Sök på Mäklarringen

Snart till salu

Sälj med oss

Herculesgatan 4

Barkarbystaden / JÄRFÄLLA
61 m² Boarea
2 Rum
2 490 000 kr utgångspris
61 m² Boarea
2 Rum
2 490 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Herculesgatan 4
 • Område Barkarbystaden
 • Pris 2 490 000 kr utgångspris
 • Avgift 3 645 kr Internet ingår i avgiften
 • Boarea 61 m²
 • Rum 2
 • Drift 6 000 kr/år

Stor gaveltvåa med inglasad balkong och spa/gym i föreningen.

Hjärtligt välkomna till denna unika och ljusa tvåa med populärt läge i expansiva Barkarbystaden. Innanför dörren hälsas ni välkomna av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Till vänster når ni duschrummet som är smakfullt inrett och bjuder på både tvättmaskin samt torktumlare. Rakt fram väntar den inglasade balkong som är som gjord för mysiga frukostar i förmiddagssolen. Köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet är stort och luftigt och har all den utrustning en mästerkock kräver för att slänga ihop en riktig festmåltid. Generösa arbetsytor och en stor matplats för långt fler gäster än bara de som bor här. Vardagsrummet bjuder på plats för en stor soffa samt tv-möbel. Här sprudlar ljuset från stora fönsterpartier i tre väderstreck. Sovrummet som ligger i lägenhetens andra ände är lättmöblerat och ger plats för en stor säng samt arbetsbord. Goda förvaringsmöjligheter i stora garderober. Tack verkligen älska sitt hem handlar om att trivas. Kors och tvärs och från golv till tak. Den känslan finner ni här på Herculesgatan 4 i trevliga Barkarbystaden. Här bor ni endast på några minuters promenad från IKEA, Stockholm Quality Outlet, samt handelsplatsen Flottiljen. Goda kommunikationer samt E18 runt hörnet. I föreningen finns även gym samt spaavdelning. El-laddare finns även i föreningens garage. Är ni med när flyttlasset går? Hjärtligt välkomna på visning!

Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla
0760-06 23 00 karolina.asplind@maklarringen.se Mejla
Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla
0760-06 23 00 karolina.asplind@maklarringen.se Mejla

Bilder

Herculesgatan 4 herculesgatan 4 barkarbystaden järfälla järfälla 2
61

Beskrivning

Allmän beskrivning

Hall:
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Några kliv in finner ni även 3 stycken platsbyggda garderober.
Klinkergolv som övergår till parkettgolv samt målade väggar. Utgång till balkong. Golvvärme.

Kök:
Fint kök med generösa arbetsytor. Stor matplats för 4-6 personer. Öppen planlösning mot vardagsrummet.
Parkettgolv samt målade väggar.
Kökets utrustning: Kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, diskmaskin, fläkt samt häll.

Vardagsrum:
Charmigt vardagsrum med fönster i tre väderstreck.
Gott om plats för en stor soffa samt tv-möbel.
Parkettgolv samt målade väggar.

Sovrum:
Lättmöblerat sovrum med plats för en stor säng samt arbetsbord.
Förvaring i två garderober.
Parkettgolv samt målade väggar.

Duschrum:
Helkaklat duschrum med tvättmaskin samt torktumlare. Handfat med kommod, spegelskåp med belysning, wc, handdukstork, förvaringsskåp samt duschhörna med glasväggar. Golvvärme.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 2015
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 2
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Ja
 • Balkong Ja
 • Andel av årsavgiften 1,08785 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,010878 %
 • Föreningssnamn Brf Svea två
 • Elkostnad 6 000 kr/år
 • Total driftkostnad 6 000 kr/år
 • Sammanställning uteplats Inglasad balkong

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen Bostadsrättsförening: BRF Svea Två Organisationsnummer: 769627-7446 Vad ingår i avgiften? kallvatten, värme och bredband 1000/1000 Mbps Ingår bostadsrättstilläggsförsäkring i avgiften? Ja Tar föreningen ut överlåtelseavgift – vem betalar den i så fall? Ja, köparen Tar föreningen ut pantsättningsavgift? Ja Antal lägenheter i föreningen? 85st Antal lokaler i föreningen? 3 Affärslokaler Är föreningen äkta eller oäkta? Äkta Godkänns juridisk person? Nej Godkänner föreningen delat ägande? Ja Godkänner föreningen att förälder hjälper till med finansiering och står på kontraktet men inte bosätter sig i föreningen? Ja Krav på minsta ägarandel? I stadgarna finns ingen nedre gräns avseende ägarandel. Äger föreningen marken? Ja Fastigheten Byggår: Inflyttning 2016 Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation (ex. självdrag): Central Ventilation Godkänd köksfläkt (ex. kolfilter): Fläkt kopplat till centralen (frånluft) kolfilter ej tillåtet. Fönster (ex. 2-glas): 3-glas Finns det hiss? Ja i alla fastigheter Utförs trappstädning av städfirma? Ja Är Balkonginglasning tillåten? Ja, kan installeras utav boende enligt föreningens bestämda regler.

Övrigt om föreningen

Gemensamma utrymmen I föreningen finns tre lokaler som föreningens medlemmar kan använda sig av. Föreningen har GYM med motionsredskap bl.a. och Bastu med SPA-avdelning som bokas upp elektroniskt via interna bokningssystemet. Det finns även en grovtvättstuga som bokas upp via bokningssystemet. Hobbyrum finns även att använda om så önskas vilket man får samsas om. Utomhus finns en lekplats för medlemmarnas barn som kan användas innehållande klätterställning, sandlåda, gungor, rutschkana etc. Här kan föräldrar tex. anordna barnkalas om så önskas. En tvättmaskin samt Ett torkskåp. Förråd Vi har 12 extra förråd att hyra ut. Praktiska detaljer: Till varje lägenhet hör en lägenhetspärm, initialt 3 dörrnycklar och två nyckelbrickor till SPA/GYM. Om man hyr p-plats/förråd tecknar man kontrakt och får nycklar/fjärröppnare. För ytterligare information för mäklare, kontakta SBC på SBC Stockholm.

Parkering

Föreningen har tillgång till 40 garageplatser varav 8st är elbilsplatser. Samma gemensamma kösystem för bägge. 790 kr/mån för platsen, elkostnaden betalas direkt till Autocharge som tillhandahåller all service och support. I dagsläget ca 20 i kön. Det finns även samarbete med grannföreningen som brukar kunna erbjuda platser.

Tv och bredband

Brf Svea Två har kollektivt bredband (ingår i avgift) till samtliga i boendet med hastigheten 1000/1000 Mbit/s från Bahnhof. TV/Telefoni (ingår ej i avgift) och tecknas av medlemmen själv via Avtal med Bahnhof eller web-portal www.bredbandsval.se Är Fiber kopplat till lägenheten? Ja

 • Föreningsnamn Brf Svea två
 • Hemsida https://sveatva.se/nyheter/

Området

Allmänt om området

Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här bygger vi en levande stad med 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser. I Barkarbystaden kommer det att finnas bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden blir en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Närservice

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Kommunikation

Idag åker du enklast till Barkarbystaden med pendeltåg till Barkarby station eller Jakobsberg och därefter buss 567 till exempelvis hållplats Herrestavägen (ligger vid Plantagen). Med bil från Stockholm: E18 norrut mot Enköping, avfart Barkarby Handelsplats S. Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Övrigt

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.