Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Galaxgränd 65

Skälby / Järfälla
77 m² Boarea
3 Rum
2 790 000 kr utgångspris
77 m² Boarea
3 Rum
2 790 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Galaxgränd 65
 • Område Skälby
 • Pris 2 790 000 kr utgångspris
 • Avgift 4 638 kr
 • Boarea 77 m²
 • Rum 3

Mitt i Skälbys hjärta med närhet till det mesta!

Patinerad charm i all ära, men om ni värdesätter att slippa ägna fritiden åt renoveringar av hemmet finns här en topprenoverad trea där det bara är att packa upp och fylla kylen. Sedan kan ni bara ägna er åt att leva livet som ni vill. Som bekant är det första intrycket bestående. Och här är det enbart positivt, i form av en hall som andas nytt, modernt och genomtänkt. Förvaringsmöjligheterna är goda och den stora klädkammaren med fönster kan till och med omvandlas till ett extra rum. Från hallen når ni även det helt nyrenoverade badrummet med tvättmaskin samt torktumlare. Vidare bjuds det på ett stort och lättmöblerat vardagsrum i direkt anslutning till det stilrent renoverade köket. Från köket nås den nybyggda och soldränkta uteplatsen som är som gjord för långa mysiga dagar i sommarsolen. Efter de väl tilltagna sällskapsytorna kommer ni så till de mer privata avdelningarna. Det två rymliga sovrummen varav det ena med gedigen garderobsförvaring. Välkommen till ett hem som kräver minimalt med fix och ger maximal trivsel. Välkommen till Galaxgränd 65 i familjevänliga Skälby. Nära skolor, förskolor samt goda kommunikationer och härlig natur.

Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Galaxgränd 65 galaxgränd 65 skälby järfälla järfälla 3
77

Beskrivning

Allmän beskrivning

Hall
Rymlig och välkomnande hall med gott om utrymme för avhängning, skohylla och avlastningsmöbel. Klinkergolv och ljusgråa väggar.

Kök
Välplanerat kök med generösa arbetsytor och bra med förvaringsutrymme bakom vita skåpluckor och lådor. Utrustning i form av diskmaskin, spishäll, fläkt, integrerad ugn och mikrovågsugn samt hel kyl och frys. Intill stort fönsterparti finns det plats för en matplats för fyra personer. Här hittar ni också utgången till bostadens trädäckade terrass. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier som genererar ett härligt ljusinsläpp. Här finns det plats för en stor soffhörna samt tillhörande tv-möbler. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord samt byrå. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum
Trevligt sovrum med plats för säng, nattduksbord och skrivbordshörna eller byrå. Laminatgolv och vitmålade väggar med en kontrasterande fondvägg i tapet.

Klädkammare
Rymlig klädkammare med gott om förvaringsutrymme. Heltäckningsmatta och vitmålade väggar.

Badrum
Helkaklat nyrenoverat (2019) badrum med toalett, handfat med kommod, badkar med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Byggnationsår 1992-94
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen -
 • Föreningssnamn Brf Östra Vega
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad -

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Området som är knappt 30 000 kvm stort och ligger i Skälby i Järfälla kommun, bebyggdes åren 1992-1994 med SIAB som huvudentreprenör. Föreningens fastighet består av 5 st. flerfamiljshus (2-6 lgh/hus) och resten rad-, par- och kedjehus. Lägenhetsytorna varierar mellan 64m2 och 114 m2. Totalt är det 89 bostadslägenheter. Utöver dessa finns att antal mindre byggnader, från början avsedda som grovsoprum men som nu används som förråd mm. Inom området finns två st lekplatser, varav en mindre med liten rutschkana och ett par gungbilar och en större med sandlåda, gungbåt, klätterställning, gungor och bollplank. Inom området finns också en Boulebana samt en asfalterad bollplan med fotbollsmål. Föreningen har gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget, enligt vilket följande tjänster erbjuds medlammarna - Bredband 100/100: 100 Mbit/s uppströms och nedströms - TV T1 Bas: 18 kanaler + 3 playkanaler - IP-telefoni Ovanstående tjänster ingår i månadsavgiften till föreningen, men måste beställas av Telenor. Snabbare bredband och/eller fler TV-kanaler kan beställas mot rabatterade priser. Kostnader för dessa utökade tjänster ingår inte i gruppanslutningsavtalet. Priser och utbud I nuläget planeras varken avgiftshöjningar eller större renoveringsarbeten.

 • Föreningsnamn Brf Östra Vega
 • Antal lägenheter 89

Området

Allmänt om området

Skälby är ett av de mest attraktiva delarna i Järfälla. Här finns flertalet grönområden och stora möjligheter till friluftsaktiviteter. I området finns anläggning för simning, golf, tennis, utförsåkning, ridning och föreningslivet ger också många tillfällen till fritidsaktiviteter. Flertalet kommunikationsmöjligheter.

Närservice

I närheten till Skälby finns det ett flertal centrum och handelsplatser att välja mellan. Åkermyntans centrum, Jakobsbergs centrum, Veddesta centrum, Vällingby centrum samt handelsplats Barkarby (Outlet).

Kommunikation

Från Skälby tar man sig med bil till Stockholm City via E18 på ca 20 minuter. Intill området går bussar till Barkarby och Jakobsbergs station där pendeltåget går mot Stockholm city flera gånger i timmen, restid ca 18-20 minuter. Bussen till Barkarby station tar ca 10 minuter.

Övrigt

Grundskola som ligger i närheten är Skälbyskolan som har klasser från förskola till skolår 6 och Björkebyskolan med årskurs 6 - 9. Utöver dessa två finns två andra grundskolor i närområdet. Närmaste gymnasium finns i Jakobsberg.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.