Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
53 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress Beckasinvägen 37
 • Område Saltängen
 • Avgift 3 456 kr inkl värme, VA, kabel-TV (baspaket) & bredband
 • Boarea 53 m²
 • Rum 2
 • Drift 3 000 kr/år
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Skurusund registrerades 1954-01-05. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Sicklaön 242: 1 med adress Beckasinvägen 33-39 i Nacka kommun. Föreningen omfattar totalt 80 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Av föreningens fyra lokaler upplåts tre med hyresrätt. Den totala bostadsarean är 4 322 kvm och lokalarean är 184 kvm. Föreningen är mycket välskött och har mycket god ekonomi. I föreningen finns tvättstuga (Beckasinvägen 37), cykelförråd samt barnvagnsförråd.

Renoveringar

1995 Byte av vatten- och avloppsstammar 2004 Fasadrenovering 2007 Radonmätning utförd utan anmärkning 2013 Målning av bl.a entrédörrar, smidesräcken m.m. 2017 Stamspolning och ny bergvärmepump 2019 Nya fönster och balkongdörrar För mer information om planerade åtgärder, se årsredovisningen.

Parkering

Föreningen har 15 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmar. En parkeringsplats kostar 250 kr/mån inklusive el. Separat kö till föreningens platser. Det finns även bra parkeringsmöjligheter, kostnadsfritt, längs hela Beckasinvägen samt på närliggande gator.

Tv och bredband

TV och bredband levereras av Comhem med vilka föreningen har tecknat ett gruppavtal. Kabel-TV med basutbud ingår i månadsavgiften samt även 50 Mbit bredband. För 50 kr/månad kan man erhålla 100 Mbit bredband. I avtalet ingår också hemtelefoni.

 • Föreningsnamn HSB brf Skurusund
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 80
 • Antal lokaler 4
 • Överlåtelseavgift 1 628 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 698 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Lägenheten är belägen med ett fantastiskt läge, högst upp i huset och fritt med insynskyddade fönsterpartier. Saltängen är ett av Nackas mest idylliska områden och ligger med fantastiskt läge mellan Saltsjö-Duvnäs, Skurusundet/Skuruparken och Ektorp. Här råder lugnet samtidigt som man har nära (endast ett par minuter) till kommunikationer, affärer och grönområden. På promenadavstånd finns många mysiga smultronställen, som till exempel Långsjön med sandstrand, klippbad och motionsslinga. I närliggande Ektorps centrum finns ett bra utbud av butiker, restauranger och kaféer som ligger på några minuters gångavstånd från bostaden. I Ektorp finns flera matbutiker, restauranger samt bageri/café Gateau. För den som är träningssugen finns gymmet World Class. I Ektorp finns även frisör, optiker, blomsterhandel, klädbutik, kemtvätt, låssmed, hudvård och kosmetik, tandläkare och sjukgymnaster. Närsjukhuset ligger på promenadavstånd och håller hög klass och innehar allt du behöver inom vård och omsorg. I närområdet och på några minuters promenadavstånd finns flera populära skolor och förskolor. Njut av vackra promenadvägar! Inom bekvämt gångavstånd ligger Nyckelviken och Skuruparken. Nere vid Duvnäs marina samt Strandpromenaden är sjöutsikten garanterad! På sommarhalvåret rekommenderas en promenad ner till Kerstin & Britt i Duvnäs, beställ en bit god mat och lite vin därtill och sätt dig sedan under den stora eken och njut av den härliga atmosfären! Passa på att ta en titt i Olle Nymans ateljéer eller på någon pågående konstutställning. I Nacka finns många fina naturreservat för den som gillar att vistas i skog och mark, t ex närbelägna Nyckelviken som lockar med skidåkning och gnistrande vita promenader vintertid och sommartid kanske en tur i joggingspåret samt bad vid saltstänkta klippor. Förutom naturen finns här en trevlig lantgård med djur som barnen kan besöka.

Närservice

EKTORP Ett par minuter från lägenheten ligger närbelägna Ektorps centrum. Här finns ett brett utbud av närservice, mataffärer, apotek, kemtvätt, gym, caféer, restauranger, gym, mm. I Ektorp finns även Nacka Närsjukhus som är ett modernt sjukhus med allt som rör vård och omsorg. NACKA FORUM Cirka fem minuter bort med bil eller buss finner vi Nacka Forum. Det är ett utav Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i from av cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som banker och vårdcentral, mm. SICKLA KÖPKVARTER Även Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med cirka 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som i dag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bl. a. bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Det arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finner vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar t.ex. SATS och Friskis & Svettis.

Kommunikation

Att ta sig in till stan och övriga delar av Nacka är enkelt och går snabbt. Det går ett stort antal busslinjer, med närmaste hållplats 300 meter från dörren, och det tar cirka 20 minuter till Slussen. I högtrafik rullar bussarna med 2-3 minuters intervall. På promenadavstånd finner vi dessutom den pittoreska Saltsjöbanan. Från Saltsjö-Duvnäs tar det cirka 15 minuter till Slussen med Saltsjöbanan.

Parkering

Gratis parkering utmed Beckasinvägen, Fasanvägen, Tranvägen och Ugglevägen. Det finns även boendeparkering i föreningen (separat kö).

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.