Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Birgittavägen 23

Jakobsberg Centrum / Järfälla
37 m² Boarea
1 Rum
1 650 000 kr utgångspris
37 m² Boarea
1 Rum
1 650 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Birgittavägen 23
 • Område Jakobsberg Centrum
 • Pris 1 650 000 kr utgångspris
 • Avgift 2 631 kr
 • Boarea 37 m²
 • Rum 1
 • Drift 200 kr/år

Bra planerad etta med stor uteplats i soligt söderläge.

Hjärtligt välkomna till denna optimalt planerade etta i populär föreningen nära Jakobsberg centrum samt pendeltåg. Innanför dörren möte ni av god planering samt smakfulla inredningsval. Ett stort badrum med dusch, en rymlig hall med intilliggande klädkammare, ett fint renoverat kök med generösa arbetsytor samt ett stort allrum med gott om plats för en stor säng samt soffgrupp. Härifrån når ni även uteplatsen som ligger i rakt söderläge. Ett trivsamt boende i en bra förening med närhet till det mesta. Varmt välkomna på visning!

Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Karolina bild 4 på objekt
Karolina bild 4 på objekt

Planritningar

Birgittavägen 23 birgittavägen 23 jakobsberg centrum järfälla järfälla 1
37

Beskrivning

Allmän beskrivning

Hall
Ljus och välkomnande hall med plats för avhängning, skohylla och förvaring. Parkettgolv och vittapetserade väggar.

Klädkammare
Stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Allrum
Rymligt allrum med stora sällskapsutrymmen som erbjuder plats för en soffgrupp med tillhörande tv-möbler samt en stor säng. Här finner ni utgången till bostadens trevliga uteplats. Fondvägg och parkettgolv.

Kök
Trevligt kök med goda arbetsytor och bra med förvaring. I utrustningsväg finns spis, fläkt, ugn samt kyl/frys. Ekfanér samt mörk bänksskiva av laminat.

Duschrum
Helkaklat duschrum med wc, duschhörna samt handfat, klinkergolv och kaklade väggar.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår -
 • Fastighetsbeteckning Jakobsberg 16:3
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 1
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Uteplats Ja
 • Andel av årsavgiften 0,43395 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,47044 %
 • Föreningssnamn Hsb Brf Beckasinen I Järfälla
 • Elkostnad 200 kr/år
 • Total driftkostnad 200 kr/år
 • Personer i hushållet 1
 • Sammanställning uteplats Soligt söderläge.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Området stod klart 2001 bestående av 4 hus med totalt 128 lägenheter i storlekar från 32 till 142 kvm fördelat på 1-4 r.o.k. De flesta har balkong, några har uteplats och några är byggda i två plan (atelje-våningar). Området ligger i kommundelen Jakobsberg i Järfälla kommun. Läget är centralt. Vi är granne till Jakobsbergs sjukhus och det är kort promenadavstånd till det stora området Barkarby Factory Outlet i östlig riktning samt Järvafältets naturreservat strax intill. I västlig riktning promenerar du till Jakobsbergs centrum, pendeltågsstation, simhall, sporthall, tennishall m.m. Mer allmän information om service, kommunikationer hittar du på kommunens hemsida www.jarfalla.se. I början av 2015 görs hemsidan om rejält när HSB går över till EpiServer. Det blir enklare och vi försöker att inte dubblera information i onödan. Det du inte hittar på vår hemsida kanske finns på HSB:s hemsida www.hsb.se eller på hemsidan för region HSB Norra Stor-Stockholm. Dessutom bör du i lägenheten ha kvar den s.k. HSB-pärmen samt PEAB-pärmen, vilka ska vara kvar i lägenheten vid överlåtelse. El Föreningen tillämpar enhets-el, dvs att föreningen endast har ett enda abonnemang gentemot el-leverantören och använder HomeSolutions.se för att mäta och utdebitera förbrukningen för varje lägenhet. Där går det att se statistik och jämföra olika månader och år med varandra. Vatten, värme Vatten ovh värme ingår i avgiften.

Övrigt om föreningen

Sophus Ett gemensamt sophus för källsortering finns inom området. Förråd Till husen 23 och 25 finns ett förråd per lägenhet på bottenvåningen. För hus 27 och 29 finns inte förråd till alla, men det går att ställa sig i kö hos HSB. Förråd kostar 75 kr/mån.

Parkering

Det finns carportplatser utan förråd att hyra. Priset höjs från 275 kr/mån till 350 kr/månad 2018. Motorvärmar el ingår. HSB planerar digital hantering av kö till parkeringsplatser.

Tv och bredband

Bas-TV från ComHem, bredband 100 MB/s och abonnemang för fast telefoni (ej samtal) från Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

 • Föreningsnamn Hsb Brf Beckasinen I Järfälla
 • Antal lägenheter 128

Området

Allmänt om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun och utgör dess kommersiella och administrativa centrum. Här finns nåt för alla, från shopping och service till natur och friluftsliv. Kommunen ligger drygt 15 km norr om centrala Stockholm och år 2013 beräknades invånarantalet till 26 681.

Närservice

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se

Kommunikation

Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar ca 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18.

Övrigt

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.