Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?

Linvägen 3 1tr

Hallunda - Norsborg / Norsborg
78,5 m² Boarea
3 Rum
78,5 m² Boarea
3 Rum

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Linvägen 3 1tr
 • Område Hallunda - Norsborg
 • Avgift 5 065 kr ink. värme, VA, kabel-tv, bredband & förråd.
 • Boarea 78,5 m²
 • Rum 3
 • Drift 4 000 kr/år

Fräsch trea!

Vad sägs om att flytta in i en fräsch lägenhet och samtidigt ha nära till tunnelbana och Hallunda C.? Bättre kan det inte bli! Nu har du möjlighet att förvärva denna fantastiska trea i centrala Hallunda. Bostaden har ett helkaklat badrum med golvvärme, modernt kök med utgång till inglasad balkong, två rymliga sovrum och stort vardagsrum. Här bor du nära förskola, skola, buss och fin natur. Varmt välkommen på visning!

Stefan Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 072-856 05 65
stefan.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Stefan Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 072-856 05 65
stefan.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Kök
Kök
Fasad
Fasad
Hall
Hall
Hall
Hall
Badrum
Badrum
Linvägen 3 1tr linvägen 3 1tr hallunda - norsborg botkyrka norsborg 3
78,5

Beskrivning

Hall

Den luftiga hallen i kombination med den öppna planlösningen mot köket ger en välkomnade känsla.

Badrum

Stilrent badrum med spotlights, kaklade väggar och klinkergolv med värme. Här finns tvättmaskin, torktumlare, toalettstol, spegelskåp, kommod och badkar.

Sovrum 1

Sovrum med plats för sängar och annat möblemang. Parkettgolv, målade väggar och spotlights.

Sovrum 2

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i garderober. Parkettgolv, målade väggar och spotlights.

Gästwc

Helkaklad gästwc med vägghängd toalett och tvättställskommod.

Vardagsrum

Ett fantastiskt vardagsrum som utstrålar ljus och rymlighet stort nog för olika typer av möblemang.

Kök

Hemtrevligt kök med plats för både vänner och matlagningsglädje. Moderna luckor och matchande kakel mellan bänkskiva och skåp. Komplett utrustning med spishäll, fläkt, kyl/frys, ugn och diskmaskin. Utgång till inglasad balkong. Klinkergolv med värme, spotlights och målade väggar.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Byggnationsår 72-74
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Klövern 1
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök kök
 • Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Energiklass E
 • Energiprestanda Primärtenergital 126 kWh/kvm/år
 • Hiss Ja
 • Våning 1 av 7
 • Balkong Ja
 • Beskrivning bilplats Bostadsrättsföreningarna erbjuder tillgång till parkeringsplats utomhus och garageplats, avgift tillkommer. För ökad bekvämlighet finns gästparkering mot avgift.
 • Andel av årsavgiften 0,27255 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,27255 %
 • Föreningssnamn Brf Klövern
 • Elkostnad 4 000 kr/år
 • Total driftkostnad 4 000 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Driftskostnaderna kan variera beroende på förbrukning.
 • Personer i hushållet 3

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Klövern ligger i Hallunda, Botkyrka och består av 8 hus, varav 4 stycken har adressen Linvägen och 4 stycken adressen Klövervägen. Föreningens fastighet uppfördes år 1970-1975. Brf Klövern består av 448 lägenheter och storlekarna varierar mellan 1-4 rok. Det finns fem komplementhus som är belägna på gårdarna och dessa innehåller bl.a. tvättstugor, cykelrum, miljörum. Föreningen äger även kvartershuset med föreningslokalen Kontakten samt bastu, styrelserum och pizzeria. Med 4 minuters promenad når du Hallunda centrum och kollektivtrafiken. Avståndet till Stockholms city är c:a 35 minuters resa med tunnelbana, eller 20 minuter med bil via E4:an. Området är lugnt och omgivningen bjuder på kultur- och naturupplevelser med kulturstigar och badvikar vid Mälaren. Hallunda är ett samhälle i den nordligaste delen av Botkyrka kommun i Stockholms läns södra del. Området består till stor del av höghusområden, belägna i nära anslutning till motorvägen E4/E20. Namnet Hallunda kommer från Hallunda gård från 1700-talet. Gården är belägen väster om Slagstas småhusområde nära Mälaren. Intill gården finns ett stort gravfält från järnåldern. Hallunda nämns första gången i skriftligt källmaterial år 1442 då ortnamnet stavades Halunde. http://www.brfklovern.se/

Övrigt om föreningen

I föreningen finns fyra tvättstugor, två i komplementhuset på Klövervägen 16 och två i komplementhuset på Linvägen 1. För att komma in i tvättstugorna och för att boka tider behöver du en nyckelbricka. En sådan ska finnas med vid lägenhetsköpet. Extra brickor kan kvitteras ut på förvaltarkontoret till en kostnad av för närvarande 300kr. Tvättiderna bokas via en datorstyrd tavla i tvättstugan eller via internet, se länk nedan. Du kommer bara in i tvättstugan på din bokade tid. Observera att tvättstugorna endast är till för de boende i Brf Klövern och deras privata tvätt. - Varje boende kan utnyttja fem tvättider per månad. - Tvättpassen är på 3 eller 4 timmar inklusive torktiden. - Bokningen är förverkad om den inte är påbörjad inom 30 min in på bokad tvättid. - När din bokade tid i tvättstugan gått ut kommer du inte in i tvättstugan. En ny bokning kan inte göras förrän den aktuella tvättiden avslutas. I tvättstugan finns ett olycksfallslarm för att kalla på hjälp om man ramlat och skadat sig och behöver tillkalla hjälp. Larmet öppnar alla dörrarna, sätter även igång en siren samt en blinkande lampa (som sitter på en av ytterväggarna). Närmare information finns i respektive tvättstuga.

 • Föreningsnamn Brf Klövern
 • Hemsida http://www.brfklovern.se/

Området

Allmänt om området

Hallunda har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till bronsåldern då de första människorna bosatte sig här. I området finns många fornlämningar att beskåda. Det moderna Hallunda växte fram på 1970-talet och är ständigt under utveckling. Centrala delen av Hallunda består mestadelas av bostadsrätter som förvaltas av HSB. Området består av både radhus och bostadsrätter med närhet till kommunkationer och Hallunda C.

Närservice

I Hallunda Centrum finns det mesta som kan tänkas efterfrågas och behövas i vardagen. Här möts nära och kära för att fika eller äta på någon av restaurangerna eller caféerna. Utöver det finns postombud, apotek, livsmedelsbutiker, dam- & herrmode, växlingskontor, guldsmed, hemelektronik, blommor, spel & tobak, kemtvätt & skrädderi, skomakeri & nycklar, frisör, konditori med mera.

Kommunikation

Kollektivtrafiken i området är lättillgänglig och pålitlig. Tunnelbanan tar dig till centrala Stockholm på knappt 35 min. Bussförbindelserna är goda, här finns bussar som ansluter till både pendeltåg och tunnelbana. Följande bussförbindelser finns i området: 151- Fridhemsplan & Hornstull (Under rusningstrafik) 172- Fittja, Huddinge sjukhus, Flemingsberg & Skarpnäck 702- Fittja 708, 738- Alby, Tumba Station & Rönninge/Salem

Parkering

Bostadsrättsföreningarna erbjuder tillgång till parkeringsplats utomhus och garageplats, avgift tillkommer. För ökad bekvämlighet finns gästparkering mot avgift.

Övrigt

Kultur & nöjen Hallunda Folketshus där alla möjliga kulturer och åldrar möts erbjuder bio, teater, dans, konsert, utställningar och mycket mer. I samma byggnad finns ett bibliotek. Fritid, nöjen & sport Mälarpromenaden som sträcker sig från Norsborgs herrgård till Slagsta Marina erbjuder alltifrån härliga promenadstråk längs strandkanten till sol och bad på Slagstabadet och slutligen Slagsta Marina för den båtsugne. I området finns även fornminnen utplacerade med informationsskyltar som återberättar dess historia. För den aktive är sportutbudet aldrig för litet. Botkyrka Rackethall, Botkyrka Hallen och Brunna IP alla i anslutning till varandra erbjuder en stor variation av olika sporter för både stora och små. Exploria, Europas störta nöjescenter erbjuder ett fullspäckat utbud av olika nöjen, aktiviteter och restauranger för både barn och vuxna.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.