Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
122 m² Boarea
4 Rum

Fakta

 • Adress Turbinvägen 25
 • Område Järla Sjö
 • Avgift 7 944 kr inkl värme, vatten, kabel-TV (basutbud Comhem), bredband (fiber, Ownit) och parkeringsplats.
 • Boarea 122 m²
 • Rum 4
 • Drift 7 200 kr/år
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

HSB:s brf Lillängsbacken bildades 27 mars 2000 och registrerades 6 april 2000. Föreningen äger och förvaltar mark och byggnader på fastigheten Sicklaön 145:4 i Nacka. Föreningen innehåller 60 bostäder varav 59 är upplåtna som bostadsrätter och en med hyresrätt. BERGVÄRME Föreningen installerade bergvärme under 2014. Under 2015 uppgick föreningens totala värmekostnad till 155 844:- vilket innebar en sänkning från 2014 med 303 451 kronor. PARKERING Sju av föreningens bostadsrättshavare har tillhörande parkeringsplatser. Övriga 53 saknar fast parkeringsplats men boendeparkering och garageplatser finns att tillgå i Samfällighetens regi. BREDBAND OCH KABEL-TV I årsavgiften ingår Comhems basutbud. Föreningen är ansluten till bredband med Ownit AB som leverantör. Tjänsten levereras via det gemensamma fibernätverk som finns i området och som alla föreningar tillsammans har finansierat projektering för. Bredbandskostnaden ingår i de boendes månadsavgift. FÖRVALTNING Administrativ och ekonomisk förvaltning genom HSB Stockholm. Fastighetsskötsel, vinterunderhåll och städning genom Rubin/Jidek AB. BESIKTNING AV LÄGENHET Bostadsrättshavare ska inför en försäljning informera styrelsen om den tänkta försäljningen. Styrelsen eller någon annan därtill utsedd kommer då att tillsammans med den boende göra en genomgång av lägenheten.

 • Föreningsnamn HSB Brf Lillängsbacken i Nacka
 • Antal lägenheter 60
 • Antal hyreslägenheter 1
 • Överlåtelseavgift 1 162 kr betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift 465 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Järla sjö är ett av Nackas mest populära områden och ligger naturskönt vid Järlasjön och samtidigt centralt med närhet till det mesta, så som kommunikationer, närservice, förskolor och skolor. Järla sjö erbjuder även lekplatser och en fotbollsplan för de yngre. Närheten till grönområden och Nacka IP (fotboll, ishockey, simning, handboll, innebandy, mm) gör att det alltid finns aktiviteter för den som önskar. Här finns även en mysig strandpromenad utmed vattnet. I Järla sjö finns även båtplatser och en båtklubb. Områdets kanotklubb har ett 30-tal medlemmar. På vintern när sjön fryser är det populärt att åka skridskor eller skidor över isen. På sommaren kan ni ta ett morgon- eller kvällsdopp vid de badbryggor som ligger längs vattnet och är som gjorda för avkoppling och lata dagar i solen. Det finns långsträckta cykelbanor och fina promenadstråk runt om. Här är det bara att packa picknickkorgen och ta sig ut i naturen med familj och vänner. På andra sidan sjön ligger Nackareservatet och för den som gillar skid- och snowboardåkning ligger Hammarbybacken inte mer än någon minuters bilfärd bort. Nyckelvikens naturreservat erbjuder en anrik miljö med underbar natur. Det tar inte mer än 20 minuter att cykla in till centrala Stockholm. Från ytterdörren är det knappt 4 km till Södermalm. SICKLA KÖPKVARTER Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt promenadavstånd, några minuters promenad från Ekudden. Här finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med cirka 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel, skomakare, frisörer samt ett flertal restauranger och caféer. I Sickla köpkvarter finns även en populär och välsorterad saluhall. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som idag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bland annat bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Här arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finns vi även en SF biograf med 6 salonger samt Klätterverket, ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar som SATS, iTrim och Friskis & Svettis. NACKA FORUM Cirka tio-femton minuter bort (promenad) finner vi Nacka Forum, ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bland annat mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i form av shopping med cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som bank, vårdcentral, frisörer, skomakare, kemtvätt, mm.

Närservice

Järla sjö ligger precis mellan Sickla köpkvarter och Nacka Forum som är två av Stockholmsområdets största köpcentrum. Här, på promenadavstånd, finns ett närmast obegränsat utbud av affärer, restauranger, caféer, banker, vårdcentraler, banker, mm. Det finns ett flertal skolor och förskolor i närområdet. I Järla sjö finns närlivs/snabbköp samt en pizzeria.

Kommunikation

BUSS OCH SALTSJÖBANAN Järla sjö bjuder på utmärkta kommunikationsmöjligheter och härifrån kan ni ta er till och från stan dygnet runt. Det är cirka 400 meter till Saltsjö-Järla station varifrån Saltsjöbanan tar dig till Slussen på 10 minuter. 2018 påbörjades utbyggnaden av tunnelbanenätet som kommer att gå till Nacka och då med en tunnelbanestation i Järla, endast 500 meter från huset. På några minuters promenadavstånd finns även bussar som avgår med täta avgångar och härifrån går det att ta sig in till stan, Tyresö, Haninge och övriga delar av Nacka. Till centrala Stockholm tar det cirka 10 minuter med bil. CYKEL Det finns långsträckta cykelbanor i området och det tar inte mer än 20 minuter att cykla in till Gamla stan. Till Hammarby sjöstad cyklar man på 10-12 minuter.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.