Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
104,9 m² Boarea
4 Rum

Fakta

  • Adress Söderbacksvägen 41
  • Område Ekerö Munsö
  • Avgift 5 878 kr inkl.VA, sopor och garage
  • Boarea 104,9 m²
  • Rum 4
  • Drift 12 287 kr/år
Tina Hennicks Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Ekerö 070-44 11 292
tina.hennicks@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tina Hennicks Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Ekerö 070-44 11 292
tina.hennicks@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Öppen planlösning
Öppen planlösning

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningens fastigheter består av 24 brf-radhus och bebyggdes 1992 av NCC Bygg AB. Föreningen ansvarar för driften av frånluftsvärmepannorna. Hemsida: www.brfsoderbacken.se Kontaktperson i föreningen är Benny Johansson 0708-756970 I samband med överlåtelsen tar föreningen ut en överlåtelseavgift fn på 1 138 kr av köparen och en pantsättningsavgift av köparen om 455 kr. ÖPPEN FIBER: Fiber finns installerat i bostäderna. Öppen Fiber med en hastighet på hela 1 000 Mbit/sek. Bostadsrättsföreningen har valt Telia som leverantör för bredband, tv och telefon. Läs mer på www.oppenfiber.se eller ring 020-402400

  • Föreningsnamn Brf Söderbacken
  • Överlåtelseavgift 1 138 kr
  • Pantsättningsavgift 455 kr betalas av köparen
  • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Munsö är en lugn och lantlig idyll med naturen och Mälaren som granne. Här bor du nära vackra vandringsstråk och avkopplande miljöer. Här kan du uppleva de fyra årstiderna på allra bästa sätt. Ta med utflyktskorgen och cykla ner till Mälaren för ett dopp. Munsö har även många kulturminnesmärken, vilket gör ön intressant ur ett historiskt perspektiv. På norra delen av Munsö finns färjeförbindelse till Adelsö. En stor ö med många kulturella minnesplater och sevärdheter. Där finns också mataffär. Sommartid även café och restaurang.

Närservice

Ca 3 kilometer från fastigheten finns Munsö förskola (1-5 år) samt Munsö skola (åk 1-5). Munsö skola är en världsarvskola belägen på landsbygden i ett historiskt område. Skolan arbetar temainriktat med världsarvet Birka-Hovgården. I dess omedelbara närhet ligger järnålders- och vikingagravfält. Munsö skola är sedan 2004 miljöcertifierad med Grön flagg. Miljöarbetet är en naturlig del i deras vardag genom ett medvetet förhållningssätt mellan människor och miljö. Grön Flagg är det synliga beviset på att de i den dagliga verksamheten prioriterar ett handlingsinriktat miljöarbete. Övriga skolor i närområdet är bl a Sundby skola (åk F-5) vid Nyckelby och i Ekerö tätort finns flera skolor (åk F-9). På Munsö finns även gott om stall för den hästintresserade. Munsö kyrka ligger inom kort promenadavstånd, Närmsta matbutik finns i Nyckelby (ca 15 km), där finns även diverse hus- och trädgårdsartiklar att införskaffa. I Ekerö Centrum (ca 2,4 mil) finns bland annat banker, ICA, systembolag, apotek, sportaffär, skoaffär, bokhandel, klädbutiker, inredningsbutik, restauranger, bibliotek, samlingslokal/bio, gym, tandläkare och vårdcentral.

Kommunikation

Några minuters promenad till busshållplats med buss 311 och 312 mot Brommaplan (ca. 35 min). Från Brommaplan finns T-bana (Grön linje) mot Stockholm Central.

Parkering

Garage i länga och parkeringsplats utanför garaget.

Övrigt

Längst ut på Munsö i Mälaren ligger ett naturreservat "Väsby Hage". Där finns stora sammanhängande hagmarker med pampiga ekar som ger området dess karaktär. Området växlar mellan öppna ängs- och betesmarker och lummiga skogspartier. Väsby Hage är lättvandrat och lämpar sig väl för strövtåg. På Roparhällsudden vid Mälarstranden i väster finns fina badklippor. Några kilometer bort finns den "Blå lagunen", ett populärt bad i Husbygropen. Inom gångavstånd finns badbryggan i "Draknäs". På Ekerö finns det gott om möjligheter till fritidsaktiviteter. Här finns bland annat tre golfbanor varav Mälarö Golf är den närmaste. En slalombacke som drivs av Mälaröarnas alpina skidklubb. Träkvistavallen med fotbollsplaner, tennisbana och ishockeyhall. Ett badhus är planerat att byggas vid Träkvistavallen. Ekerö och Munsö har flertalet ridstall med möjlighet att hyra stallplats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.