Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
65 m² Boarea
3 Rum

Fakta

  • Adress Danagränd 9
  • Område Skälby
  • Avgift 4 078 kr
  • Boarea 65 m²
  • Rum 3
  • Drift 9 960 kr/år
Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Kämpevägen ligger i ett lugnt område i Skälby i Järfälla kommun. I området finns det en liten lekplats med sandlåda, liten rutschkana och ett par gunghästar samt en gungbräda. Brf Kämpevägen består av 33 bostäder på adresserna Danagränd 1-34. Byggnadsår är 1999. Ingår i avgiften: Sophämtning, förråd, kabel-TV och parkering. Vatten betalas schablonmässigt varje månad till föreningen om 130 kr/mån, om förbrukningen är lägre eller högre än 130 kr regleras detta efterhand. Anslutning till kabel-tv Comhem. Det analoga basutbudet ingår i avgiften. Föreningen har handlat upp ett gruppavtal avseende bredband 250/50 Mbit/s och telefoni Bas som kommer att ingå i månadsavgiften. Alla fasader kommer under 2019 att målas om till vita NCS 0500-N med grå knutar NCS 1500-N. Föreningen står för service av värmepannan samt att byta ut den när den går sönder. Köparen debiteras 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift (1163 kr). Bostadsrättsinnehavaren debiteras 1% av basbeloppet för varje pantmeddelande (465 kr). Alla spekulanter uppmanas att själva ta kontakt med föreningen avseende uppgifter om kommande reparationer och avgiftsförändringar. Hemsida: www.kampevagen.se.

Parkering

Parkering finns utanför bostaden

Tv och bredband

Com Hem’s digital-tv-paket ”TV Bas” kommer att ingå i månadsavgiften!

  • Föreningsnamn Brf Kämpevägen
  • Antal lägenheter 33

Området

Allmänt om området

Skälby är ett av de mest attraktiva delarna i Järfälla. Här finns flertalet grönområden och stora möjligheter till friluftsaktiviteter. I området finns anläggning för simning, golf, tennis, utförsåkning, ridning och föreningslivet ger också många tillfällen till fritidsaktiviteter. Flertalet kommunikationsmöjligheter.

Närservice

I närheten till Skälby finns det ett flertal centrum och handelsplatser att välja mellan. Åkermyntans centrum, Jakobsbergs centrum, Veddesta centrum, Vällingby centrum samt handelsplats Barkarby (Outlet).

Kommunikation

Från Skälby tar man sig med bil till Stockholm City via E18 på ca 20 minuter. Intill området går bussar till Barkarby och Jakobsbergs station där pendeltåget går mot Stockholm city flera gånger i timmen, restid ca 18-20 minuter. Bussen till Barkarby station tar ca 10 minuter.

Övrigt

Grundskolor som ligger i närheten är Skälbyskolan och Neptuniskolan som har klasser från förskola till skolår sex, och Björkebyskolan med årskurs 6 - 9. Närmaste gymnasium finns i Jakobsberg.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.