Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Hedebyslingan 34B

Skälby / JÄRFÄLLA
88 m² Boarea
4 Rum
3 290 000 kr utgångspris
88 m² Boarea
4 Rum
3 290 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Hedebyslingan 34B
 • Område Skälby
 • Pris 3 290 000 kr utgångspris
 • Avgift 4 416 kr
 • Boarea 88 m²
 • Rum 4
 • Drift 14 572 kr/år

Unik fyra då det är den enda med en väldigt privat uteplats i området.

Att gå från lägenhetsboende till villaliv kan för många kännas som ett orealistiskt stort eller alltför tidigt steg att ta. Tur då att det finns adresser som kan möta dem som ändå längtar, med det bästa från två världar. En sådan adress är Hedebyslingan 34B i barnvänliga Skälby trädgårdsstad. Den enda i området med privat samt insynsskyddad uteplats. Här väntar en lägenhet som blev klar så sent som 2008 och har den goda smaken att inte kräva något alls i renoveringsväg utan ni kan istället fundera på vilka ni vill bjuda in till inflyttningsfesten. Lägenheten bjuder på tre rymliga sovrum, ett stort badrum med dusch. En praktisk klädkammare med fönster som går att använda som ett mindre barnrum/arbetsrum samt ett fantastiskt vardagsrum med delvis öppen planlösning mot det välplanerade köket samt med utgång till den fantastiska uteplatsen som är som gjord för att avnjuta middagar under sommarhalvåret. Låter detta som lägenheten som ni har längtat efter? Nyp er då snabbt i armen för det är på riktigt. Varmt välkomna på visning! Ett garage tillhör varje lägenhet men en extra kostnad om 300 kr tillkommer. Detta är frivilligt och kan väljas bort. Det finns även en mindre förrådsdel i varje garage.

Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

plan hedeby
plan hedeby
Hedebyslingan 34B hedebyslingan 34b skälby järfälla järfälla 4
88

Beskrivning

Allmän beskrivning

Hall
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Klinkergolv och ljusa väggar.

Kök
Ljust och välplanerat kök med generösa arbetsytor och matplats för fyra till sex personer. Vita skåpsluckor, kaklat stänkskydd, laminatbänkskiva, diskmaskin, spishäll, integrerad ugn och mikrovågsugn, fläkt samt hel kyl och frys. Parkettgolv och ljusa väggar.

Vardagsrum
Stort och lättmöblerat vardagsrum med gott om utrymme för en rejäl soffgrupp samt annat möblemang. Delvis öppen planlösning mot det fina köket. Ljusa väggar samt stora fönster med generöst ljusinsläpp. Parkettgolv, ljusa väggar samt tapetserad fondvägg. Här finner ni även utgången till den mysiga uteplatsen som passar perfekt för att avnjuta kvällssolen.

Badrum
Rymligt och ljust helkaklat badrum. Dusch, tvättställ med kommod, WC, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare samt goda arbetsytor och plats för förvaring.

Klädkammare
Praktisk klädkammare med gott om förvaringsutrymme.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för en stor dubbelsäng samt annat möblemang. Gott om förvaringsutrymme i form av flera garderober. Ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum
Stort sovrum med plats för en stor dubbelsäng samt annan möblering. Ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum
Mindre sovrum som med plats för enkelsäng samt övrig möblering. Ljusa väggar och parkettgolv.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Byggnationsår 2008
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 4
 • Typ av kök kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Nej
 • Våning 1 av 2
 • Uteplats Ja
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen -
 • Föreningssnamn Brf Sekatören
 • Uppvärmningskostnad 14 572 kr/år
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad 14 572 kr/år

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Sekatören ligger i Järfälla, Stockholm och har 44 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Av dessa är 20 2RoK, 12 3RoK och 12 4RoK. Brf Sekatören bildades 2000 och är en äkta bostadsrättsförening. Lägenheten är belägna vid Vikingavägen/ Fornvägen. Området delas upp i tre kvarter med skilda karaktärer och innehåll. Husen grupperas för stt skapa en påtaglig bykänsla med tydliga inslag av trädgårdsstad. Själva byggnaderna har traditionella grundformer men samtidigt ett modernt uttryck i fasaderna. Inom området görs plats för gårdar för lek, spel och små och stora gårdsfester. Uteplatser/balkonger vänds mot kvällssolen i sydväst. Gemensamma utrymmen Det finns cykelrum, soprum och fastighetsförråd samt ett elrum beläget i en komplementbyggnad. Gemensam distribution av kallvatten via gemensam mätare för föreningen. Planteringar, gräsmattor, lekplatser, belysning och gångvägar. Utemiljö Föreningen har en trevlig utegård. Det finns en lekplats med gungor och en sandlåda samt tre sittgrupper. Värme, vatten och el Lägenheten värms upp med en frånluftsvärmepump. Uppvärmningen betalas av medlemmen själv. Varje lägenhet har egen elmätare. Vattnet värms upp av frånluftsvärmepumpen. Barnvagnsrum/cykelrum finns utanför byggnaden. Föreningen har byggt 3 lekplatser, fotbollsplan samt gemensamma grillplatser under 2015. Samfälligheten har gungor, lekställning samt sandlåda. Varje lägenhet har en egen värmepanna. Den enskilda lägenhetsinnehavaren ansvarar för att pannan underhålls på rätt sätt. Pannan ska bl.a. luftas och filtret ska rengöras med jämna mellanrum. Varje lägenhet har fått en instruktionsbok. Vid frågor om och fel på värmepannan kontakta styrelsen. Önskar ni en genomgång av hur man sköter pannan kan vi hjälpa till med detta. Läs mer på www.sekatoren.bostadsratterna.se

Övrigt om föreningen

Under hösten 2013 genomfördes en radonmätning. Generellt sett låga värden, I snitt ligger värdena mellan 30-60 Bq/kvm. Riktvärdet är max 200 Bq/kvm i årsmedelvärde. Inga åtgärder behöver vidtagas i föreningen.

Parkering

Till varje lägenhet hör en garageplats (elektrisk garageport) med tillhörande förråd som betalas separat. Vill du använda din plats ska ett avtal skrivas på. Fyll i blanketten och lägg i den vita brevlådan som hänger på mittersta gårdens soprum.

Tv och bredband

Föreningen har Comhem eller Telia som val av bredband och kabel-TV. Föreningen jobbar just nu på att ta fram ett nytt avtal via det öppna stadsnätet så att de boende kan välja fritt bland olika leverantörer. Fram till att det nya avtalet är underskrivet så ingår Fiber 1000Mbit i avgiften.

 • Föreningsnamn Brf Sekatören
 • Antal lägenheter 44

Området

Allmänt om området

Skälby är ett av de mest attraktiva delarna i Järfälla. Här finns flertalet grönområden och stora möjligheter till friluftsaktiviteter. I området finns anläggning för simning, golf, tennis, utförsåkning, ridning och föreningslivet ger också många tillfällen till fritidsaktiviteter. Flertalet kommunikationsmöjligheter.

Närservice

I närheten till Skälby finns det ett flertal centrum och handelsplatser att välja mellan. Åkermyntans centrum, Jakobsbergs centrum, Veddesta centrum, Vällingby centrum samt handelsplats Barkarby (Outlet).

Kommunikation

Från Skälby tar man sig med bil till Stockholm City via E18 på ca 20 minuter. Intill området går bussar till Barkarby och Jakobsbergs station där pendeltåget går mot Stockholm city flera gånger i timmen, restid ca 18-20 minuter. Bussen till Barkarby station tar ca 10 minuter.

Övrigt

Grundskolor som ligger i närheten är Skälbyskolan och Neptuniskolan som har klasser från förskola till skolår sex, och Björkebyskolan med årskurs 6 - 9. Närmaste gymnasium finns i Jakobsberg.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.