Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Klövervägen 6 7tr

Hallunda - Norsborg / Norsborg
44,5 m² Boarea
2 Rum
1 495 000 kr utgångspris
44,5 m² Boarea
2 Rum
1 495 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Klövervägen 6 7tr
 • Område Hallunda - Norsborg
 • Pris 1 495 000 kr utgångspris
 • Avgift 3 448 kr ink. Värme, VA, kabel-tv, bredband & förråd.
 • Boarea 44,5 m²
 • Rum 2
 • Drift 1 500 kr/år

Välkommen till denna trevliga och välplanerade tvåa med stor balkong i gavel! Bostaden erbjuder ett ljust kök med öppen planlösning mot det lättmöblerade vardagsrummet, sovrum med plats för dubbelsäng samt badrum. Här har du även en härligt utsikt från den inglasade balkongen. Utanför dörren promenerar du på ca 5 minuter till Hallunda centrum, grönområden, bussar och T-bana som på 35 min tar dig till T-centralen. Runt hörnet har du en riktigt bra restaurang.

Stefan Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka
stefan.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
072-856 05 65 stefan.aydin@maklarringen.se Mejla
Stefan Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka
stefan.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
072-856 05 65 stefan.aydin@maklarringen.se Mejla

Bilder

Inglasad balkong
Inglasad balkong
Vardagsrum/kök
Vardagsrum/kök
Fasad
Fasad
Hall
Hall
Hall
Hall
Klövervägen 6 7tr klövervägen 6 7tr hallunda - norsborg botkyrka norsborg 2
44,5

Beskrivning

Allmän beskrivning

Välkommen till denna trevliga och välplanerade tvåa med stor balkong i gavel! Bostaden erbjuder ett ljust kök med öppen planlösning mot det lättmöblerade vardagsrummet, sovrum med plats för dubbelsäng samt badrum. Här har du även en härligt utsikt från den inglasade balkongen. Utanför dörren promenerar du på ca 5 minuter till Hallunda centrum, grönområden, bussar och T-bana som på 35 min tar dig till T-centralen. Runt hörnet har du en riktigt bra restaurang.

Hall

Välkomnande hall med parkettgolv, målade väggar och spotlights. Goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderoben.

Kök/vardagsrum

Trevligt kök med öppenplanlösning mot vardagsrum. Har finns kyl/frys, spis och fläkt. Matplats för 2-4 personer. Parkettgolv, ljusa väggar och spotlights. De stora fönsterpartierna från två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Lättmöblerade ytor med plats för soffgrupp, matplats och diverse möblemang. Tack vare lägenhetens placering i huset har du fri sikt och här har du även utgång till den inglasade balkongen som är i gaveln.

Sovrum

Sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang.

Badrum

Badrum utrustat med dusch, tvättställskommod, spegel och wc.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy
×
Fri Värdering?

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Byggnationsår 72-74
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 2-glas
 • Fastighetsbeteckning Klövern 2
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 2
 • Typ av kök kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Energiklass F
 • Energiprestanda Primärtenergital 160 kWh/kvm/år
 • Hiss Ja
 • Våning 7 av 7
 • Balkong Ja
 • Beskrivning bilplats Bostadsrättsföreningarna erbjuder tillgång till parkeringsplats utomhus och garageplats, avgift tillkommer. För ökad bekvämlighet finns gästparkering mot avgift.
 • Andel av årsavgiften 0,19079 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,19079 %
 • Föreningssnamn Brf Klövern
 • Elkostnad 1 500 kr/år
 • Total driftkostnad 1 500 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Driftskostnaderna kan variera beroende på förbrukning.
 • Personer i hushållet 2

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Klövern ligger i Hallunda, Botkyrka och består av 8 hus, varav 4 stycken har adressen Linvägen och 4 stycken adressen Klövervägen. Föreningens fastighet uppfördes år 1970-1975. Brf Klövern består av 448 lägenheter och storlekarna varierar mellan 1-4 rok. Det finns fem komplementhus som är belägna på gårdarna och dessa innehåller bl.a. tvättstugor, cykelrum, miljörum. Föreningen äger även kvartershuset med föreningslokalen Kontakten samt bastu, styrelserum och pizzeria. Med 4 minuters promenad når du Hallunda centrum och kollektivtrafiken. Avståndet till Stockholms city är c:a 35 minuters resa med tunnelbana, eller 20 minuter med bil via E4:an. Området är lugnt och omgivningen bjuder på kultur- och naturupplevelser med kulturstigar och badvikar vid Mälaren. Hallunda är ett samhälle i den nordligaste delen av Botkyrka kommun i Stockholms läns södra del. Området består till stor del av höghusområden, belägna i nära anslutning till motorvägen E4/E20. Namnet Hallunda kommer från Hallunda gård från 1700-talet. Gården är belägen väster om Slagstas småhusområde nära Mälaren. Intill gården finns ett stort gravfält från järnåldern. Hallunda nämns första gången i skriftligt källmaterial år 1442 då ortnamnet stavades Halunde. http://www.brfklovern.se/

Övrigt om föreningen

I föreningen finns fyra tvättstugor, två i komplementhuset på Klövervägen 16 och två i komplementhuset på Linvägen 1. För att komma in i tvättstugorna och för att boka tider behöver du en nyckelbricka. En sådan ska finnas med vid lägenhetsköpet. Extra brickor kan kvitteras ut på förvaltarkontoret till en kostnad av för närvarande 300kr. Tvättiderna bokas via en datorstyrd tavla i tvättstugan eller via internet, se länk nedan. Du kommer bara in i tvättstugan på din bokade tid. Observera att tvättstugorna endast är till för de boende i Brf Klövern och deras privata tvätt. - Varje boende kan utnyttja fem tvättider per månad. - Tvättpassen är på 3 eller 4 timmar inklusive torktiden. - Bokningen är förverkad om den inte är påbörjad inom 30 min in på bokad tvättid. - När din bokade tid i tvättstugan gått ut kommer du inte in i tvättstugan. En ny bokning kan inte göras förrän den aktuella tvättiden avslutas. I tvättstugan finns ett olycksfallslarm för att kalla på hjälp om man ramlat och skadat sig och behöver tillkalla hjälp. Larmet öppnar alla dörrarna, sätter även igång en siren samt en blinkande lampa (som sitter på en av ytterväggarna). Närmare information finns i respektive tvättstuga.

Renoveringar

Föreningen har beslutat att genomföra ett stambyte. Beräknad start för renovering är 2021. Kontakta ansvarig mäklare för mer info. alt se bifogade dokument.

 • Föreningsnamn Brf Klövern
 • Hemsida http://www.brfklovern.se/

Området

Allmänt om området

Hallunda har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till bronsåldern då de första människorna bosatte sig här. I området finns många fornlämningar att beskåda. Det moderna Hallunda växte fram på 1970-talet och är ständigt under utveckling. Centrala delen av Hallunda består mestadelas av bostadsrätter som förvaltas av HSB. Området består av både radhus och bostadsrätter med närhet till kommunkationer och Hallunda C.

Närservice

I Hallunda Centrum finns det mesta som kan tänkas efterfrågas och behövas i vardagen. Här möts nära och kära för att fika eller äta på någon av restaurangerna eller caféerna. Utöver det finns postombud, apotek, livsmedelsbutiker, dam- & herrmode, växlingskontor, guldsmed, hemelektronik, blommor, spel & tobak, kemtvätt & skrädderi, skomakeri & nycklar, frisör, konditori med mera.

Kommunikation

Kollektivtrafiken i området är lättillgänglig och pålitlig. Tunnelbanan tar dig till centrala Stockholm på knappt 35 min. Bussförbindelserna är goda, här finns bussar som ansluter till både pendeltåg och tunnelbana. Följande bussförbindelser finns i området: 151- Fridhemsplan & Hornstull (Under rusningstrafik) 172- Fittja, Huddinge sjukhus, Flemingsberg & Skarpnäck 702- Fittja 708, 738- Alby, Tumba Station & Rönninge/Salem

Parkering

Bostadsrättsföreningarna erbjuder tillgång till parkeringsplats utomhus och garageplats, avgift tillkommer. För ökad bekvämlighet finns gästparkering mot avgift.

Övrigt

Kultur & nöjen Hallunda Folketshus där alla möjliga kulturer och åldrar möts erbjuder bio, teater, dans, konsert, utställningar och mycket mer. I samma byggnad finns ett bibliotek. Fritid, nöjen & sport Mälarpromenaden som sträcker sig från Norsborgs herrgård till Slagsta Marina erbjuder alltifrån härliga promenadstråk längs strandkanten till sol och bad på Slagstabadet och slutligen Slagsta Marina för den båtsugne. I området finns även fornminnen utplacerade med informationsskyltar som återberättar dess historia. För den aktive är sportutbudet aldrig för litet. Botkyrka Rackethall, Botkyrka Hallen och Brunna IP alla i anslutning till varandra erbjuder en stor variation av olika sporter för både stora och små. Exploria, Europas störta nöjescenter erbjuder ett fullspäckat utbud av olika nöjen, aktiviteter och restauranger för både barn och vuxna.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.