Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
92 m² Boarea
4 Rum

Fakta

  • Adress Karlavagnsgränd 28
  • Område Skälby
  • Avgift 5 024 kr Varje lägenhet har en viss mängd vatten som är beräknad schablonmässigt.
  • Boarea 92 m²
  • Rum 4
  • Drift 15 600 kr/år
Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Karlavagnsgränd är en del av Trädgårdsstaden Vega i Skälby, som består av ytterligare fem st bostadsrättsföreningar: Norra Vega, Östra Vega, Polluxgränd, Kosmosgränd och Astronomen som tillsammans hyser ca 340 hushåll. Tidigare hette föreningen Brf Vegagränd, men bytte 2007 namn till Brf Karlavagnsgränd. Föreningen förvärvade 1997-12-29 fastigheten Skälby 46:30, Norra Vega, Järfälla Kommun. Föreningens fastighet består av 44 lägenheter i 16 småhus och 4 flerfamiljsvillor. Lägenhetsfördelning: 8 st 2 rum och kök 4 st 3 rum och kök 22 st 4 rum och kök 10 st 5 rum och kök Föreningen har en bra hemsida med mycket information: http://karlavagnsgrand.se/web/page.aspx?sid=3453

Övrigt om föreningen

Samtliga lägenheter har individuella vattenmätare, som avläses strax innan jul varje år. Varje lägenhet har en viss mängd vatten som är beräknad schablonmässigt. Om förbrukningen överstiger den schablonmässigt beräknade mängden så kommer den extra kostnaden att debiteras i samband med andra kvartalets avgiftsavisering. Om däremot förbrukningen understiger beräknad mängd så kommer motsvarande kostnad att krediteras. För aktuellt vattenpris vänligen se kommunens hemsida. Ansvaret och kostnader för reparation av värmepumpen ligger på föreningen. Det åligger medlemmen att serva pannan och meddela styrelsen om värmepannan inte verkar fungera som den ska. Görs inte detta kan medlemmen få stå för delar av reparationskostnaden. Föreningen innehar bostadsrättstillägg för sina medlemmar. Föreningen har 3 st. gemensamma förråd avsedda för samtliga medlemmars cyklar och barnvagnar.

Tv och bredband

Föreningen har investerat i fiberanslutning till alla medlemmar årsskiftet 2016/2017. Bredband kommer från Bredband 2 och skall aktiveras hos bredband2.se. Fastigheten är ansluten till Comhem Kabel-TV inklusive grundutbud. Detta möjliggör uppkoppling mot Internet via Kabel-TV-nätet och även telefonabonnemang via Comhem. Föreningen har ett serviceavtal med Comhem vilket innebär att de har ansvaret fram till kontakterna i väggen.

  • Föreningsnamn Brf Karlavagnsgränd
  • Antal lägenheter 44

Området

Allmänt om området

Skälby är ett av de mest attraktiva delarna i Järfälla. Här finns flertalet grönområden och stora möjligheter till friluftsaktiviteter. I området finns anläggning för simning, golf, tennis, utförsåkning, ridning och föreningslivet ger också många tillfällen till fritidsaktiviteter. Flertalet kommunikationsmöjligheter.

Närservice

I närheten till Skälby finns det ett flertal centrum och handelsplatser att välja mellan. Åkermyntans centrum, Jakobsbergs centrum, Veddesta centrum, Vällingby centrum samt handelsplats Barkarby (Outlet).

Kommunikation

Från Skälby tar man sig med bil till Stockholm City via E18 på ca 20 minuter. Intill området går bussar till Barkarby och Jakobsbergs station där pendeltåget går mot Stockholm city flera gånger i timmen, restid ca 18-20 minuter. Bussen till Barkarby station tar ca 10 minuter.

Övrigt

Grundskolor som ligger i närheten är Skälbyskolan och Neptuniskolan som har klasser från förskola till skolår sex, och Björkebyskolan med årskurs 6 - 9. Närmaste gymnasium finns i Jakobsberg.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.