Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
61 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress Beckasinvägen 28
 • Område Saltängen
 • Avgift 3 454 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud) och bredband
 • Boarea 61 m²
 • Rum 2
 • Drift 2 200 kr/år

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

HSB:s brf Skuruäng registrerades 1957 och föreningens hus stod färdiga 1958. Föreningen inrymmer 97 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, och har en total bostadsyta på 6 360 kvm. Föreningen äger fastigheten Sicklaön 241:4 i Nacka kommun och bostadshusens adresser är Beckasinvägen 24-38. Föreningen förvaltas av HSB Stockholm. TVÄTTSTUGA Föreningen har en välutrustad tvättstuga på Beckasinvägen 32. FÖRENINGSLOKAL / ÖVERNATTNINGSLÄGENHET Föreningen har en föreningslokal som kan bokas av föreningens medlemmar. Lokalen är utrustad med kök, dusch, wc samt säng. CYKEL- OCH BARNVAGNSRUM I föreningen finns cykelrum samt barnvagnsrum. HOBBYRUM Föreningen har ett hobbyrum (snickarverkstad) som kan nyttjas av medlemmarna.

Övrigt om föreningen

Alla nya HSB-medlemmar i betalar medlemsandel om 500 kronor som återfås vid eventuellt utträde.

Renoveringar

Exempel på större renoveringar som har genomförts: 2003 Stambyte och renovering av elnät och elcentraler. 2007 Installation av bergvärme. 2010 Renovering av tvättstuga. 2017 Renovering av fasader och balkonger. 2019 Laddstationer elfordon 2019 Montering av nya tilluftsventiler i samtliga lägenheter och lokaler.

Parkering

Fri parkering på Beckasinvägen och intilliggande gator enligt lokala parkeringsbestämmelser. Föreningen har 29 egna parkeringsplatser, varav 8 är avsedda för elbilar. I föreningen finns även ett mindre garage med plats för 4 MC. Separat kö till föreningens parkeringsplatser.

Tv och bredband

Bredband (250 Mbit/s) och kabel-TV via Comhem. Bredband och basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till bostadsrättsföreningen.

Information om månadsavgift

I månadsavgiften till bostadsrättsföreningen ingår värme, VA, kabel-TV (basutbud) och bredband.

 • Föreningsnamn HSB:s brf Skuruäng i Nacka
 • Hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/brf-skuruang/
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 97
 • Antal lokaler 3
 • Överlåtelseavgift 1 655 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 709 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

Lägenheten är belägen med ett fantastiskt läge, med direkt närhet till natursköna promenadområden och med ett härligt läge i huset fritt från insyn. Saltängen är ett av Nackas mest idylliska områden och ligger med fantastiskt läge mellan Saltsjö-Duvnäs, Skurusundet/Skuruparken och Ektorp. Här råder lugnet samtidigt som man har nära (endast ett par minuter) till kommunikationer, affärer, grönområden, förskolor och skolor. På promenadavstånd finns många mysiga smultronställen, som till exempel Långsjön med sandstrand, klippbad och motionsslinga. I närliggande Ektorps centrum finns ett bra utbud av butiker, restauranger och kaféer som ligger på några minuters gångavstånd från bostaden. I Ektorp finns flera matbutiker, restauranger samt bageri/café Gateau. I Ektorp finns även frisör, optiker, blomsterhandel, klädbutik, kemtvätt, låssmed, hudvård och kosmetik, tandläkare och sjukgymnaster. För den träningssugne finns gym i form av AIM Studio och Nordic Wellnes. I området finns även Nacka Dojo (kampsport). Närsjukhuset ligger på promenadavstånd och håller hög klass och innehar allt du behöver inom vård och omsorg. I närområdet och på några minuters promenadavstånd finns flera populära skolor och förskolor. Njut av vackra promenadvägar! Inom bekvämt gångavstånd ligger Nyckelviken och Skuruparken. Nere vid Duvnäs marina samt Strandpromenaden är sjöutsikten garanterad! På sommarhalvåret rekommenderas en promenad ner till Kerstin & Britt i Duvnäs, beställ en bit god mat och lite vin därtill och sätt dig sedan under den stora eken och njut av den härliga atmosfären! Passa på att ta en titt i Olle Nymans ateljéer eller på någon pågående konstutställning. I Nacka finns många fina naturreservat för den som gillar att vistas i skog och mark, t ex närbelägna Nyckelviken som lockar med skidåkning och gnistrande vita promenader vintertid och sommartid kanske en tur i joggingspåret samt bad vid saltstänkta klippor. Förutom naturen finns här en trevlig lantgård med djur som barnen kan besöka.

Närservice

EKTORP Ett par minuter från lägenheten ligger närbelägna Ektorps centrum. Här finns ett brett utbud av närservice, mataffärer, apotek, kemtvätt, gym, caféer, restauranger, gym, mm. I Ektorp finns även Nacka Närsjukhus som är ett modernt sjukhus med allt som rör vård och omsorg. NACKA FORUM Cirka fem minuter bort med bil eller buss finner vi Nacka Forum. Det är ett utav Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i from av cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som banker och vårdcentral, mm.

Kommunikation

Att ta sig in till stan och övriga delar av Nacka är enkelt och går snabbt. Det går ett stort antal busslinjer, med närmaste hållplats 300 meter från dörren, och det tar cirka 20 minuter till Slussen. I högtrafik rullar bussarna med 2-3 minuters intervall. På promenadavstånd finner vi dessutom den pittoreska Saltsjöbanan. Från Saltsjö-Duvnäs tar det cirka 15 minuter till Slussen med Saltsjöbanan.

Parkering

Fri parkering på Beckasinvägen och intilliggande gator enligt lokala parkeringsbestämmelser. Föreningen har 29 egna parkeringsplatser, varav 8 är avsedda för elbilar. I föreningen finns även ett mindre garage med plats för 4 MC. Separat kö till föreningens parkeringsplatser.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.