Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?
Objektet sålt
78,5 m² Boarea
3 Rum

Fakta

 • Adress Vickervägen 16
 • Område Hallunda - Norsborg
 • Avgift 4 602 kr Inkl, värme, vatten, förråd, kabel-tv (bas) & elnätsavgift.
 • Boarea 78,5 m²
 • Rum 3
 • Drift 4 350 kr/år
Johannes Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 072 856 05 66
johannes.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Johannes Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 072 856 05 66
johannes.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Gångavstånd till tunnelbana
Gångavstånd till tunnelbana

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen grundades år 1976 men de 384 lägenheterna färdigställdes redan år 1971. då som hyresrätter. I föreningen ingår adresserna Trädesvägen och Vickervägen. Idag är det en väl fungerande förening med bra ekonomi. Den fina boendemiljön bidrar till den goda stämning som råder.

Övrigt om föreningen

- Föreningen har en fritidskommitté som anordnar olika aktiviteter för medlemmarna. Till exempel ordnar utflykter till olika resmål, gårdsfester på sommaren och andra aktiviteter både för unga och gamla. - I föreningen finns tillgång till tvättstuga i komplementbyggnaderna. I varje tvättstuga finns ett antal tvättmaskiner. Både för vanlig tvätt men även för grovtvätt. För torkning finns torktumlare samt torkskåp. Som övrig utrustning finns tvättkorgar på hjul, mangel, bord och stol samt anordning för sträckning av lakan. - Bastu och gym finns att nyttja mot en mindre kostnad. - Föreningen har ett antal förråd avsedda för cyklar. - I anslutningen till parkeringarna finns återvinningsstationer placerade för att underlätta hanteringen av avfall.

Renoveringar

Föreningen har delvis bytt ut fönstren till fastigheterna. Kameraövervakning i portarna har installerats för de boendes trygghet. För fler utförda och planerade renoveringar, se bifogad årsredovisning alternativ kontakta ansvarig mäklare. Planerat stambyte inom kort, kontakta föreningen eller ansvarig mäklare för mer info.

Parkering

Föreningen har två stora parkeringsplatser. Man har utomhusparkering med och utan elstolpe. Därutöver finns garageplats och MC-garage. Ansökan görs hos HSB-Södertörn. Avgift tillkommer. För gäster finns gästparkering mot avgift.

Tv och bredband

Föreningen har idag ett avtal för kabel-tv (basutbud) som ingår i avgiften. Möjlighet att koppla upp sig på bredbandsnätet finns mot rabatterad avgift.

 • Föreningsnamn HSB:s Brf. Trädet i Norsborg
 • Hemsida https://www.hsb.se/sodertorn/brf/tradet/
 • Äger föreningen marken Botkyrka kommun är markägare.
 • Antal lägenheter 384
 • Överlåtelseavgift 1 183 kr betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift 473 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Hallunda har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till bronsåldern då de första människorna bosatte sig här. I området finns många fornlämningar att beskåda. Det moderna Hallunda växte fram på 1970-talet och är ständigt under utveckling. Centrala delen av Hallunda består mestadelas av bostadsrätter som förvaltas av HSB. Området består av både radhus och bostadsrätter med närhet till kommunkationer och Hallunda C.

Närservice

I Hallunda Centrum finns det mesta som kan tänkas efterfrågas och behövas i vardagen. Här möts nära och kära för att fika eller äta på någon av restaurangerna eller caféerna. Utöver det finns postombud, apotek, livsmedelsbutiker, dam- & herrmode, växlingskontor, guldsmed, hemelektronik, blommor, spel & tobak, kemtvätt & skrädderi, skomakeri & nycklar, frisör, konditori med mera.

Kommunikation

Kollektivtrafiken i området är lättillgänglig och pålitlig. Tunnelbanan tar dig till centrala Stockholm på knappt 35 min. Bussförbindelserna är goda, här finns bussar som ansluter till både pendeltåg och tunnelbana. Följande bussförbindelser finns i området: 151- Fridhemsplan & Hornstull (Under rusningstrafik) 172- Fittja, Huddinge sjukhus, Flemingsberg & Skarpnäck 702- Fittja 708, 738- Alby, Tumba Station & Rönninge/Salem

Parkering

Bostadsrättsföreningarna erbjuder tillgång till parkeringsplats utomhus och garageplats, avgift tillkommer. För ökad bekvämlighet finns gästparkering mot avgift.

Övrigt

Kultur & nöjen Hallunda Folketshus där alla möjliga kulturer och åldrar möts erbjuder bio, teater, dans, konsert, utställningar och mycket mer. I samma byggnad finns ett bibliotek. Fritid, nöjen & sport Mälarpromenaden som sträcker sig från Norsborgs herrgård till Slagsta Marina erbjuder alltifrån härliga promenadstråk längs strandkanten till sol och bad på Slagstabadet och slutligen Slagsta Marina för den båtsugne. I området finns även fornminnen utplacerade med informationsskyltar som återberättar dess historia. För den aktive är sportutbudet aldrig för litet. Botkyrka Rackethall, Botkyrka Hallen och Brunna IP alla i anslutning till varandra erbjuder en stor variation av olika sporter för både stora och små. Exploria, Europas störta nöjescenter erbjuder ett fullspäckat utbud av olika nöjen, aktiviteter och restauranger för både barn och vuxna.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.