Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Danagränd 16

Skälby / Järfälla
107 m² Boarea
5 Rum
3 490 000 kr utgångspris
107 m² Boarea
5 Rum
3 490 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Danagränd 16
 • Område Skälby
 • Pris 3 490 000 kr utgångspris
 • Avgift 6 092 kr
 • Boarea 107 m²
 • Rum 5

Det tar inte många sekunder på Danagränd 16 innan man får ihop kalkylen: 107 välplanerade kvadrater som känns hundra procent rätt i magen. Svårutnyttjade vinklar och vrår kan ha sin charm men den utrymmeskrävande barnfamiljen fantiserar nog oftare om välplanerade ytor, genomtänkta lösningar och bra förvaringsmöjligheter. Speciellt om det kombineras med ett par riktigt trevliga detaljer som en stort uterum, en härlig gräsmatta för barn samt ett stort förråd med goda förvaringsmöjligheter. Nya syskon kräver nya rum. Och när ni befinner er i en situation där ni behöver tre sovrum, då tror vi oss ha det optimala boendet för hela familjen. Det här parhuset är nämligen ett litet under av god planering, trevliga sällskapsytor och en härlig tomt. Här lyckas arkitekten med konststycket att samtidigt få in många rum och få dem att kännas luftiga och stora. Glänta på entrédörren till att börja med och ni befinner er i en ljus hall som leder mot både vardagsrummet och köket (För familjen som behöver ytterligare ett sovrum finns möjligheten dela av köket då det tidigare har varit ett sovrum här). Det senare modernt renoverat och det förra rymligt, ljust och beläget med utgång mot husets familjära och mysiga uterum. Nedre plan bjuder även på ett modernt renoverat duschrum med härligt ljusinsläpp. De tre sovrummen en trappa upp är smart planerade och gör er på lika bra humör som den härliga och rymliga klädkammaren och det trevliga badrummet med tvättmaskin samt torktumlare. Parkering för två stora bilar utanför huset samt dubbla altaner. På Danagränd 16 i familjevänliga Skälby finns helt enkelt all den potential som en växande familj längtar efter. Är ni med när flyttlasset går? Hjärtligt välkomna på visning.

Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Danagränd 16 danagränd 16 skälby järfälla järfälla 5
107

Beskrivning

Allmän beskrivning

Entréplan

Hall
Ljus hall med plats för enklare avlastningsmöbel samt avhängning. Flera garderober varav två med dörrar i spegelglas. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Kök
Rymligt kök med generösa arbetsytor och smarta förvaringslösningar bakom vita skåpluckor och lådor. Ovan bänkskiva i ljust trä sitter vitt kakel. I utrustningsväg finns spishäll, fläkt, ugn och side by side kyl och frys. Köket öppnar upp mot den kombinerade matsalsdelen och vardagsrummet. Laminatgolv och vitmålade väggar med en kontrasterande fondvägg i modern kulör.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med utgång till det mysiga uterummet på bostadens baksida. Stora fönsterpartier släpper in ett härligt ljus. Här finns plats både för en matgrupp och en stor soffhörna med tillhörande tv-möbler. Laminatgolv och vitmålade väggar med en kontrasterande fondvägg.

Duschrum
Fräscht helkaklat duschrum med vägghängd toalett, handfat med kommod samt duschhörna. Svart klinker på golvet och vita kaklade väggar.

Övre plan

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord samt byrå eller bokhylla. Laminatgolv och mörka väggar.

Sovrum
Ljust sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Garderob för förvaring. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum
Ännu ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå samt bokhylla eller inredning efter eget behov. Laminatgolv och vitmålade väggar med en kontrasterande fondvägg.

Klädkammare
På övre plan finns också en praktiskt klädkammare med bra förvaringsutrymme.

Duschrum
Stort duschrum med toalett, handfat med kommod, duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare. Kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet.

Fakta

 • Byggnationsår -
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 5
 • Typ av kök kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Våning av 0
 • Andel av årsavgiften -
 • Andel i föreningen 3,71 %
 • Föreningssnamn Brf Kämpevägen
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad -

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Kämpevägen ligger i ett lugnt område i Skälby i Järfälla kommun. Föreningens fastighet består av 33 lägenheter i 13 småhus och 3 flerfamiljsvillor och lägenhetsfördelningen är: 6 st 2 rum och kök 6 st 3 rum och kök 13 st 4 rum och kök 8 st 5 rum och kök I området finns det en liten lekplats med sandlåda, liten rutschkana och ett par gunghästar samt en gungbräda.

Parkering

Parkering finns utanför bostaden

Tv och bredband

ComHem

 • Föreningsnamn Brf Kämpevägen
 • Antal lägenheter 33

Området

Allmänt om området

Skälby är ett av de mest attraktiva delarna i Järfälla. Här finns flertalet grönområden och stora möjligheter till friluftsaktiviteter. I området finns anläggning för simning, golf, tennis, utförsåkning, ridning och föreningslivet ger också många tillfällen till fritidsaktiviteter. Flertalet kommunikationsmöjligheter.

Närservice

I närheten till Skälby finns det ett flertal centrum och handelsplatser att välja mellan. Åkermyntans centrum, Jakobsbergs centrum, Veddesta centrum, Vällingby centrum samt handelsplats Barkarby (Outlet).

Kommunikation

Från Skälby tar man sig med bil till Stockholm City via E18 på ca 20 minuter. Intill området går bussar till Barkarby och Jakobsbergs station där pendeltåget går mot Stockholm city flera gånger i timmen, restid ca 18-20 minuter. Bussen till Barkarby station tar ca 10 minuter.

Övrigt

Grundskola som ligger i närheten är Skälbyskolan som har klasser från förskola till skolår 6 och Björkebyskolan med årskurs 6 - 9. Utöver dessa två finns två andra grundskolor i närområdet. Närmaste gymnasium finns i Jakobsberg.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.