Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Mäldgatan 2

Jakobsberg - Söderdalen / JÄRFÄLLA
99 m² Boarea
4 Rum
3 095 000 kr utgångspris
99 m² Boarea
4 Rum
3 095 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Mäldgatan 2
 • Område Jakobsberg - Söderdalen
 • Pris 3 095 000 kr utgångspris
 • Avgift 5 200 kr Obligatorisk avgift 220 kr tillkommer för internet, tv och telefon
 • Boarea 99 m²
 • Rum 4
 • Drift 6 276 kr/år

Välplanerad fyra med känsla av rymd och ljus!

Det första som slår en när man kliver in genom dörren är den öppna planlösningen, som både skapar rymd och länkar samman det arbetsvänliga köket med vardagsrummet. Det här är utan tvekan en av Söderdalens finaste lägenheter, därtill på områdets bästa läge. Här väntar en interiör i absolut toppskick med materialval av hög kvalitet. Här bor man i ljus och solig sydväst läge med utsikt över kvarteret. Ni hittar även ett garage utanför porten, perfekt för barnfamiljen! På gångavstånd når du Jakobsberg centrum med dess stora affärsutbud, restauranger, pendeltåg och bussar. En kort bussfärd eller cykeltur åt andra hållet tar dig till populära Stockholm Quality Outlet. Välkomna hem, två trappor upp på Mäldgatan 2!

Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Mäldgatan 2 mäldgatan 2 jakobsberg - söderdalen järfälla järfälla 4
99

Beskrivning

Allmän beskrivning

HALL
Hallen i denna mysiga fyra ger en välkomnande känsla med supersnyggt parkettgolv, vita målade väggar och säkerhetsdörr samt platsbyggda garderober med goda förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat sovrums möblemang. I anslutning till rummet finns en walk-in closet, genomgående ljust parkettgolv, vitmålade väggar samt stora fönster som erbjuder rikligt med ljusinsläpp samt fransk balkong.

SOVRUM 2
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat sovrums möblemang. Här finns platsbyggda garderober längs med väggen. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar samt stora fönster med ljusinsläpp.

SOVRUM 3
Stort med plats för dubbelsäng och annat sovrums möblemang. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar samt stora fönster med ljusinsläpp och direkt anslutning till balkongen.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med flertalet möbleringsmöjligheter samt stora fönster längs med väggarna. Rummet ger en känsla av rymd och ljus med öppen planlösning och anslutning både till kök och balkong, där du kan njuta av morgonkaffet i soligt läge.
Parkettgolv och vitmålade väggar samt mörka genomgående trädetaljer i taket med stilrena spotlights.

KÖK
Stort och ljust kök med vita köksluckor och grått kaklat stänkskydd ovanför bänkskivan i laminat med marmor detaljer. Här finns bra arbetsytor samt bardisk och fönster som erbjuder rikligt med ljusinsläpp. Utrustat med stilrena rostfria vitvaror, kyl/frys, keramik spis, integrerad ugn och micro, modern fläkt samt diskret integrerad diskmaskin. Parkettgolv och vitmålade väggar samt mörka genomgående trädetaljer i taket med stilrena spotlights och plats för stor matgrupp för hela familjen.


BADRUM
Rymligt badrum med vita helkaklade väggar och klinkergolv i varm brun ton.
Utrustning:
*wc-stol
*handfat med kommod
*badrumsskåp
*duschkabin
*handuksställ
*skåp med förvaring samt arbetsbänk
*tvättmaskin samt torktumlare i toppkvalité (Siemens)

WC
Toalett med vitkaklad fondvägg samt klinkergolv i varm brun ton.
Utrustning:
*wc-stol
*handfat
*hylla och handdukskrokar

BALKONG
Stor möblerbar balkong med plats för soffa, bord samt fåtöljer.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår -
 • Fastighetsbeteckning Järfälla Jakobsberg 2:2825
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 4
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Ja
 • Våning av 2
 • Balkong Ja
 • Beskrivning bilplats Garageplats finns (separat kö) och det finns gott om parkering längs gatorna i området.
 • Andel av årsavgiften 1,6976 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 1,6976 %
 • Föreningssnamn Brf Väderkvarnen i Söderdalen
 • Uppvärmningskostnad 3 432 kr/år
 • Elkostnad -
 • Kostnad för vatten och avlopp 2 844 kr/år
 • Total driftkostnad 6 276 kr/år
 • Driftkostnadskommentar I uppvärmningen ingår hushållselen
 • Personer i hushållet 3

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Väderkvarnen är en bostadsrättsförening i Söderdalen i Jakobsberg i Järfälla kommun. Föreningen äger fyra byggnader: Väderkvarnsgatan 3, Frihetsvägen 2B och 2C samt Mäldgatan 2. Byggnaderna innehåller tillsammans 75 lägenheter och en lokal.

Parkering

Föreningen har ett parkeringsgarage invid huset. Separat kö tillämpas. Kostnad ca 550 kr/månad (fn kö).

Tv och bredband

Föreningens leverantör av bredband, IP-telefoni och TV är Telia via ett kollektivt avtal för s.k. Triple-play. Det är en obligatorisk kostnad varje månad om 220 kr. En digitalbox per lägenhet för tv ingår.

 • Föreningsnamn Brf Väderkvarnen i Söderdalen
 • Antal lägenheter 75

Området

Allmänt om området

För dig som uppskattar natur och utomhusliv så finns det mycket i närheten. Söderdalen har fått fina nya parkområden, och även längs Bällstaån är det grönt. Järvafältet, naturreservat med bred flora och fauna och med många stigar och vägar för promenader och/eller joggingturer, ligger ett stenkast bort. Det finns även ridstigar på Järvafältet, vilka områdets ridskolor nyttjar frekvent. I kanten av Järvafältet ligger Säby Gård. Här finns en ridskola med stall och ridhus samt ett populärt café, där du hittar norra Europas godaste vaniljbullar. Här ligger också fågelrika Säbysjön som är ett populärt tillhåll för fågelskådare. I öster, vid Mälaren, ligger Görvälns Slott i Görvälns naturreservat. Här finns bl.a. ett arboretum med 150 olika trädarter från hela världen. När isen ligger på Mälaren är Görväln en bra utgångspunkt för en tur på långfärdsskridskor. Slottet erbjuder sagolik vistelse för bl.a. bröllop, en lyxig week-end, konferens eller ett restaurangbesök.

Närservice

Jakobsbergs Centrum ligger en kort promenad bort. Där finns en inglasad galleria med ca 100 affärer och butiker liksom banker, läkarmottagningar och barnavårdscentral. På andra sidan E18 ligger Barkarby Handelsplats. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max, McDonalds, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Kommunikation

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. Pendeltåget tar 19 minuter till Stockholms City. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E18 in till Stockholm och tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista. Med bil tar man E18 till Stockholm city som ligger ca 20 km bort.

Parkering

Garageplats finns (separat kö) och det finns gott om parkering längs gatorna i området.

Övrigt

Längs Bällstaån i södra Jakobsberg har en helt ny stadsdel vuxit fram med kring 1250 lägenheter . Husen i Söderdalen ligger i en parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. I Jakobsberg finns ett tiotal grundskolor för årskurs F-5 och flera av dem har även årskurs F-9. De flesta ligger inom promenad- eller cykelavstånd från Söderdalen. Det finns ett tiotal förskolor, både i privat och i kommunal regi. Dessutom finns det familjedaghem som alternativ till förskola. Inom Söderdalen planeras för två nya förskolor.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.