Sök på Mäklarringen

Sälj med oss

Kvarnplan 1

Jakobsberg / Järfälla
29 m² Boarea
1 Rum
1 190 000 kr
29 m² Boarea
1 Rum
1 190 000 kr

Visning

Visning Kvarnplan 1 2023-04-02T00:00:00 2023-04-02T00:00:00 Mäklarringen
Kvarnplan 1 17764 Järfälla
Söndag 2 April

Kontakta ansvarig mäklare för visningstid!

Fakta

 • Adress Kvarnplan 1
 • Område Jakobsberg
 • Pris 1 190 000 kr
 • Avgift 3 193 kr inkl värme, vatten, basutbud TV
 • Boarea 29 m²
 • Rum 1

Etta med läge plus!

ACCEPTERAT PRIS! Först till kvarn! Kontakta ansvarig mäklare för visningstid! Letar du efter en välplanerad etta med läge plus? Här är den! Detta är lägenheten för dig som vill bo centralt med shopping, restauranger, apotek samt all annan service man kan tänkas behöva i sin vardag, precis runt knuten. Belägen precis intill Jakobsbergs pendeltågsstation samt bussar och med Jakobsbergs centrum endast någon minuts promenad bort blir läget knappast bättre. Det tar inte många sekunder på Kvarnplan 1 innan man får ihop kalkylen: 29 kvadratmeter som känns hundra procent rätt i magen. Men vi tar det från början. Redan i hallen förstår ni vad som är lägenhetens storhet: ljust och välkomnande, och detta är ett tema som hålls i genom hela rundturen. Här bjuds ni på gott om utrymme för avhängning samt förvaring. Tar ni direkt till höger hamnar ni i det nyligen stambytta duschrummet som bjuder på både kakel och klinker. Tar ni istället vägen rakt fram så hamnar ni i lägenhetens nav, det dagsljusbadande allrummet. Här finner ni perfekta ytor för både säng, soffa samt annat möblemang. Det kan hända att ni blir kvar i lägenhetens nav en bra stund innan ni slutligen tar er tillbaka mot köket som har allt det som en trollande hemmakock behöver. Och även här är det såklart ljust och härligt. Bostaden erbjuder generösa förvaringsmöjligheter samt fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och fransk balkong, vilket förstärker känslan av en lägenhet som slår på stort, även om den är liten till ytan. Har ni väntat på det här länge, har ni gjort helt rätt. Och har ni precis börjat leta, har ni världens tur. Här är den: Välkommen hem till Kvarnplan 1!

Camilla Lindqvist Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla
0723-11 44 33 camilla.lindqvist@maklarringen.se Mejla
Camilla Lindqvist Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla
0723-11 44 33 camilla.lindqvist@maklarringen.se Mejla

Bilder

Planritningar

Kvarnplan 1 kvarnplan 1 jakobsberg järfälla järfälla 1
29

Beskrivning

Allmän beskrivning

Hall:
Rymlig hall med gott om utrymme för avhängning samt förvaring. Parkettgolv samt målade väggar.

Kök:
Bra förvaringsmöjligheter bakom stilrena vita luckor. Tvättställ, liten spis samt kyl/frys. Kakel ovan bänkskiva i laminat.

Allrum:
Rymligt allrum med plats för både säng, soffa samt litet matbord. Parkettgolv samt målade väggar.

Duschrum:
Nyligen stambytt duschrum med tvättställ, wc samt dusch bakom vikbara duschväggar. Klinker på golvet samt helkaklade väggar.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 1969
 • Fastighetsbeteckning Järfälla Jakobsberg 2:2360
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 1
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Byggnadens Energiförbrukning 144 kWh/kvm/år
 • Energiklass F
 • Energiprestanda Primärtenergital 159 kWh/kvm/år
 • Hiss Ja
 • Våning 4 av 7
 • Kommentar våningsplan 3TR
 • Andel av årsavgiften 0,23266 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,23266 %
 • Bostadsrättens Indirekta nettoskuldsättning 187 543 kr
 • Föreningssnamn Brf Fågelsången I Järfälla
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad -
 • Personer i hushållet 1

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Fågelsångens närmiljö präglas av tre områden. Det första är det lilla torget på norra delen, där flera små butiker hyr lokaler av föreningen och ger en viss närservice. Jakobsbergskyrkans fasad vetter också mot torget. Lokaler hyrs ut med hyresrätt och bland hyresgästerna finns två restauranger (hamburgare resp. indisk mat), tobaksaffär, solarium, sjukgymnast, naprapat, fastighetsmäklare, frisör och frisör + thaimassage. Vi hyr också ut lokaler för ett hunddagis och en klinik för laserbehandling. Dessutom finns ett kommunalt dagis, ett företag inom datasupport inklusive butik samt även utbildningslokaler där studieförbunden Vuxenskolan respektive ABF bedriver verksamhet. Det andra området är den naturligt grönskande bergknallen söder om torget. Det tredje är den öppna platsen mellan de södra huskropparna närmast Kvarnbacken. Där är en trädgård planterad sedan många år och har restaurerats.

Renoveringar

2015 -Nya fasader av tjockputs på tilläggsisolering. -Nya fönster och fönsterdörrar. -Nya entrédörrar -Förstorade balkonger och ny takpapp. 2016 -Utbyte av vippgunga på lekplatsen. -Förbättrad belysning på Kvarnplan under skärmtak vid butiker (energisnåla lysdioder). -Fortsatt arbete för bättre brandsäkerhet och därför har ett antal ståldörrar bytts ut. Samtidigt blir vi av med dörrar som innehåller asbest. -Fortsatt arbete med att skapa en parkliknande miljö på ekbacken som ger utrymme åt ekarna att växa och som är lätt att sköta på ett sätt som inte kräver stora ekonomiska resurser. -Tillfällig reparation av ett cykelhus som är rötskadat på grund av målning på trä med olämplig färg. -Rivning av trädekorationer i trädgården på grund av rötskador orsakade av målning med felaktig färg. -Väggfasta stolar monterade i entréer för att underlätta för den som vill sitta och vänta eller ta igen sig. -Provmålning av trapphus Vibblabyvägen 2 inför planering av ommålning av övriga trapphus. -Stamspolning. -Underhållsplan inlagd i systemet hos HSB. -Ombyggnad av luftintag för ventilation på Kvarnplan pga besvär med tobaksrök från rökare. -Förnyelse av belysning från kvicksilverljuskällor till lysdioder på Kvarnplan under skärmtak. -Hissreparation på grund av skuret lager på Vibblabyvägen 10. 2018 -Renovering av garage och nytt tätskikt samt slitlager på innergård färdigställs. 2019 - Ny lösning av avfallshantering av märke Molok. KOMAMNDE OCH PÅGÅENDE RENOVERINGAR 2021- Stamprojekt

Parkering

Till föreningens garageplatser och parkeringsplatser finns separata köer. 144 st Garage - 61 Bilplatser P-plats utomhus 195 kr/mån Nya priset för garageplatser under 2018 är 600 kr/månad och 5 % hyreshöjning vid varje årsskifte. Befintliga avtal är uppsagda. Personer som inte bor i Fågelsången får 2018 betala 750 kr/månad i garaget plus moms och höjningen blir 5 % vid varje årsskifte.

Tv och bredband

Föreningen har kabel-tv via ComHem genom de uttag som du har i väggen i vardagsrummet. Basutbudet ingår i avgiften. Du kan även skaffa Digital-TV via ditt bredbandsuttag genom Stockholms Stadsnät. Föreningen har bredband via Stockholms Stadsnät AB. 200 Mbit/s för ca 180 kr/mån, 1 gigabit ca 249 kr/månad. Startavgift på ca 195 kr, engångskostnad. Priserna kan ha förändrats.

 • Föreningsnamn Brf Fågelsången I Järfälla
 • Hemsida http://www.hsb.se/norrastorstockholm/fagelsangen
 • Antal lägenheter 185
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Äkta/oäkta bostadsrättsförening Äkta

Området

Allmänt om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun och utgör dess kommersiella och administrativa centrum. Här finns nåt för alla, från shopping och service till natur och friluftsliv. Kommunen ligger drygt 15 km norr om centrala Stockholm och år 2013 beräknades invånarantalet till 26 681.

Närservice

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se

Kommunikation

Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Tåget tar ca 18 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18.

Övrigt

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.