Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Snart till salu

Neptunivägen 2K

Skälby / Järfälla
106 m² Boarea
20 m² Biarea
4 Rum
3 490 000 kr utgångspris
106 m² Boarea
4 Rum
3 490 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Neptunivägen 2K
 • Område Skälby
 • Pris 3 490 000 kr utgångspris
 • Avgift 4 704 kr Ingår Telia triple play (100 Mbit) samt vatten.
 • Boarea 106 m²
 • Rum 4
 • Drift 27 935 kr/år

Charmigt BR-radhus i hjärtat av Skälby

Att gå från lägenhetsboende till villaliv kan för många kännas som ett orealistiskt stort eller alltför tidigt steg att ta. Tur då att det finns adresser som kan möta dem som ändå längtar med det bästa från två världar. En sådan adress är Neptunivägen 2K i familjevänliga Skälby. Här väntar ett charmigt bostadrättsradhus i ett barnvänligt område endast ett stenkast från populära Neptuniskolan. Väl innanför ytterdörren välkomnas ni av en rymlig hall med en praktisk klädkammare som rymmer hela familjens arsenal av skor och ytterkläder. Hallen öppnar sedan upp sig mot ett fantastiskt Marbodalkök som rymmer långt fler middagsgäster än bara dem som bor här. Entréplanet bjuder även på ett vardagsrum, sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch. En trappa ned väntar två bra sovrum med utgång till den härliga baksidan, ännu ett helkaklat badrum, detta med badkar, en väl tilltagen tvättstuga samt ett förråd som idag används som arbetsrum men som även skulle kunna göras om till ett sovrum. Då har vi inte ens nämnt de båda uteplatserna som ger er möjlighet att njuta av solen från soluppgång till solnedgång. Inte riktigt lägenhet, inte riktigt villa – men allt det bästa från det stora och det lilla. Blir det ni som gör det här till er egen vrå av världen? Välkomna hem till lugnet på Neptunivägen.

Ansvarig mäklare Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ansvarig mäklare Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

nyleo
nyleo

Planritningar

Neptunivägen 2K neptunivägen 2k skälby järfälla järfälla 4
106

Beskrivning

Allmän beskrivning

Entréplan:

Hall:
Ljus och välkomnande hall med gott om plats för såväl avhängning som förvaring. Klinkergolv, ljusa väggar samt en praktisk klädkammare.

Kök:
Stort och rymligt Marbodalkök med helt nya siemensvitvaror. Parkettgolv, ljusa väggar, ljusa skåpsluckor, träbänkskiva, kaklat stänkskydd, spishäll, fläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, kyl, frys samt diskmaskin.

Vardagsrum:
Trevligt vardagsrum med plats för soffa samt tv-möbel. Parkettgolv samt ljusa väggar.

Sovrum:
Mysigt sovrum med plats förs säng samt arbetsbord. Parkettgolv samt ljusa väggar.

Badrum:
Helkaklat badrum i neutrala toner med klinkergolv, dusch, wc, tvättställ, spegelskåp samt handdukstork.

Nedre plan:

Sovrum:
Stort sovrum med plats för en rejäl dubbelsäng. Parkettgolv, ljusa väggar samt utgång till baksidan.

Sovrum:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Parkettgolv, ljusa väggar samt utgång till baksidan.

Badrum:
Helkaklat badrum i varma toner med klinkergolv, badkar, wc, tvättställ samt spegelskåp.

Tvättstuga:
Väl tilltagen tvättstuga med gott om förvaring i skåp från Marbodal. Klinkergolv, tvättbänk, tvättho, tvättmaskin samt torktumlare.

Arbetsrum:
Praktiskt arbetsrum med klinkergolv, ljusa väggar samt ett rymligt förråd.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2001
 • Fastighetsbeteckning skälby 3:1524
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Övrigt om byggnaden, tex Renoveringar 2019: Kök ombyggt (Marbodal, vitvaror från Siemens) 2019: Tvättstuga renoverad (Marbodal, vitvaror från Siemens)
 • Rum 4
 • Typ av kök Kök
 • Elleverantör TelgeEnergi
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Nej
 • Våning av
 • Uteplats Ja
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 7,604 %
 • Föreningssnamn Brf Planeten
 • Elkostnad 27 935 kr/år
 • Total driftkostnad 27 935 kr/år
 • Personer i hushållet 5

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

GEMENSAMT Soprum för hushållsavfall. Snöskottning av gemensam yta med parkeringsplatser. Städdagar vår och höst. Skötsel av avdelat tomtområde. Gräsklippning enligt schema av föreningens gemensamma ytor. ÖVRIGA UTRYMMEN Föreningen har två besöksparkeringar. På helger går det även bra att stå på Neptuniskolans parkering. RENOVERINGAR Målning av fasader 2010. Mätning av radon 2010 vilket för samtliga lägenheter ligger klart under gränsvärden. Under preliminärt november månad 2016 slutfördes fiberinstallation till samtliga lägenheter. Anslutningsarbetet, fiberuppkoppling till internet samt basutbud television kommer inte belasta medlemmen. Kostnaderna kommer Brf Planeten hantera utan hyrespåslag. Detta gäller tills styrelsen eventuellt fattar beslut om annan ordning för kostnaderna. Målning av dörrar, snickerier 2018. (2018-11-22) KOMMANDE RENOVERINGAR Föreningen har inte planerat några kommande renoveringar (2018-11-22). AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR Föreningen har inte planerat för några avgiftsförändringar. Avgiften har varit oförändrad sedan 2001 (2018-11-22). OMRÅDE Skälby är ett av Järfällas mest populära områden och attraherar bland annat många barnfamiljer. Detta till stor del för sitt lugn och närheten till milsvida, mycket vackra, naturområden med naturreservat och Mälarens vatten med badplatser och bryggor. Härifrån är det nära till bland annat det högteknologiska Kista, Spånga, Bromma och Sundbyberg vilket gör att allt fler uppmärksammar området och alla dess fördelar. I Skälby finns en väl utbyggd barnomsorg och det är aldrig långt till daghem och skolor för barn i alla åldrar. Närmaste låg- och mellanstadieskola är Neptuniskolan. Även närhet till låg- och mellanstadieskola Skälbyskolan, och högstadieskola Björkebyskolan. KOMMUNIKATIONER Det är 50 meter till närmaste busshållplats, därifrån kan man ta sig till Jakobsberg och Barkarby på ca 10 minuter samt till Hässelby och Vällingby. Närmsta pendeltågstation är Barkarby. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta och som ansluter till tågstation i Spånga och T-bana i Vällingby och Hässelby. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 15 minuter till Stockholm Central. Det finns flera bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se. Närhet till Bromma flygplats och Arlanda. Avståndet till Stockholm City är ca 20 km. Det är även lätt att ansluta till E4:an och E18 om man vill det. ÖVRIGT Juridisk person accepteras inte som medlem. Överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet.

 • Föreningsnamn Brf Planeten
 • Antal lägenheter 12

Området

Allmänt om området

Skälby är ett av de mest attraktiva delarna i Järfälla. Här finns flertalet grönområden och stora möjligheter till friluftsaktiviteter. I området finns anläggning för simning, golf, tennis, utförsåkning, ridning och föreningslivet ger också många tillfällen till fritidsaktiviteter. Flertalet kommunikationsmöjligheter.

Närservice

I närheten till Skälby finns det ett flertal centrum och handelsplatser att välja mellan. Åkermyntans centrum, Jakobsbergs centrum, Veddesta centrum, Vällingby centrum samt handelsplats Barkarby (Outlet).

Kommunikation

Från Skälby tar man sig med bil till Stockholm City via E18 på ca 20 minuter. Intill området går bussar till Barkarby och Jakobsbergs station där pendeltåget går mot Stockholm city flera gånger i timmen, restid ca 18-20 minuter. Bussen till Barkarby station tar ca 10 minuter.

Övrigt

Grundskolor som ligger i närheten är Skälbyskolan och Neptuniskolan som har klasser från förskola till skolår sex, och Björkebyskolan med årskurs 6 - 9. Närmaste gymnasium finns i Jakobsberg.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.