Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?
Objektet sålt
90 m² Boarea
4 Rum

Fakta

 • Adress Tomtbergavägen 116 BV
 • Område Hallunda - Norsborg
 • Avgift 5 159 kr Ink. Värme, VA, kabel-tv & förråd.
 • Boarea 90 m²
 • Rum 4
 • Drift 5 000 kr/år
Stefan Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 072-856 05 65
stefan.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Stefan Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 072-856 05 65
stefan.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Uteplats
Uteplats
Öppenplanlösning mellan hall och kök
Öppenplanlösning mellan hall och kök
Hall
Hall
Kök
Kök

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen har funnits sedan 1977, men fastigheterna har funnits sedan 1972. De färdigställdes då av John Mattson. Dessa köptes sedan av HSB Huddinge, och föreningen bildades. Idag är det en väl fungerande förening. Den fina boendemiljön bidrar till den goda stämning som råder. Föreningen består av 296 st lägenheter, varav 148 st är 3:or, 104 st 4:or och 44 st 5:or.

Övrigt om föreningen

- I föreningen finns fem tvättstugor med tre maskiner, torktumlare, torkskåp, varm- och kallmangel i varje. I dessa finns också grovtvättmaskiner för mattor och dylikt. Alla tvättstugor blev renoverade under 2011-2012 och nu finns det nya maskiner med automatisk tvättmedelsdosering med fritt tvätt- och sköljmedel. - I föreningen finns det en gemensam bastu som kan användas mot tidsbokning. - Föreningen har en fritidskommitté som är aktiv och ordnar utflykter, loppmarknader m.m

Renoveringar

Föreningen har påbörjat renovering av fasader och tak. Man kommer att klä in fasaderna med ny beklädnad och samtidigt tilläggsisolera dessa. Taken kommer att utrustas med sadeltak. Detta kommer att medföra en ökning av årsavgifterna. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Parkering

I föreningen finns 295 st parkeringsplatser (varav 107 st försedda med elkontakt), 36 st garageplatser samt 6 st MC-platser i låst utrymme. Det finns även gästparkeringar mot avgift.

Tv och bredband

Föreningen har ett gruppavtal hos Comhem för TV. Bäst internetuppkoppling erhålls genom beställning av ett bredbandsabonnemang via Bredbandsbolaget.

 • Föreningsnamn HSB Brf. Brunna i Norsborg
 • Hemsida hsb.se/sodertorn/brf/brunna/
 • Äger föreningen marken Botkyrka kommun är markägare.
 • Antal lägenheter 296
 • Överlåtelseavgift 1 138 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 455 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Hallunda har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till bronsåldern då de första människorna bosatte sig här. I området finns många fornlämningar att beskåda. Det moderna Hallunda växte fram på 1970-talet och är ständigt under utveckling. Centrala delen av Hallunda består mestadelas av bostadsrätter som förvaltas av HSB. Området består av både radhus och bostadsrätter med närhet till kommunkationer och Hallunda C.

Närservice

I Hallunda Centrum finns det mesta som kan tänkas efterfrågas och behövas i vardagen. Här möts nära och kära för att fika eller äta på någon av restaurangerna eller caféerna. Utöver det finns postombud, apotek, livsmedelsbutiker, dam- & herrmode, växlingskontor, guldsmed, hemelektronik, blommor, spel & tobak, kemtvätt & skrädderi, skomakeri & nycklar, frisör, konditori med mera.

Kommunikation

Kollektivtrafiken i området är lättillgänglig och pålitlig. Tunnelbanan tar dig till centrala Stockholm på knappt 35 min. Bussförbindelserna är goda, här finns bussar som ansluter till både pendeltåg och tunnelbana. Följande bussförbindelser finns i området: 151- Fridhemsplan & Hornstull (Under rusningstrafik) 172- Fittja, Huddinge sjukhus, Flemingsberg & Skarpnäck 702- Fittja 708, 738- Alby, Tumba Station & Rönninge/Salem

Parkering

Bostadsrättsföreningarna erbjuder tillgång till parkeringsplats utomhus och garageplats, avgift tillkommer. För ökad bekvämlighet finns gästparkering mot avgift.

Övrigt

Kultur & nöjen Hallunda Folketshus där alla möjliga kulturer och åldrar möts erbjuder bio, teater, dans, konsert, utställningar och mycket mer. I samma byggnad finns ett bibliotek. Fritid, nöjen & sport Mälarpromenaden som sträcker sig från Norsborgs herrgård till Slagsta Marina erbjuder alltifrån härliga promenadstråk längs strandkanten till sol och bad på Slagstabadet och slutligen Slagsta Marina för den båtsugne. I området finns även fornminnen utplacerade med informationsskyltar som återberättar dess historia. För den aktive är sportutbudet aldrig för litet. Botkyrka Rackethall, Botkyrka Hallen och Brunna IP alla i anslutning till varandra erbjuder en stor variation av olika sporter för både stora och små. Exploria, Europas störta nöjescenter erbjuder ett fullspäckat utbud av olika nöjen, aktiviteter och restauranger för både barn och vuxna.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.