Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
92 m² Boarea
4 Rum

Fakta

  • Adress Vegagränd 1
  • Område Skälby
  • Avgift 5 325 kr Obligatorisk avgift om 187 kr tillkommer för vatten
  • Boarea 92 m²
  • Rum 4
  • Drift 13 600 kr/år
Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Norra Vega är en del av området trädgårdsstaden norra Vega som SIAB/NCC uppförde 1997-1998. Området är beläget i Skälby i Järfälla Kommun, på gränsen till Stockholms Kommun och gränsar till ett kuperat skogsområde i nordväst. I närheten ligger Viksjö golfbana och även i övrigt är det väl sörjt för friluftsaktiviteter i det här området som är en välplanerad del av ett redan etablerat villaområde i västra Stockholm. Mälaren ligger inom bekvämt avstånd med möjligheter till bad, fiske och båtliv.

Parkering

Till varje bostad i parhus och småhus finns uppfart med möjlighet att parkera två bilar. Till lägenheterna finns en parkeringsplats. Det finns också fem parkeringsplatser avsedda för besökande. Parkering på Vegagränd och på närliggande kommunala gator är inte tillåten.

Tv och bredband

Föreningen har ett distributionsavtal med Comhem och i detta ingår ett basutbud (ingår i månadsavgiften) med de vanligaste kanalerna, typ tv1, tv2, tv4, kunskapskanalen, och kanske några till. Sedan kan man förstås välja att uppgradera med fler kanaler och bredband osv. med individuella avtal med Comhem. Comhem är installerat i alla lägenheterna med ”Tre hål i väggen” på flera platser i lägenheterna (i stort sett i varje enskilt rum). Sedan hösten 2017 har också de flesta lägenheterna (ca 80 %) installerat fiber. Detta skedde dock helt individuellt och där har föreningen ingen del i avtalen. Det är också framdraget (någonstans utanför huset) till de lägenheter som valde att inte installera vilket ger möjlighet att installera i efterhand.

  • Föreningsnamn Brf Norra Vega
  • Antal lägenheter 36

Området

Allmänt om området

Skälby är ett av de mest attraktiva delarna i Järfälla. Här finns flertalet grönområden och stora möjligheter till friluftsaktiviteter. I området finns anläggning för simning, golf, tennis, utförsåkning, ridning och föreningslivet ger också många tillfällen till fritidsaktiviteter. Flertalet kommunikationsmöjligheter.

Närservice

I närheten till Skälby finns det ett flertal centrum och handelsplatser att välja mellan. Åkermyntans centrum, Jakobsbergs centrum, Veddesta centrum, Vällingby centrum samt handelsplats Barkarby (Outlet).

Kommunikation

Från Skälby tar man sig med bil till Stockholm City via E18 på ca 20 minuter. Intill området går bussar till Barkarby och Jakobsbergs station där pendeltåget går mot Stockholm city flera gånger i timmen, restid ca 18-20 minuter. Bussen till Barkarby station tar ca 10 minuter.

Övrigt

Grundskolor som ligger i närheten är Skälbyskolan och Neptuniskolan som har klasser från förskola till skolår sex, och Björkebyskolan med årskurs 6 - 9. Närmaste gymnasium finns i Jakobsberg.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.