Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Nyproduktion

Lagmansbacken 5

Alby - Norsborg / Norsborg
30 m² Boarea
1 Rum
1 275 000 kr
30 m² Boarea
1 Rum
1 275 000 kr

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Lagmansbacken 5
 • Område Alby - Norsborg
 • Pris 1 275 000 kr
 • Avgift 1 950 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, El abonemang.
 • Boarea 30 m²
 • Rum 1
 • Drift 1 500 kr / år

Bli den första som flyttar in!

Bli den första att flytta in i denna nyproducerade etta om 30 kvm med egen balkong. Bostaden erbjuder vardagsrum, ljust kök från Marbodal, rymligt sovrum och badrum med golvvärme. Bostaden är belägen endast ett par minuter från t-bana, bussar och Alby centrum med matbutiker och annan service. Här bor du med låg boende kostnad. Välkommen på visning !

Lucas Melkemichel Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 070-005 05 66
lucas.melkemichel@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Lucas Melkemichel Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 070-005 05 66
lucas.melkemichel@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Kök
Kök
Kök
Kök
Detalj
Detalj
Kök
Kök
Rum
Rum
Lagmansbacken 5 lagmansbacken 5 alby - norsborg botkyrka norsborg 1
30

Beskrivning

Allmän beskrivning

Bli den första att flytta in i denna nyproducerade etta om 30 kvm med egen balkong. Bostaden erbjuder vardagsrum, ljust kök från Marbodal, rymligt sovrum och badrum med golvvärme. Bostaden är belägen endast ett par minuter från t-bana, bussar och Alby centrum med matbutiker och annan service. Här bor du med låg boende kostnad.

Välkommen på visning !

Hall

Välkomnande hall med parkettgolv och målade väggar. Goda förvaringsmöjligheter i garderoben.

Kök

Ljust kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, micro och kyl/frys.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med parkett golv samt målade väggar. Här finns plats för soffgrupp samt Tv. Härligt ljusinsläpp från fönsterpartier.

Förråd

Rymligt förråd med gott om plats för förvaring.

Badrum

Helkaklat badrum inrett i stilrena kulörer. Golvvärme samt spotlights. Här finner du duschkabin, kommod, spegel,kombinerad tvätt och torkmaskin.

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Byggnationsår 2017-2018
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fastighetsbeteckning Skattbonden 2
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 1
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Ej utförd
 • Hiss Ja
 • Våning 2 av 7
 • Andel av årsavgiften - %
 • Andel i föreningen 0,1982 %
 • Föreningssnamn Brf Tingshöjden
 • Elkostnad 1 500 kr
 • Total driftkostnad 1 500 kr
 • Driftkostnadskommentar Kostnad för hemförsäkring. Kontakta ditt försäkringsbolag för kostnadsförslag.
 • Personer i hushållet 1

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

TINGSHÖJDEN - EN DEL AV TINGSTORGET Tingstorget är en ny samlingspunkt under framväxt som ligger precis ovanför Alby tunnelbanestation. Här, högt beläget och med svårslaget utsikt, bor du med alla tänkbara kommunikationer, service och naturområden precis utanför dörren. Projektet Tingstorget omfattar totalt 14 hus och 700 lägenheter. Det sista huset kommer stå färdigt 2019. Källa: http://brftingshojden.se/om-foreningen/

Parkering

Parkering vid nyproduktion När man köpt en bostad i ett större nyproduktionsprojekt som Tingstorget innebär det alltid att man initialt flyttar till ett byggarbetsplatsområde. Även om vissa hus i Tingstorget är färdiga kommer det dröja fram till 2019 innan vägar, trottoarer, garage, torg, lokaler och parkeringar är helt färdigbyggda. Begränsat antal tillfälliga parkeringsplatser Innan Tingstorget är helt färdigbyggt kommer antalet parkeringsplatser i området vara begränsat. Detta beror på att garage och samtliga utomhusparkeringsplatser ännu inte är färdigbyggda. Fram tills dess kommer det finnas ett begränsat antal tillfälliga parkeringsplatser. Antal, avstånd och skicket på de tillfälliga parkeringsplatserna baseras på de förutsättningar som finns vid den tidpunkt man flyttar in. Permanent boendeparkering 2019 När Tingstorget mot slutet av 2019 är helt färdigbyggt kommer det finnas permanenta boendeparkeringsplatser i ett underjordiskt garage samt utomhus i anslutning till bostäderna. Det kommer även finnas ett visst antal gästparkeringsplatser som planeras av kommunen. Kösystem och anmälan HSB administrerar alla parkeringsfrågor för Brf Tingshöjden. För att som boende få en parkeringsplats på Tingstorget måste du först ställa dig i kö genom att kontakta HSB på info.sodertorn@hsb.se. Detta gäller både för tillfälliga parkeringsplatser och permanenta boendeparkeringsplatser. Källa: http://brftingshojden.se/

Tv och bredband

Källa: http://brftingshojden.se/Nätet ägs av Botkyrka Stadsnät. Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät med ett stort utbud av tjänsteleverantörer. På tjänsteportalen Zmarket kan du jämföra priser och beställa internet. Du är inte låst till en tjänsteleverantör utan alla kan välja fritt ur vårt utbud. INSTRUKTIONER I KORTHET - 3 ENKLA STEG Koppla in Du kopplar din dator till nätuttaget i vardagsrummet med hjälp av en nätverkskabel Öpnna webbläsare Du öppnar webbläsaren och kommer direkt till Zmarket. Välj leverantör Du väljer leverantör och tjänst. Följ leverantörens instruktioner och val - ska du ha dator uppkopplad med kabel eller ska du ha en wifi-box, ska du ha tv från en box eller på ett wifi-kort, vilka tv-kanaler ska du ha, vilken överföringshastighet osv. Källa: http://brftingshojden.se/

 • Föreningsnamn Brf Tingshöjden
 • Hemsida http://brftingshojden.se/

Området

Allmänt om området

Alby ligger i nordöstra Botkyrka. Här bor drygt 13 400 invånare (2016). Bostadsbebyggelsen i Alby består huvudsakligen av större kvarter med hyreshus. Utöver hyreshusen finns radhus, kedjehus, bostadsrätter och villor.

Närservice

I Alby centrum finns det livsmedelsaffärer, tobaksaffär, restauranger, medborgarkontor, apotek, vårdcentral samt bankomat. I Hallunda Centrum finns det mesta som kan tänkas efterfrågas och behövas i vardagen. Här möts nära och kära för att fika eller äta på någon av restaurangerna eller caféerna. Utöver det finns postombud, apotek, livsmedelsbutiker, dam- & herrmode, växlingskontor, guldsmed, hemelektronik, blommor, spel & tobak, kemtvätt & skrädderi, skomakeri & nycklar, frisör, konditori med mera

Kommunikation

Kollektivtrafiken i området är lättillgänglig och pålitlig. Tunnelbanan från Alby tar dig till centrala Stockholm på knappt 35 min. Bussförbindelserna är goda, här finns bussar som ansluter till både pendeltåg och tunnelbana.

Övrigt

I Alby ligger Subtopia som är basen för Botkyrka kommuns satsning på upplevelser. Här har bland den världsberömda aktören inom nycirkus, Cirkus Cirkör, sin hemmaplan. Nere vid Albysjön finns också Hangaren, Sveriges första multidisciplinära cirkusscen, en arena för nationell och internationell scenkonst men också en studio för de stora filmsatsningarna i Stockholmsregionen. För den aktive är sportutbudet aldrig för litet. Botkyrka Rackethall, Botkyrka Hallen och Brunna IP alla i anslutning till varandra erbjuder en stor variation av olika sporter för både stora och små. Exploria, Europas störta nöjescenter erbjuder ett fullspäckat utbud av olika nöjen, aktiviteter och restauranger för både barn och vuxna.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.