Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Fasanvägen 30

Saltängen / Nacka
68 m² Boarea
68 m² Boarea

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Fasanvägen 30
 • Område Saltängen
 • Boarea 68 m²

Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Fasanvägen 30 fasanvägen 30 saltängen nacka nacka
68
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår -
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Nej
 • Våning av
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen -
 • Föreningssnamn HSB Brf Skuruberg i Nacka
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad -

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Skuruberg är en av Nackas äldsta bostadsrättsföreningar och registrerades 1957. I föreningen finns sammanlagt 106 lägenheter, upplåtna med bostadsrätt, med en sammanlagd boarea på 7 639 kvm. Föreningen har 9 lokaler med en totalarea på 246 kvm. Det finns även tvättstugor, cykelförråd samt 23 parkeringsplatser för uthyrning (separat kö genom HSB Stockholm). Bostadsrättstillägget i hemförsäkringen ingår i månadsavgiften (betalas av brf). BREDBAND OCH TV Bredband genom Bredbandsbolaget/Telenor där 100/100 Mbit/s ingår i månadsavgiften till föreningen. Även TV genom Bredbandsbolaget/Telenor. PARKERING Fri parkering på Fasanvägen och intilliggande gator. Lokala trafik- och parkeringsbestämmelser gäller. Föreningen har 23 parkeringsplatser för uthyrning. TVÄTTSTUGA Tvättstugor finns på Fasanvägen 29. Det finns tre bokningsbara tvättutrymmen varav ett är för grovtvätt. CYKELFÖRRÅD OCH BARNVAGNSRUM Barnvagnsutrymmen finns i samma hus. I föreningen finns även förråd för cyklar.

 • Föreningsnamn HSB Brf Skuruberg i Nacka
 • Hemsida http://www.skuruberg.se
 • Antal lägenheter 106
 • Antal lokaler 9
 • Överlåtelseavgift 1 137 kr betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift 455 kr betalas av köparen

Området

Allmänt om området

OMRÅDET Ektorps centrum ligger på några minuters gångavstånd - där finns flera matbutiker, restauranger samt bageri/café Gateau. För den som är träningssugen finns också gymmet, World Class. Njut av vackra promenadvägar! Inom bekvämt gångavstånd ligger Nyckelviken, Skuruparken, Dufnäs marina samt Strandpromenaden. Här är sjöutsikten garanterad! I Nacka finns många fina naturreservat för den som gillar att vistas i skog och mark, t ex närbelägna Nyckelviken som lockar med skidåkning och gnistrande vita promenader vintertid och sommartid kanske en tur i joggingspåret samt bad vid saltstänkta klippor. Förutom naturen finns här en trevlig lantgård med djur som barnen kan besöka. På sommarhalvåret rekommenderas en promenad ner till Café Koloni i Duvnäs, beställ en bit god mat och lite vin därtill och sätt dig sedan under den stora eken och njut av den härliga atmosfären! Kanske du också passar på att ta en titt i Olle Nymans ateljéer eller på någon pågående konstutställning. Natursköna Långsjöns naturreservat med omtyckt badsjö ligger ca 15 minuters promenad från lägenheten.

Närservice

NACKA FORUM På Sickla ön, ca 10 minuter bort med bil finner vi Nacka Forum. Det är ett utav Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tack vare ca 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som bank, vårdcentral, SICKLA KÖPKVARTER Även Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med ca 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som idag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bl. a. bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Det arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finner vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar t.ex. SATS och Friskis & Svettis.

Kommunikation

BUSSAR/TÅG Att ta sig in till staden från Nacka är båda enkelt och går snabbt. Det går flera busslinjer från Ektorps centrum som ligger på kort gångavstånd. Med busslinje 409, 410 och 471 tar det ca 20 minuter till Slussen på Södermalm. På 1 km avstånd finner vi dessutom den pittoreska Saltsjöbanan, från Station Saltsjö-Duvnäs som invigdes år 1893 tar det ca 15 minuter till Slussen.

Övrigt

FRILUFTSLIV/REKREATION I Nacka med denna härliga skärgårdsmiljö finns flertalet smultronställen. På Sickla-ön med samma infart som Nacka Strand finner man populära Nyckelviken med 134 hektar natur, efter 2 km väg genom områdets skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår mm. Stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö behöver knappast presenteras, 700 hektar friluftsområde med Hellasgården. För den som gillar golf finns Saltsjöbadens golfklubb på ca 10 min bilfärd och även Nackas golfklubb med sin 18-hålsbana på ca 15 minuters bilfärd. I östra Nacka, ligger stora Velamsund, 700 hektar som omsluter Velamsundsviken och Insjön med friluftsgård - en stor magasinsbyggnad med rastlokal, omklädningsrum och duschar, mm, Nacka Naturskola, ett 2,5 km långt elljusspår för löpning och skidåkning, Nacka Ridklubb, båtklubb, kajakklubb, golfklubb, Långa raden - en huslänga från 1800-talet med restaurang, glashytta, butik mm. Inte mycket längre bort finns Telegrafberget där Restaurang Telegraf ligger nere vid vattnet och som blev utnämnd till Årets Lunchrestaurang i Nacka 2009. Vill man njuta på SPA-anläggning så finns omtyckta Hasseludden Yasuragi inte långt bort, en anläggning med lugn japansk atmosfär och ro för själen. Till Värmdö och Gustavsberg kan man ta sig med bil men även längs den fina gång- och cykelbanan som går mellan Lännersta och Gustavsberg. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik. Stockholms nyaste konsthall hittar du också i hamnen med olika nutida utställningar samt en unik glasexpo. I samma hus, Gula Byggningen, hittar du en mycket trevlig presentbutik med konsthantverk från de många lokala hantverkarna. Du hittar även Keramisk Center vilken är huvudattraktionen i Gustavberg med sin fasta utställning med gammalt och nytt porslin ofta kombinerad med olika specialutställningar. I Gustavsberg finns uppskattade Gustavsbergbadet med äventyrsavdelning.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.