Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
61,5 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress Beckasinvägen 26
 • Område Saltängen
 • Avgift 3 231 kr inkl värme, kabel-tv (basutbud) & bredband (250 Mbit/s)
 • Boarea 61,5 m²
 • Rum 2
 • Drift 2 400 kr/år
 • Möjligt tillträde Enligt ök.
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

HSB:s brf Skuruäng registrerades 1957 och föreningens hus stod färdiga 1958. Föreningen inrymmer 97 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, och har en total bostadsyta på 6 360 kvm. Föreningen äger fastigheten Sicklaön 241:4 i Nacka kommun och bostadshusens adresser är Beckasinvägen 24-38. Föreningen förvaltas av HSB Stockholm. RENOVERINGAR (URVAL) 2003 Stambyte och renovering av elnät och elcentraler. 2007 Installation av bergvärme. 2010 Renovering av tvättstuga. 2016 Renovering av fasader och balkonger. Precis avslutad. BREDBAND OCH TV Bredband (250 Mbit/s) och kabel-TV via Comhem. Bredband och basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till bostadsrättsföreningen. PARKERING Fri parkering på Beckasinvägen och intilliggande gator enligt lokala parkeringsbestämmelser. Föreningen har egna 26 parkeringsplatser som kostar 225 kronor per månad. I föreningen finns även ett mindre garage med plats för 4 MC. Separat kö till föreningens parkeringsplatser. TVÄTTSTUGA Föreningen har en välutrustad tvättstuga på Beckasinvägen 32. FÖRENINGSLOKAL / ÖVERNATTNINGSLÄGENHET Föreningen har en föreningslokal som kan bokas av föreningens medlemmar. Lokalen är utrustad med kök, dusch, wc samt säng. CYKEL- OCH BARNVAGNSRUM I föreningen finns cykelrum samt barnvagnsrum. HOBBYRUM Föreningen har ett hobbyrum (snickarverkstad) som kan nyttjas av medlemmarna.

Övrigt om föreningen

Alla nya HSB-medlemmar i betalar varsin medlemsandel om 500 kronor som återfås vid eventuellt utträde.

 • Föreningsnamn HSB:s brf Skuruäng i Nacka
 • Hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/brf-skuruang/
 • Antal lägenheter 97
 • Antal lokaler 20
 • Överlåtelseavgift 1 627 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 697 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

Saltängen är ett av Nackas mest idylliska områden och ligger med fantastiskt läge mellan Saltsjö-Duvnäs, Skurusundet/Skuruparken och Ektorp. Här råder lugnet samtidigt som man har nära (endast ett par minuter) till kommunikationer, affärer och grönområden. På promenadavstånd finns många mysiga smultronställen, som till exempel Långsjön med sandstrand, klippbad och motionsslinga. I närliggande Ektorps centrum finns ett bra utbud av butiker, restauranger och kaféer som ligger på några minuters gångavstånd från bostaden. I Ektorp finns flera matbutiker, restauranger samt bageri/café Gateau. För den som är träningssugen finns gymmet World Class. I Ektorp finns även frisör, optiker, blomsterhandel, klädbutik, kemtvätt, låssmed, hudvård och kosmetik, tandläkare och sjukgymnaster. Närsjukhuset ligger på promenadavstånd och håller hög klass och innehar allt du behöver inom vård och omsorg. Njut av vackra promenadvägar! Inom bekvämt gångavstånd ligger Nyckelviken och Skuruparken. Nere vid Duvnäs marina samt Strandpromenaden är sjöutsikten garanterad! På sommarhalvåret rekommenderas en promenad ner till Kerstin & Britt i Duvnäs, beställ en bit god mat och lite vin därtill och sätt dig sedan under den stora eken och njut av den härliga atmosfären! Passa på att ta en titt i Olle Nymans ateljéer eller på någon pågående konstutställning. I Nacka finns många fina naturreservat för den som gillar att vistas i skog och mark, t ex närbelägna Nyckelviken som lockar med skidåkning och gnistrande vita promenader vintertid och sommartid kanske en tur i joggingspåret samt bad vid saltstänkta klippor. Förutom naturen finns här en trevlig lantgård med djur som barnen kan besöka.

Närservice

I närområdet och på några minuters promenadavstånd finns flera populära skolor och förskolor. EKTORP Ett par minuter från lägenheten ligger närbelägna Ektorps centrum. Här finns ett brett utbud av närservice, mataffärer, apotek, kemtvätt, gym, caféer, restauranger, gym, mm. I Ektorp finns även Nacka Närsjukhus som är ett modernt sjukhus med allt som rör vård och omsorg. NACKA FORUM Cirka fem minuter bort med bil eller buss finner vi Nacka Forum. Det är ett utav Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i from av cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som banker och vårdcentral, mm. SICKLA KÖPKVARTER Även Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med cirka 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som i dag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bl. a. bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Det arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finner vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar t.ex. SATS och Friskis & Svettis.

Kommunikation

Att ta sig in till innerstan och övriga delar av Nacka är enkelt och går snabbt. Det går ett stort antal busslinjer, med närmaste hållplats 300 meter från dörren, och det tar cirka 20 minuter till Slussen. I högtrafik rullar bussarna med 2-3 minuters intervall. På promenadavstånd finner vi dessutom den pittoreska Saltsjöbanan. Från Saltsjö-Duvnäs tar det cirka 15 minuter till Slussen med Saltsjöbanan.

Parkering

Gratis parkering utmed Beckasinvägen, Fasanvägen, Tranvägen och Ugglevägen. Det finns även boendeparkering i föreningen 26 parkeringsplatser samt

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.