Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Snart till salu

Hedebyslingan 34 C

Skälby / Järfälla
88 m² Boarea
4 Rum
3 290 000 kr utgångspris
88 m² Boarea
4 Rum
3 290 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Hedebyslingan 34 C
 • Område Skälby
 • Pris 3 290 000 kr utgångspris
 • Avgift 4 415 kr Samt 300 kr för garage. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften samt kallvatten.
 • Boarea 88 m²
 • Rum 4
 • Drift 8 099 kr/år

Varmt välkomna till Skälby trädgårdsstad och denna fantastiska fyra.

Hjärtligt välkomna till denna drömlägenhet. Ljus och luftig lägenhet med mysig balkong i solrikt sydvästläge. Det finns många där ute som mår som allra bäst när de får fixa, dona och renovera. Dessa hemmafixare har inte mycket att hämta i den här lägenheten som byggdes så sent som 2008. Här är det bara att sätta på kaffet, ta med boken och sätta sig ute på den mysiga balkongen och njuta av eftermiddagssolen. Lägenheten bjuder på tre rymliga sovrum, ett stort badrum med tvättmaskin samt badkar, en praktisk klädkammare/kontor med fönster samt ett fantastiskt vardagsrum med stigande takhöjd och delvis öppen planlösning mot det fina köket. Goda möbleringsmöjligheter samt en stor matplats för många middagsgäster. Från vardagsrummet når ni även den trevliga balkongen med utsikt mot grönska. Vacker natur, elljusspår och golfbana är bara lite av det som närområdet har att erbjuda. I föreningen finns även en mysig grillplats samt boulebana som bokas för privata tillställningar. Ni finner även en fin fotbollsplan samt flertal lekplatser. Endast några minuter bort finns flera förskolor och skolor upp till årskurs 9. Här bor ni endast ett par minuter med bil från E18 som snabbt tar er till Stockholm city och är ni sugna på lite shopping har ni IKEA, Stockholm Quality Outlet samt flertal matbutiker några minuter bort. Goda kommunikationer då buss snabbt tar er till pendeltågsstation. Även tunnelbana är under utbyggnad. Fiber ingår i avgiften. Till varje lägenhet hör också ett kallgarage i länga med litet förråd att hyra för 300 kronor i månaden. Missa inte chansen att forma ett hem på charmiga och familjära Hedebyslingan. Varmt välkomna

Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Hedebyslingan 34 C hedebyslingan 34 c skälby järfälla järfälla 4
88

Beskrivning

Allmän beskrivning

Hall
Ljus och välkomnande hall med plats för avhängning. Parkettklätt förråd/klädkammare i anslutning till hallen med gott om utrymme för kläder och förvaring. Klinkergolv och målade väggar.

Kök
Ljust och välplanerat kök med generösa arbetsytor och matplats för fyra-sex personer. Rostfri diskbänk, diskmaskin, spis, fläkt samt hel kyl och frys. Smarta förvaringslösningar bakom vita skåpluckor och lådor. Vitt kakel ovan ljus bänkskiva av laminat. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Vardagsrum
Stort och lättmöblerat vardagsrum med gott om utrymme för en rejäl soffgrupp samt annat möblemang. Stigande takhöjd och delvis öppen planlösning mot det fina köket. Parkettgolv och vitmålade väggar med en mycket fin tapetserad fondvägg i en svag ljusblå kulör samt stora fönster med generöst ljusinsläpp. Här finner ni även utgången till den mysiga balkongen som passar perfekt för sena sommarkvällar.

Badrum
Rymligt och ljust helkaklat badrum. Stort badkar, handfat, WC, spegelskåp, tvättmaskin samt goda arbetsytor och plats för förvaring. Vitt kakel på väggarna och vit klinker på golvet. Golvvärme.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för en stor dubbelsäng samt annat möblemang. Ljusa väggar samt en tapetserad fondtapet och parkettgolv.

Sovrum
Stort sovrum med plats för en stor säng samt annan möblering. Ljust målade väggar samt parkettgolv.

Sovrum
Mindre sovrum med plats för enkelsäng samt övrig möblering. Ljusa väggar med en kontrasterande fondvägg (Star wars) samt fint parkettgolv.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy
×
Fri Värdering?

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 2009
 • Uppvärmning Frånluftsvärmepump
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 4
 • Typ av kök kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Nej
 • Våning 2 av 2
 • Balkong Ja
 • Parkering Ja
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 2,873 %
 • Föreningssnamn Brf Sekatören
 • Uppvärmningskostnad 8 099 kr/år
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad 8 099 kr/år
 • Personer i hushållet 3

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Sekatören ligger i Järfälla, Stockholm och har 44 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Av dessa är 20 2RoK, 12 3RoK och 12 4RoK. Brf Sekatören bildades 2000 och är en äkta bostadsrättsförening. Gemensamma utrymmen Det finns cykelrum, soprum och fastighetsförråd samt ett elrum beläget i en komplementsbyggnad. Gemensam distribution av kallvatten via gemensam mätare för föreningen. Planteringar, gräsmattor, lekplatser, belysning och gångvägar. Utemiljö Föreningen har en trevlig utegård. Det finns en lekplats med gungor och en sandlåda samt tre sittgrupper. Värme, vatten och el Lägenheten värms upp med en frånluftsvärmepump. Uppvärmningen betalas av medlemmen själv. Varje lägenhet har egen elmätare. I månadsavgiften ingår vatten, vattnet värms upp av frånluftsvärmepumpen. TV och bredband Vi har comhem som huvudleverantör av bredband och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. Man kan också välja Telia. Parkering Föreningen har 44 carportplatser som hyrs ut mot betalning och 22 st utvändiga biluppställningsplatser. Styrelsen har hand om kölistan. Till varje lägenhet hör en carport som betalas separat. Vill du använda din carport ska ett avtal skrivas på. Fyll i blanketten och lägg i den vita brevlådan som hänger på mittersta gårdens soprum. Läs mer på www.sekatoren.bostadsratterna.se

 • Föreningsnamn Brf Sekatören
 • Hemsida https://sekatoren.bostadsratterna.se/valkommen-till-brf-sekatoren
 • Antal lägenheter 44

Området

Allmänt om området

Skälby är ett av de mest attraktiva delarna i Järfälla. Här finns flertalet grönområden och stora möjligheter till friluftsaktiviteter. I området finns anläggning för simning, golf, tennis, utförsåkning, ridning och föreningslivet ger också många tillfällen till fritidsaktiviteter. Flertalet kommunikationsmöjligheter.

Närservice

I närheten till Skälby finns det ett flertal centrum och handelsplatser att välja mellan. Åkermyntans centrum, Jakobsbergs centrum, Veddesta centrum, Vällingby centrum samt handelsplats Barkarby (Outlet).

Kommunikation

Från Skälby tar man sig med bil till Stockholm City via E18 på ca 20 minuter. Intill området går bussar till Barkarby och Jakobsbergs station där pendeltåget går mot Stockholm city flera gånger i timmen, restid ca 18-20 minuter. Bussen till Barkarby station tar ca 10 minuter.

Övrigt

Grundskolor som ligger i närheten är Skälbyskolan och Neptuniskolan som har klasser från förskola till skolår sex, och Björkebyskolan med årskurs 6 - 9. Närmaste gymnasium finns i Jakobsberg.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.