt handelsplatsen Flottiljen. Här bor ni nära skola, förskolor samt goda kommunikationer. På några minuter med bil når ni även E18. Här bor ni i växande Söderdalen i en lägenhet i absolut toppskick. Ordet livskvalitet upphör att vara en klyscha och blir istället en pricksäker sammanfattning. Hjärtligt välkomna!

Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Järfällavägen 94B järfällavägen 94b jakobsberg - söderdalen järfälla järfälla 4
95

Beskrivning

Allmän beskrivning

Hall
Stor, ljus och välkomnande hall med plats för avhängning och skohylla. Parkettgolv av ek samt målade väggar.

Kök
Trevligt kök med goda arbetsytor och bra med förvaring bakom vita skåpluckor och lådor. I utrustningsväg finns spis, fläkt, ugn samt två stycken kyl/frys. Här finns det också utrymme för en matplats för sex till åtta middagsgäster. Parkettgolv och vita målade väggar.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med stora sällskapsutrymmen som erbjuder plats för en soffgrupp med tillhörande tv-möbler. Här finner ni också utgången till bostadens trevliga balkong om 8 kvm med eftermiddags och kvällssol. Parkettgolv och vita väggar.

Sovrum
Fint sovrum med plats för säng och skrivbord, byrå eller bokhylla. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum
Sovrum med plats för säng och mindre inredning efter önskemål. Här finns det flera garderober för extra förvaring. Parkettgolv och vita väggar.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för säng och skrivbord. I detta sovrum kan ni ta er ut på bostadens andra balkong. Denna inglasad samt om hela 14 kvm.
Parkettgolv och målade väggar i varmgrå nyans.

Duschrum/Tvättstuga
Helkaklat duschrum med wc, handfat med kommod, dusch med duschvägg i glas samt tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv och kaklade väggar.

Gästtoalett
Praktisk gästtoalett med wc och handfat. Vita målade väggar samt klinkergolv.


Ett källarförråd om 6 kvm ingår.
Gästrum/föreningsrum finns att hyra för 300 kr/dygn.
Miljöstation för sopsortering finns.
Cykelrum finns i trapphuset.
Kollektiv bostadsrättsförsäkring har tecknats i föreningen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 2018
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 4
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Ja
 • Våning 5 av 5
 • Balkong Ja
 • Beskrivning bilplats Garageplats finns (separat kö) och det finns gott om parkering längs gatorna i området.
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 1,48 %
 • Föreningssnamn Mjölnaren i Söderdalen
 • Elkostnad 4 440 kr/år
 • Kostnad för vatten och avlopp 1 600 kr/år
 • Total driftkostnad 6 040 kr/år
 • Sammanställning uteplats Två stora balkongen varav den ena inglasad. 14 respektive 8 kvm.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Allmänt Brf Mjölnaren innefattar totalt 97 bostäder. AIX Arkitekter har ritat husen. Hiss finns i samtliga trapphus. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, samt renhållning. Utöver månadsavgiften debiteras varmvatten separat. Varmvatten betalas efter faktisk förbrukning och varje lägenhet har en egen mätare. Telia levererar bredband, TV och telefoni. Ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften tillkommer på 220 kr/mån. Förråd, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum finns. Samtliga bostäder har ett tillhörande förråd. I anslutning till varje trapphus finns cykelförråd samt förråd för barnvagnar och rullstolar. Cykelparkering finns även utomhus på gården. Sophantering I diskbänksskåpet finns källsorteringskärl. Utomhus finns djupbehållare för hushållssopor. I kvarteret finns även miljörum för källsortering med olika fraktioner. Parkering Längs järnvägen finns ett nybyggt stort parkeringshus. Plats i garage kommer kosta 800 kr/månad. De som hyr plats på den provisoriska marken kommer att ha förtur till garageplats. Kö system tillämpas till P-platserna. Trapphus och postboxar I entréplan i varje trapphus finns postboxar där posten delas ut. Morgontidningen levereras till en tidningshållare utanför respektive lägenhetsdörr. Gård På den privata innergården finns planteringsytor, träd, belysning och sittgrupper för föreningens medlemmar. Överlåtelseavgift ca 1 137 kr betalas av köparen. Pantsättningsavgift betalas av pantsättaren på 450 kr/notering.

 • Föreningsnamn Mjölnaren i Söderdalen
 • Antal lägenheter 97

Området

Allmänt om området

För dig som uppskattar natur och utomhusliv så finns det mycket i närheten. Söderdalen har fått fina nya parkområden, och även längs Bällstaån är det grönt. Järvafältet, naturreservat med bred flora och fauna och med många stigar och vägar för promenader och/eller joggingturer, ligger ett stenkast bort. Det finns även ridstigar på Järvafältet, vilka områdets ridskolor nyttjar frekvent. I kanten av Järvafältet ligger Säby Gård. Här finns en ridskola med stall och ridhus samt ett populärt café, där du hittar norra Europas godaste vaniljbullar. Här ligger också fågelrika Säbysjön som är ett populärt tillhåll för fågelskådare. I öster, vid Mälaren, ligger Görvälns Slott i Görvälns naturreservat. Här finns bl.a. ett arboretum med 150 olika trädarter från hela världen. När isen ligger på Mälaren är Görväln en bra utgångspunkt för en tur på långfärdsskridskor. Slottet erbjuder sagolik vistelse för bl.a. bröllop, en lyxig week-end, konferens eller ett restaurangbesök.

Närservice

Jakobsbergs Centrum ligger en kort promenad bort. Där finns en inglasad galleria med ca 100 affärer och butiker liksom banker, läkarmottagningar och barnavårdscentral. På andra sidan E18 ligger Barkarby Handelsplats. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max, McDonalds, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Kommunikation

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. Pendeltåget tar 19 minuter till Stockholms City. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E18 in till Stockholm och tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista. Med bil tar man E18 till Stockholm city som ligger ca 20 km bort.

Parkering

Garageplats finns (separat kö) och det finns gott om parkering längs gatorna i området.

Övrigt

Längs Bällstaån i södra Jakobsberg har en helt ny stadsdel vuxit fram med kring 1250 lägenheter . Husen i Söderdalen ligger i en parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. I Jakobsberg finns ett tiotal grundskolor för årskurs F-5 och flera av dem har även årskurs F-9. De flesta ligger inom promenad- eller cykelavstånd från Söderdalen. Det finns ett tiotal förskolor, både i privat och i kommunal regi. Dessutom finns det familjedaghem som alternativ till förskola. Inom Söderdalen planeras för två nya förskolor.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.