Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
28 m² Boarea
1 Rum

Fakta

 • Adress Ektorpsvägen 1, 5 tr
 • Område Ektorp
 • Avgift 1 738 kr inkl värme, VA, TV-kanaler (basutbud) och bredband (fiber)
 • Boarea 28 m²
 • Rum 1
 • Drift 1 500 kr/år
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades 2016 och fastigheten bebyggdes och stod klar för inflyttning 2018. Föreningen består av 67 lägenheter med en total boarea om 2 999 kvm och en lokal om 60 kvm. Föreningen är ansluten till fjärrvärmenät. GEMENSAMMA UTRYMMEN I föreningen finns cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum samt ett stort garage i källarplan.

Renoveringar

Huset byggdes 2018 och slutbesiktning kommer att ske under hösten 2020.

Parkering

I husets källarplan är föreningens eget garage bekvämt beläget med plats för 29 bilar. Föreningen har även två platser avsedda för bil i den bilpool som de boende kan bli medlemmar i. Genom detta får man på ett enkelt, miljövänligt och smidigt sätt tillgång till bil för kortare sträckor och perioder. Fri parkeringar i området enligt gällande lokala parkeringsregler. Korttidsparkering finns även tillgå i närbelägna Ektorps centrum.

Tv och bredband

Bredband (fiber) genom Ownit samt grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen.

 • Föreningsnamn Oakhouse
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 67
 • Antal lokaler 1
 • Överlåtelseavgift 1 182 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 473 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Området kring Ektorpsvägen har ett av Nackas bästa lägen och är inbäddat i grönskande och idylliska villaområden med direkt närhet till det mesta man kan önska. På kort promenadavstånd från dörren kan man njuta av vackra promenadvägar och natursköna badsjöar som Långsjön och Bastusjön med många goda möjligheter till bad både från stränder och klippor. Samtidigt har man bekvämt promenadavstånd till kommunikationer, affärer, restauranger och närservice av alla slag. Från Ektorp avgår bussar med 2-3 minuters intervall och det tar 20 minuter till Slussen samt till T-Centralen och Kungsholmen/Hornsbergs strand. Det finns även gott om fina cykelvägar att välja mellan, vare sig du ska ta en kort cykeltur till shopping eller längre bort. Ektorps centrum är ett litet mysigt centrum med sina butiker, restauranger och kaféer som ligger på några minuters gångavstånd från bostaden. I Ektorp finns flera matbutiker, flera restauranger med olika inriktning samt populära bageri/café Gateau. I Ektorp finns bland annat två sushirestauranger, varav en är belägen på entréplan i brf Oakhouse i vilken föreningens medlemmar får 10% rabatt. I Ektorp finns även frisör, optiker, blomsterhandel, klädbutik, kemtvätt, låssmed, hudvård och kosmetik, tandläkare och sjukgymnaster. För den träningssugne finns gym i form av AIM Studio och Nordic Wellnes. I området finns även Nacka Dojo (kampsport). På sommarhalvåret rekommenderas en promenad ner till Kerstin & Britt i Duvnäs, beställ god mat och lite vin därtill och sätt dig sedan under den stora eken och njut av den härliga atmosfären! Passa på att ta en titt i Olle Nymans ateljéer eller på någon pågående konstutställning. I Nacka finns många fina naturreservat för den som gillar att vistas i skog och mark, t ex närbelägna Nyckelviken som lockar med skidåkning och gnistrande vita promenader vintertid och sommartid kanske en tur i joggingspåret samt bad vid saltstänkta klippor. Förutom naturen finns här en trevlig lantgård med djur som barnen kan besöka.

Närservice

I Ektorps centrum finns ett brett utbud av mataffärer, blomsterhandel, kemtvätt, gym, caféer, restauranger, gym, mm. I området finns flera populära förskolor och skolor på promenadavstånd. Några minuter bort med bil eller buss finns även Nacka forum, ett av Stockholms största köpcentrum, med ett närmast obegränsat utbud av butiker, närservice, restauranger och caféer. Här finns även en stor ICA Maxi.

Kommunikation

Att ta sig till övriga delar av Nacka och in till stan är enkelt och går snabbt. Det går ett stort antal busslinjer, dygnet runt, från Ektorp och det tar cirka 20 minuter till Slussen, T-Centralen och Kungsholmen/Hornsbergs strand. I högtrafik avgår bussarna med 2-3 minuters intervall. Det finns även gott om fina cykelvägar att välja mellan, vare sig du ska ta en kort cykeltur till shopping eller längre bort.

Parkering

I husets källarplan är föreningens eget garage beläget med plats för 29 bilar. Fri parkering på gatorna i området enligt gällande lokala parkeringsregler. Korttidsparkering finns även tillgå i närbelägna Ektorps centrum.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.