Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Snart till salu

Vibblabyvägen 12

Jakobsberg / Järfälla
89 m² Boarea
4 Rum
1 990 000 kr utgångspris
89 m² Boarea
4 Rum
1 990 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Vibblabyvägen 12
 • Område Jakobsberg
 • Pris 1 990 000 kr utgångspris
 • Avgift 7 149 kr inkl värme, VA, kabel-TV
 • Boarea 89 m²
 • Rum 4

Nyrenoverad fyra endast 150 m från pendeltåget!

Patinerad charm i all ära, men om ni värdesätter att slippa ägna fritiden åt renoveringar av hemmet finns här en renoverad fyra där det bara är att packa upp och fylla kylen. Sedan kan ni bara ägna er åt att leva livet som ni vill. Som bekant är det första intrycket bestående. Och här är det enbart positivt, i form av en hall som andas nytt, fräscht och smart planering. Förvaringsmöjligheterna är goda i den stora klädkammaren. Från hallen når ni såväl det stora lättmöblerade vardagsrummet som det nyrenoverade köket med all den utrustning en aspirerande mästerkock kan önska sig. Från köket når ni även den inglasade balkongen i västerläge. Lägenheten bjuder även på tre bra sovrum, ett badrum med badkar och såväl tvättmaskin som torktumlare samt en praktisk gästtoalett. Här bor ni endast 150 meter från Jakobsbergs pendeltågstation i ett hem som kräver minimalt med fix och ger maximal trivsel. Välkomna till Vibblabyvägen 12 i Jakobsberg.

Ansvarig mäklare Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ansvarig mäklare Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Vibblabyvägen 12 vibblabyvägen 12 jakobsberg järfälla järfälla 4
89

Beskrivning

Allmän beskrivning

Hall
Stor hall med gott om plats för avhängning. Plats för både skohylla och hatthylla samt enklare avlastningsmöbler. Vitmålade väggar och laminatgolv.

Kök
Välplanerat kök med bekvämligheter så som integrerad ugn och mikrovågsugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin. Här finns även utrymme för en matplats för upp till sex gäster. Förvaring bakom gråa skåpluckor och lådor, vitt kakel ovan mörka bänkskivor. I köket hittar ni också utgången till den stora inglasade balkongen. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med plats för en stor soffgrupp samt tv-möbler och övrigt möblemang. Den franska balkongen och det stora fönsterpartiet genererar ett härligt ljusinsläpp. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum
Master bedroom med plats för stor dubbelsäng, nattduksbord samt byrå och garderober. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och byrå samt övrigt möblemang. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum
Ytterligare ett stort sovrum med plats för en dubbelsäng, nattduksbord samt byrå. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Badrum
Stort badrum med badkar och dusch, handfat med kommod, toalett samt spegelskåp. Här finns dessutom både tvättmaskin och torktumlare. Våtrumsmatta och delvis kaklade väggar.

Gästtoalett
Mindre WC med toalett, handfat och spegelskåp. Våtrumsmatta och vitmålade väggar.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy
×
Fri Värdering?

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår -
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Jakobsberg 2:2361
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 4
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Nej
 • Våning 3 av 3
 • Andel av årsavgiften 0,62759 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,57992 %
 • Föreningssnamn Brf Fågelsången I Järfälla
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad -

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Fågelsångens närmiljö präglas av tre områden. Det första är det lilla torget på norra delen, där flera små butiker hyr lokaler av föreningen och ger en viss närservice. Jakobsbergskyrkans fasad vetter också mot torget. Lokaler hyrs ut med hyresrätt och bland hyresgästerna finns två restauranger (hamburgare resp. indisk mat), tobaksaffär, solarium, sjukgymnast, naprapat, fastighetsmäklare, frisör och frisör + thaimassage. Vi hyr också ut lokaler för ett hunddagis och en klinik för laserbehandling. Dessutom finns ett kommunalt dagis, ett företag inom datasupport inklusive butik samt även utbildningslokaler där studieförbunden Vuxenskolan respektive ABF bedriver verksamhet. Det andra området är den naturligt grönskande bergknallen söder om torget. Det tredje är den öppna platsen mellan de södra huskropparna närmast Kvarnbacken. Där är en trädgård planterad sedan många år och har restaurerats.

Renoveringar

2015 -Nya fasader av tjockputs på tilläggsisolering. -Nya fönster och fönsterdörrar. -Nya entrédörrar -Förstorade balkonger och ny takpapp. 2016 -Utbyte av vippgunga på lekplatsen. -Förbättrad belysning på Kvarnplan under skärmtak vid butiker (energisnåla lysdioder). -Fortsatt arbete för bättre brandsäkerhet och därför har ett antal ståldörrar bytts ut. Samtidigt blir vi av med dörrar som innehåller asbest. -Fortsatt arbete med att skapa en parkliknande miljö på ekbacken som ger utrymme åt ekarna att växa och som är lätt att sköta på ett sätt som inte kräver stora ekonomiska resurser. -Tillfällig reparation av ett cykelhus som är rötskadat på grund av målning på trä med olämplig färg. -Rivning av trädekorationer i trädgården på grund av rötskador orsakade av målning med felaktig färg. -Väggfasta stolar monterade i entréer för att underlätta för den som vill sitta och vänta eller ta igen sig. -Provmålning av trapphus Vibblabyvägen 2 inför planering av ommålning av övriga trapphus. -Stamspolning. -Underhållsplan inlagd i systemet hos HSB. -Ombyggnad av luftintag för ventilation på Kvarnplan pga besvär med tobaksrök från rökare. -Förnyelse av belysning från kvicksilverljuskällor till lysdioder på Kvarnplan under skärmtak. -Hissreparation på grund av skuret lager på Vibblabyvägen 10. -2018-Renovering av garage och nytt tätskikt samt slitlager på innergård färdigställs. KOMAMNDE RENOVERINGAR 2021 Stamprojekt

Parkering

Till föreningens garageplatser och parkeringsplatser finns separata köer. 144 st Garage - 61 Bilplatser P-plats utomhus 195 kr/mån Nya priset för garageplatser under 2018 är 600 kr/månad och 5 % hyreshöjning vid varje årsskifte. Befintliga avtal är uppsagda. Personer som inte bor i Fågelsången får 2018 betala 750 kr/månad i garaget plus moms och höjningen blir 5 % vid varje årsskifte.

Tv och bredband

Föreningen har kabel-tv via ComHem genom de uttag som du har i väggen i vardagsrummet. Basutbudet ingår i avgiften. Du kan även skaffa Digital-TV via ditt bredbandsuttag genom Stockholms Stadsnät. Föreningen har bredband via Stockholms Stadsnät AB. 200 Mbit/s för 180 kr/mån, 1 gigabit 249 kr/månad. Startavgift på 195 kr, engångskostnad.

 • Föreningsnamn Brf Fågelsången I Järfälla
 • Hemsida http://www.hsb.se/norrastorstockholm/fagelsangen
 • Antal lägenheter 185
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun och utgör dess kommersiella och administrativa centrum. Här finns nåt för alla, från shopping och service till natur och friluftsliv. Kommunen ligger drygt 15 km norr om centrala Stockholm och år 2013 beräknades invånarantalet till 26 681.

Närservice

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se

Kommunikation

Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Tåget tar ca 18 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18.

Övrigt

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.