Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Nyproduktion
Snart till salu

Lagmansbacken 11 3tr

Alby - Norsborg / Norsborg
71 m² Boarea
3 Rum
2 650 000 kr utgångspris
71 m² Boarea
3 Rum
2 650 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Lagmansbacken 11 3tr
 • Område Alby - Norsborg
 • Pris 2 650 000 kr utgångspris
 • Avgift 4 142 kr inkl värme, VA och elabonemang
 • Boarea 71 m²
 • Rum 3
 • Drift 3 500 kr/år

Nyproducerad trea om 71 kvm!

Välkommen till en nyproducerad trea om 71 kvm med hiss och låg månadsavgift. Bra läge vid t-bana och ligger ett stenkast från centrum med affärer och annan service. Bra anslutning till E4:an, liksom härliga promenadstråk i närheten. Lägenheten har en genomgående bra standard med två välplanerade sovrum, golvvärme i badrum samt två härliga balkonger i bra sollägen. Modern planlösning med vardagsrum i anslutning till fullutrustat kök och matplats. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer info.

Stefan Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 072-856 05 65
stefan.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Stefan Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 072-856 05 65
stefan.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Fasad (Titatina.nu)
Fasad (Titatina.nu)
Planlösning
Planlösning
Albymarina
Albymarina
Lagmansbacken 11 3tr lagmansbacken 11 3tr alby - norsborg botkyrka norsborg 3
71

Beskrivning

Allmän beskrivning

Välkommen till en nyproducerad trea om 71 kvm med hiss och låg månadsavgift. Bra läge vid t-bana och ligger ett stenkast från centrum med affärer och annan service. Bra anslutning till E4:an, liksom härliga promenadstråk i närheten. Lägenheten har en genomgående bra standard med två välplanerade sovrum, golvvärme i badrum samt två härliga balkonger. Modern planlösning med vardagsrum i anslutning till fullutrustat kök och matplats. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer info.

Hall

Hall med parkettgolv och målade väggar. Goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderoben.

Badrum

Helkaklat badrum med golvvärme och spotlights. Badrummet är utrustat med duschhörna, tvättställ, wc samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Ljust och modernt kök med öppenplanlösning mot vardagsrum. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, häll, diskmaskin och inbyggd mikro. Parkettgolv och målade väggar. Utgång till härlig balkong.

Vardagsrum

Vardagsrummet är tillsammans med kök, balkong och halva bostadens hjärta. Stora fönsterpartier från två väderstreck som skänker ett härligt ljus flöde till bostaden. Här finns plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 1

Sovrum med plats för säng och annat möblemang. Parkettgolv och målade väggar. Utgång till bostadens andra balkong.

Sovrum 2

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i garderober.

Förråd/klädkammare

Goda förvaringsmöjligheter i bostadens förråd. Kan även anvädas som klädkammare eller varför inte som kontor.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Byggnationsår 2017-18
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Ej behövd
 • Hiss Ja
 • Våning 3 av
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,421 %
 • Föreningssnamn Brf Tingshöjden
 • Elkostnad 3 500 kr/år
 • Total driftkostnad 3 500 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Driftkostnaderna kan varier, beroende på förbrukning. Kostnad för försäkring tillkommer kontakta ditt försäkringbolag för mer info.
 • Personer i hushållet 4

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

TINGSHÖJDEN - EN DEL AV TINGSTORGET Tingstorget är en ny samlingspunkt under framväxt som ligger precis ovanför Alby tunnelbanestation. Här, högt beläget och med svårslaget utsikt, bor du med alla tänkbara kommunikationer, service och naturområden precis utanför dörren. Projektet Tingstorget omfattar totalt 14 hus och 700 lägenheter. Det sista huset kommer stå färdigt 2019. Källa: http://brftingshojden.se/om-foreningen/

Parkering

Parkering vid nyproduktion När man köpt en bostad i ett större nyproduktionsprojekt som Tingstorget innebär det alltid att man initialt flyttar till ett byggarbetsplatsområde. Även om vissa hus i Tingstorget är färdiga kommer det dröja fram till 2019 innan vägar, trottoarer, garage, torg, lokaler och parkeringar är helt färdigbyggda. Begränsat antal tillfälliga parkeringsplatser Innan Tingstorget är helt färdigbyggt kommer antalet parkeringsplatser i området vara begränsat. Detta beror på att garage och samtliga utomhusparkeringsplatser ännu inte är färdigbyggda. Fram tills dess kommer det finnas ett begränsat antal tillfälliga parkeringsplatser. Antal, avstånd och skicket på de tillfälliga parkeringsplatserna baseras på de förutsättningar som finns vid den tidpunkt man flyttar in. Permanent boendeparkering 2019 När Tingstorget mot slutet av 2019 är helt färdigbyggt kommer det finnas permanenta boendeparkeringsplatser i ett underjordiskt garage samt utomhus i anslutning till bostäderna. Det kommer även finnas ett visst antal gästparkeringsplatser som planeras av kommunen. Kösystem och anmälan HSB administrerar alla parkeringsfrågor för Brf Tingshöjden. För att som boende få en parkeringsplats på Tingstorget måste du först ställa dig i kö genom att kontakta HSB på info.sodertorn@hsb.se. Detta gäller både för tillfälliga parkeringsplatser och permanenta boendeparkeringsplatser. Källa: http://brftingshojden.se/

Tv och bredband

Källa: http://brftingshojden.se/Nätet ägs av Botkyrka Stadsnät. Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät med ett stort utbud av tjänsteleverantörer. På tjänsteportalen Zmarket kan du jämföra priser och beställa internet. Du är inte låst till en tjänsteleverantör utan alla kan välja fritt ur vårt utbud. INSTRUKTIONER I KORTHET - 3 ENKLA STEG Koppla in Du kopplar din dator till nätuttaget i vardagsrummet med hjälp av en nätverkskabel Öpnna webbläsare Du öppnar webbläsaren och kommer direkt till Zmarket. Välj leverantör Du väljer leverantör och tjänst. Följ leverantörens instruktioner och val - ska du ha dator uppkopplad med kabel eller ska du ha en wifi-box, ska du ha tv från en box eller på ett wifi-kort, vilka tv-kanaler ska du ha, vilken överföringshastighet osv. Källa: http://brftingshojden.se/

 • Föreningsnamn Brf Tingshöjden
 • Hemsida http://brftingshojden.se/
 • Överlåtelseavgift 1 163 kr
 • Pantsättningsavgift 465 kr betalas av köparen

Området

Allmänt om området

Alby ligger i nordöstra Botkyrka. Här bor drygt 13 400 invånare (2016). Bostadsbebyggelsen i Alby består huvudsakligen av större kvarter med hyreshus. Utöver hyreshusen finns radhus, kedjehus, bostadsrätter och villor.

Närservice

I Alby centrum finns det livsmedelsaffärer, tobaksaffär, restauranger, medborgarkontor, apotek, vårdcentral samt bankomat. I Hallunda Centrum finns det mesta som kan tänkas efterfrågas och behövas i vardagen. Här möts nära och kära för att fika eller äta på någon av restaurangerna eller caféerna. Utöver det finns postombud, apotek, livsmedelsbutiker, dam- & herrmode, växlingskontor, guldsmed, hemelektronik, blommor, spel & tobak, kemtvätt & skrädderi, skomakeri & nycklar, frisör, konditori med mera

Kommunikation

Kollektivtrafiken i området är lättillgänglig och pålitlig. Tunnelbanan från Alby tar dig till centrala Stockholm på knappt 35 min. Bussförbindelserna är goda, här finns bussar som ansluter till både pendeltåg och tunnelbana.

Övrigt

I Alby ligger Subtopia som är basen för Botkyrka kommuns satsning på upplevelser. Här har bland den världsberömda aktören inom nycirkus, Cirkus Cirkör, sin hemmaplan. Nere vid Albysjön finns också Hangaren, Sveriges första multidisciplinära cirkusscen, en arena för nationell och internationell scenkonst men också en studio för de stora filmsatsningarna i Stockholmsregionen. För den aktive är sportutbudet aldrig för litet. Botkyrka Rackethall, Botkyrka Hallen och Brunna IP alla i anslutning till varandra erbjuder en stor variation av olika sporter för både stora och små. Exploria, Europas störta nöjescenter erbjuder ett fullspäckat utbud av olika nöjen, aktiviteter och restauranger för både barn och vuxna.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.