Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
33 m² Boarea
1 Rum

Fakta

 • Adress Turbinvägen 5C
 • Område Järla Sjö
 • Avgift 1 950 kr inkl. värne, vatten och elnätsavgift.
 • Boarea 33 m²
 • Rum 1
 • Drift 3 050 kr/år
 • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse
Johannes Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 072 856 05 66
johannes.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Johannes Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 072 856 05 66
johannes.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Turbinhallen äger fastigheten Nacka Sicklaön 145:19 och innefattar fyra byggnader med namnen Turbinhallen, Maskinhallen, Ritningskontoret och Gårdshusen. Antal våningsplan är 2-4 stycken och antal trapphus 14 stycken. Turbinhallen och Ritningskontoret byggs i de befintliga delarna av Gustaf de Lavals fabrikslokaler. Maskinhallen Byggs delvis på befintlig fasad. Gårdshusen är helt nyproduktion i form av åtta stycken radhus inne på gården. Byggnaderna inrymmer totalt 205 stycken bostadsrättslägenheter i varierad storlek från 1-5 rum och kök samt 2 stycken hyreslokaler, 1 skola och 1 garage i 2 plan över mark.

Övrigt om föreningen

Individuell elmätare Ett centralt el-abonnemang är tecknat med Bixia för föreningen med undermätare till respektive lägenhet. Avgiften för elförbrukning debiteras respektive lägenhet enligt förbrukning och läggs till på avin för månadsavgiften. Medlemmar slipper därmed kostnad för elnäts-abonnemang och betalar endast förbrukade kilowatt-timmar. Gemensamma utrymmen Till varje lägenhet hör ett förråd av nätade väggar i källaren. Cykelförråd på entréplan samt cykelställ på gården. Gemensamt barnvagns- och rullstolsförråd. I Turbinhallens södra del finns tillgång till spa med bubbelbad samt ett mindre gym. Den gemensamma innergården är plattbelagd, krattad betong, gräsmatta, gångytor, blommor och trä.

Renoveringar

Inga planerade.

Parkering

Medlemmarna har tillgång till ett garage i 2 plan med ca 120 stycken parkeringsplatser. Hyra för normalstor garageplats är 1400 kr/mån och för en liten 950 kr/mån. Det råder även boendeparkering i området till en kostnad av 400 kr/månad.

Tv och bredband

Fastigheten är fiberansluten via Comhem. Bredband levereras med upp till hastigheten 1000 Mbit och debiteras som en obligatorisk avgift på 180 kr/mån utöver månadsavgiften. Kabel-TV via Com Hem. Föreningen har för avsikt att låta de marksända TV-kanalerna ingå i månadsavgiften. Utöver det kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för utökat kanalutbud.

 • Föreningsnamn Brf. Turbinhallen
 • Äger föreningen marken Föreningen äger marken
 • Antal lägenheter 205
 • Överlåtelseavgift 1 183 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 473 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Till och från Nacka stad där området Järla Sjö ligger, är det enkelt att ta sig kommunalt med ett stort antal bussar från såväl city som Slussen, eller med den trevliga tåglinjen Saltsjöbanan. Men snart kommer även tunnelbanan att sträcka sig från Kungsträdgården via Sickla och Järla ut till Nacka Centrum. Området inbjuder till aktiviteter året runt för den aktiva; vintertid kan man åka skridskor eller längd på Järlasjön, eller ta sig till närliggande Hammarbybacken för lite utförsåkning. Sommartid kan man paddla kanot i Järla Sjös kanotklubb eller bara ta sig ett dopp när andan faller på! Den fiskesugne kan också fiska kräftor här. Bara på andra sidan sjön i närheten av Nackareservatet, ligger fina Hellasgården där det finns både motionsspår, bastubad, bangolf och caféer. Järla Sjö har den småskaliga kvartersstaden som grundidé. Området är uppdelad i tydliga gator och gränder, torg, stadspark, trädgårdspark, strandpromenad i strandpark. Gårdarna är försedda med lägenhetsträdgårdar till lägenheterna i markplan samt en gemensam del till alla i kvarteret. Alla trädgårdar och terrasser bidrar de boende själva med plantering och skötsel av blommor och andra växter. Läs mer på http://jarlasjo.se/omradet-jarla-sjo/

Närservice

I Sickla köpkvarter finns ett unikt utbud av caféer och restauranger från världens alla hörn. Här är det alltid nära till en rykande kopp kaffe eller en smakrik lunch med kollegorna. Dessutom finns även en välfylld saluhall i Sickla med kött, fisk, grönsaker och delikatesser. Smaklig måltid!

Kommunikation

Goda busskommunikationer finns i området som tar dig till större delar av Stockholm. Saltsjöbanan som finns en kort promenad bort tar dig till Slussen på knappa 15 minuter.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.