Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Idungatan 27

Märsta / Märsta
44 m² Boarea
1,5 Rum

Översikt

  • Adress Idungatan 27
  • Område Märsta
  • Avgift 2 477 kr inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband.
  • Boarea 44 m²
  • Rum 1,5
  • Drift 5 000 kr/år
  • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse
Kaveh Gohary Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Spånga - Kista
kaveh.gohary@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Kaveh Gohary Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Spånga - Kista
kaveh.gohary@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

BRF Tallen Föreningen består av 8 fastigheter uppdelat på 20 bostadshus uppförda 1968 -1969. Den består totalt av 60 trapphus på Baldergatan 3-46 och Idungatan 1-43. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Folksam med gemensamt bostadsrättstillägg. Inom föreningen finns system för sophantering med "molokar", soporna finns i en nedgrävd behållare under jord. Föreningen har också hobbylokal (snickeri), träningslokal med bastu, föreningslokal att hyra, byteslokal (möjlighet att lämna in prylar för att byta till sig andra) Gästlägenhet, kan hyras för 300 kr/natt.

Parkering

Garage och parkering finns att hyra, separat kö gäller. Det finns 436 avgiftsbelagda p-platser.

Tv och bredband

Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband. Avtal med Ownit och Comhem ger tillgång 100 mb/s bredband samt digital-TV (17 kanaler och 8 valfria tilläggskanaler) genom ett obligatorisk tillägg på 100 kr/mån.

  • Föreningsnamn Brf HSBs Tallen

Området

Allmänt om området

Buss trafikerar området till och från Märsta station, med kvartstrafik större delen av dagen. Från Märsta station har du fortsatt goda buss- och tågförbindelser mot Sigtuna, Arlanda, Stockholm och Uppsala. Vid uppförandet av bostäder har man behållit inslag av tidigare grönområden, vilket ger en grön och trevlig atmosfär. Endast en kort promenad till förskolor/skolor och Valsta centrum med dess utbud av butiker, restauranger och gym. Uppfört finns en blandning av hyresrätter och bostadsrättslägenheter samt ett mindre antal BRF-radhus och villor. Allmänt i området finns relativt gott om parkeringsmöjligheter, oftast avgiftsbelagda. BR-föreningarna har separata köer till parkeringar men sällan några långa köer.

Närservice

Valsta Centrum finns med stor välskött ICA supermarket, café, Pressbyrån, apotek, gym samt ett antal mindre butiker. Midgårdsbadet är ett modernt utomhusbad i området med vackert poolområde och en rejält utrustad simhall (2014). Det finns ett stort antal förskolor och två skolor med låg och mellanstadium samt en med högstadium och Arlandagymnasiet.

Kommunikation

Buss trafikerar området till och från Märsta station, med kvartstrafik större delen av dagen. Från Märsta station har du fortsatt goda buss- och tågförbindelser mot Sigtuna, Arlanda, Stockholm och Uppsala.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.