Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Nyproduktion

Lagmansbacken 11 3tr

Alby - Norsborg / Norsborg
71 m² Boarea
3 Rum
2 325 000 kr utgångspris
71 m² Boarea
3 Rum
2 325 000 kr utgångspris

Visning

Visning Lagmansbacken 11 3tr 2021-04-25T00:00:00 2021-04-25T00:00:00 Mäklarringen
Lagmansbacken 11 3tr Lagmansbacken 11 3tr 14556 Norsborg
Söndag 25 April

Kontakta ansvarig mäklare för bokning.

Visning Lagmansbacken 11 3tr 2021-04-26T00:00:00 2021-04-26T00:00:00 Mäklarringen
Lagmansbacken 11 3tr Lagmansbacken 11 3tr 14556 Norsborg
Måndag 26 April

Kontakta ansvarig mäklare för bokning!

Fakta

 • Adress Lagmansbacken 11 3tr
 • Område Alby - Norsborg
 • Pris 2 325 000 kr utgångspris
 • Avgift 4 142 kr inkl värme, VA och elabonemang
 • Boarea 71 m²
 • Rum 3
 • Drift 4 000 kr/år

Trevlig utsikt!

Nu har du möjlighet att förvärva denna trea med en trevlig planlösning och ett fantastiskt ljusintag. Lägenheten kännetecknas av goda förvaringsmöjligheter och fina, fräscha ytskikt. Golvet är belagt med ekparkett och väggarna är vitmålade. Ljust kök från Marbodal med komplett maskinpark från Siemens. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har en kombinerat tvätt- och torkmaskin. Två rymliga sovrum med garderobsvägg. Lätt möblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats för 4-6 personer. Du bor nära: - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. - Livsmedelsbutik, gym & café utanför dörren. Detta innebär slut på tidskrävande turer och tid till annat. Kort sagt; det här är en plats där alla kan känna sig hemma - från singeln till barnfamiljen. Och det bästa av allt - det kan bli ditt utan att det kostar för mycket. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Stefan Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 072-856 05 65
stefan.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Stefan Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 072-856 05 65
stefan.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Sovrum 2
Sovrum 2
Tingstorget
Tingstorget
Hall
Hall
Kök/matplats
Kök/matplats
Lagmansbacken 11 3tr lagmansbacken 11 3tr alby - norsborg botkyrka norsborg 3
71

Beskrivning

Allmän beskrivning

Nu har du möjlighet att förvärva denna trea med en trevlig planlösning och ett fantastiskt ljusintag. Lägenheten kännetecknas av goda förvaringsmöjligheter och fina, fräscha ytskikt. Golvet är belagt med ekparkett och väggarna är vitmålade. Ljust kök från Marbodal med komplett maskinpark från Siemens. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har en kombinerat tvätt- och torkmaskin. Två rymliga sovrum med garderobsvägg. Lätt möblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats för 4-6 personer.

Du bor nära:
- Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min.
- Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation.
- E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min.
- Livsmedelsbutik, gym & café utanför dörren.

Detta innebär slut på tidskrävande turer och tid till annat.

Kort sagt; det här är en plats där alla kan känna sig hemma - från singeln till barnfamiljen. Och det bästa av allt - det kan bli ditt utan att det kostar för mycket.
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Hall

Hall med parkettgolv och målade väggar. Goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderoben.

Badrum

Helkaklat badrum med golvvärme och spotlights. Badrummet är utrustat med duschhörna, tvättställ, wc samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Ljust och modernt kök med öppenplanlösning mot vardagsrum. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, häll, diskmaskin och inbyggd mikro. Parkettgolv och målade väggar. Utgång till härlig balkong.

Vardagsrum

Vardagsrummet är tillsammans med kök, balkong och halva bostadens hjärta. Stora fönsterpartier från två väderstreck som skänker ett härligt ljus flöde till bostaden. Här finns plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 1

Sovrum med plats för säng och annat möblemang. Parkettgolv och målade väggar. Utgång till bostadens andra balkong.

Sovrum 2

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i garderober.

Förråd/klädkammare

Goda förvaringsmöjligheter i bostadens förråd. Kan även anvädas som klädkammare eller varför inte som kontor.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy
×
Fri Värdering?

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Byggnationsår 2017-18
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Ej behövd
 • Hiss Ja
 • Våning 3 av 9
 • Balkong Ja
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,421 %
 • Föreningssnamn Brf Tingshöjden
 • Elkostnad 4 000 kr/år
 • Total driftkostnad 4 000 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Driftkostnaderna kan varier, beroende på förbrukning. Kostnad för försäkring tillkommer kontakta ditt försäkringbolag för mer info.
 • Personer i hushållet 4

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

TINGSHÖJDEN - EN DEL AV TINGSTORGET Tingstorget är en ny samlingspunkt under framväxt som ligger precis ovanför Alby tunnelbanestation. Här, högt beläget och med svårslaget utsikt, bor du med alla tänkbara kommunikationer, service och naturområden precis utanför dörren. Projektet Tingstorget omfattar totalt 14 hus och 700 lägenheter. Det sista huset kommer stå färdigt 2019. Källa: http://brftingshojden.se/om-foreningen/

Parkering

Boendeparkering Boendeparkeringsplatser i ett underjordiskt garage i anslutning till bostäderna. Det finnas även ett visst antal gästparkeringsplatser. Kösystem och anmälan Bostadsförvaltning administrerar alla parkeringsfrågor för Brf Tingshöjden. För att som boende få en parkeringsplats på Tingstorget måste du först ställa dig i kö genom att kontakta Bostadsförvaltningen. Detta gäller både för permanenta boendeparkeringsplatser. Källa: http://brftingshojden.se/

Tv och bredband

Källa: http://brftingshojden.se/Nätet ägs av Botkyrka Stadsnät. Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät med ett stort utbud av tjänsteleverantörer. På tjänsteportalen Zmarket kan du jämföra priser och beställa internet. Du är inte låst till en tjänsteleverantör utan alla kan välja fritt ur vårt utbud. INSTRUKTIONER I KORTHET - 3 ENKLA STEG Koppla in Du kopplar din dator till nätuttaget i vardagsrummet med hjälp av en nätverkskabel Öpnna webbläsare Du öppnar webbläsaren och kommer direkt till Zmarket. Välj leverantör Du väljer leverantör och tjänst. Följ leverantörens instruktioner och val - ska du ha dator uppkopplad med kabel eller ska du ha en wifi-box, ska du ha tv från en box eller på ett wifi-kort, vilka tv-kanaler ska du ha, vilken överföringshastighet osv. Källa: http://brftingshojden.se/

 • Föreningsnamn Brf Tingshöjden
 • Hemsida http://brftingshojden.se/
 • Överlåtelseavgift 1 163 kr
 • Pantsättningsavgift 465 kr betalas av köparen

Området

Allmänt om området

Alby ligger i nordöstra Botkyrka. Här bor drygt 13 400 invånare (2016). Bostadsbebyggelsen i Alby består huvudsakligen av större kvarter med hyreshus. Utöver hyreshusen finns radhus, kedjehus, bostadsrätter och villor.

Närservice

I Alby centrum finns det livsmedelsaffärer, tobaksaffär, restauranger, medborgarkontor, apotek, vårdcentral samt bankomat. I Hallunda Centrum finns det mesta som kan tänkas efterfrågas och behövas i vardagen. Här möts nära och kära för att fika eller äta på någon av restaurangerna eller caféerna. Utöver det finns postombud, apotek, livsmedelsbutiker, dam- & herrmode, växlingskontor, guldsmed, hemelektronik, blommor, spel & tobak, kemtvätt & skrädderi, skomakeri & nycklar, frisör, konditori med mera

Kommunikation

Kollektivtrafiken i området är lättillgänglig och pålitlig. Tunnelbanan från Alby tar dig till centrala Stockholm på knappt 35 min. Bussförbindelserna är goda, här finns bussar som ansluter till både pendeltåg och tunnelbana.

Övrigt

I Alby ligger Subtopia som är basen för Botkyrka kommuns satsning på upplevelser. Här har bland den världsberömda aktören inom nycirkus, Cirkus Cirkör, sin hemmaplan. Nere vid Albysjön finns också Hangaren, Sveriges första multidisciplinära cirkusscen, en arena för nationell och internationell scenkonst men också en studio för de stora filmsatsningarna i Stockholmsregionen. För den aktive är sportutbudet aldrig för litet. Botkyrka Rackethall, Botkyrka Hallen och Brunna IP alla i anslutning till varandra erbjuder en stor variation av olika sporter för både stora och små. Exploria, Europas störta nöjescenter erbjuder ett fullspäckat utbud av olika nöjen, aktiviteter och restauranger för både barn och vuxna.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.