Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
67 m² Boarea
3 Rum

Fakta

  • Adress Skagafjordsgatan 11
  • Område Kista
  • Avgift 3 672 kr tillägg för prel. årsavg. värme/vatten 503kr
  • Boarea 67 m²
  • Rum 3
  • Drift 4 500 kr/år
  • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse
Kaveh Gohary Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Spånga - Kista 073-444 88 40
kaveh.gohary@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Kaveh Gohary Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Spånga - Kista 073-444 88 40
kaveh.gohary@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

I Kista Gård möter du en levande stadsmiljö och avkopplande natur. All form av samhällsservice finns inom bekvämt gångavstånd, inte minst populära Kista Galleria. Spännande arbetsplatser, utmärkta kommunikationer och ett vackert friluftsområde runt knuten - det här och mycket mer gör Kista Gård till ett attraktivt bostadsområde. I Kista finns allt du behöver för ett gott boende, med effektiva och ljusa planlösningar i moderna flerfamiljshus. Föreningen omfattar 54 bostädslägenheter samt en lokal fördelade enligt nedan: 1,5 rok 19 st 2 rok 15 st, 3 rok 11 st 4 rok 9 st Barnvagnsrum Föreningen har tillgång till små barnvagnsrum i samtliga av föreningens fastigheter; Surtsögatan 4, Skagafjordsgatan 11 och Oddegatan 10. Dessa finns belägna på bottenplan i samtliga hus. Medlemmar i föreningen har tillgång till dessa genom sin lägenhetsnyckel. Cykelparkering Det finns två cykelställ utanför Surtsögatan 4:as båda portar (Ena på markplan och den andra på innergården). Det finns även ett cykelrum som går att nå via garaget och är beläget längst in till vänster, brevid garageplats 50. Använd din bostadsnyckel för att komma in genom metalldörren.

Övrigt om föreningen

Finns gemensam tvättstuga. Föreningen har tillgång till en tvättstuga som är belägen på Skagafjordsgatan 11. Tillgång till lokalen sker med separat nyckel som kvitteras ut av styrelsen. Ta kontakt med styrelsen för att lösa ut en nyckel. För bokning av tider finns en bokningstavla med nyckelsystem i lokalen. En bokningsbar enhet består av två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Respektive enhet kan bokas separat i 3 timmar, med tillgängliga tider 07-10, 10-13, 13-16, 16-19 & 19-22. Regler och skötselanvisningar för tvättstugan finns uppsatta i lokalen. Det är viktigt att du tar hänsyn till de regler som finns och att du lämnar tvättstugan i det skick som du själv vill finna den när du själv tvättar.

Renoveringar

Föreningen har god ekonomi, inga planerade avgiftshöjningar.

Parkering

Brf Skagagård har 37 garageplatser till förfogande till sina boende. Infart till garaget finns på Surtsögatan och ligger mellan Surtsögatan 4 och Oddegatan 10. Ingång till garaget finns tillgängligt längst ner i varje hus. Garageplats kostar 790 kr/månad.

Tv och bredband

Kabel Tv och Bredband via Open-universe

  • Föreningsnamn Brf Skagagård

Området

Allmänt om området

Kista är Stockholms stads nordligaste stadsdel och ligger mellan Stockholms C och Arlanda flygplats. Kista började byggas ut för ca 25 år sedan och är nu Stockholms största företagsområde efter City. Totalt finns ca 600 företag med över 25 000 anställda. Här finns Kista Science Park - en av norra Europas mest dynamiska företagsparker. Kista stadsdelsområde består av stadsdelarna Akalla, Husby och Kista, som tillsammans också kallas Norra Järvafältet. Bebyggelsen i området är uppförd under 1970-talet.

Närservice

I Kista finner du Kista gallerian som är ett av Sveriges största köpcentrum med ca 185 olika affärer, restauranger och krogar. Här finns Skandinaviens största modeboulevard, ett restaurangbord där man kan beställa mat från 20 restauranger, hotell samt Stockholms näst största biograf med 11 salonger. Här finner du även ett bra serviceutbud med postkontor, banker, sjukvård och diverse kommunala serviceinrättningar.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje mellan mellan T-centralen och Kista tar ca 18 min. Från Kista Centrum finns bussförbindelser till stora delar av norra och västra Stockholm. Kista har nära anslutningar till både E4 och E18.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.