Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Nyproduktion

Lagmansbacken 9,4tr

Norsborg - Alby / Norsborg
30 m² Boarea
1 Rum
1 295 000 kr
30 m² Boarea
1 Rum
1 295 000 kr

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Lagmansbacken 9,4tr
 • Område Norsborg - Alby
 • Pris 1 295 000 kr
 • Avgift 1 875 kr
 • Boarea 30 m²
 • Rum 1
 • Drift 2 500 kr / år

kvadratsmarta 1:a med en avgift om endast 1875:-/mån. Här har du närhet till allt du behöver, som restauranger, affärer och tunnelbana/buss. Lägenheten är utrustad med bland annat en komplett vitvarupark, helkaklat badrum med golvvärme och balkong. - Södertörns högskola når du på ca. 15/20 min. (Bil/kollektivt) - T-Centralen når du på ca. 25/35 min. - Stockholms universitet når du på ca. 25/45 min. Bättre kan det inte bli! Välkommen att höra av dig.

Lucas Melkemichel Reg Fastighetsmäklare Botkyrka 070-005 05 66
Lucas Melkemichel Reg Fastighetsmäklare Botkyrka 070-005 05 66

Bilder

kok-exempelbild
kok-exempelbild
vardagsrum-exempelbild
vardagsrum-exempelbild

Beskrivning

Hall

Den varmtonade ekparkettgolvet i kombination med de vitmålade väggarna en välkomnande känsla. Intill entrén finns skjutdörrar med bakomliggande förvaringsutrymme vilket ger ett städat intryck.

Kök

Praktiskt kök med det mesta som kan tänkas behövas i vardagen. Utrustningen består av häll, ugn, inbyggnadsmicro, diskmaskin och fläkt. Trendigt ekparkett på golv och målade väggar.

Vardagsrum

De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp. Här får man plats med soffa och diverse möblemang. Här finns utgång till balkong i söderläge. Golvet är belagt med ekparkett och väggarna är målade.

Badrum

Helkaklat badrum med klinkergolv. Med golvvärme i badrummet får du en behaglig temperatur och varma fötter. Utrustningen består av tvättställ, vägghängd toalettstol, duschhörna och kombinerad tork- och tvättmaskin.

Fakta

 • Byggnationsår 2018
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 2+1 glas
 • Fastighetsbeteckning Skattebonde 2
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 1
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Ej behövd
 • Hiss Ja
 • Våning 4 av 7
 • Andel av årsavgiften - %
 • Andel i föreningen 0,1906 %
 • Föreningssnamn Brf Tingshöjden
 • Elkostnad 1 500 kr
 • Försäkringskostnad 1 000 kr
 • Total driftkostnad 2 500 kr
 • Personer i hushållet 1

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

TINGSHÖJDEN - EN DEL AV TINGSTORGET Tingstorget är en ny samlingspunkt under framväxt som ligger precis ovanför Alby tunnelbanestation. Här, högt beläget och med svårslaget utsikt, bor du med alla tänkbara kommunikationer, service och naturområden precis utanför dörren. Projektet Tingstorget omfattar totalt 14 hus och 700 lägenheter. Det sista huset kommer stå färdigt 2019. Källa: http://brftingshojden.se/om-foreningen/

Parkering

Parkering vid nyproduktion När man köpt en bostad i ett större nyproduktionsprojekt som Tingstorget innebär det alltid att man initialt flyttar till ett byggarbetsplatsområde. Även om vissa hus i Tingstorget är färdiga kommer det dröja fram till 2019 innan vägar, trottoarer, garage, torg, lokaler och parkeringar är helt färdigbyggda. Begränsat antal tillfälliga parkeringsplatser Innan Tingstorget är helt färdigbyggt kommer antalet parkeringsplatser i området vara begränsat. Detta beror på att garage och samtliga utomhusparkeringsplatser ännu inte är färdigbyggda. Fram tills dess kommer det finnas ett begränsat antal tillfälliga parkeringsplatser. Antal, avstånd och skicket på de tillfälliga parkeringsplatserna baseras på de förutsättningar som finns vid den tidpunkt man flyttar in. Permanent boendeparkering 2019 När Tingstorget mot slutet av 2019 är helt färdigbyggt kommer det finnas permanenta boendeparkeringsplatser i ett underjordiskt garage samt utomhus i anslutning till bostäderna. Det kommer även finnas ett visst antal gästparkeringsplatser som planeras av kommunen. Kösystem och anmälan HSB administrerar alla parkeringsfrågor för Brf Tingshöjden. För att som boende få en parkeringsplats på Tingstorget måste du först ställa dig i kö genom att kontakta HSB på info.sodertorn@hsb.se. Detta gäller både för tillfälliga parkeringsplatser och permanenta boendeparkeringsplatser. Källa: http://brftingshojden.se/

Tv och bredband

Källa: http://brftingshojden.se/Nätet ägs av Botkyrka Stadsnät. Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät med ett stort utbud av tjänsteleverantörer. På tjänsteportalen Zmarket kan du jämföra priser och beställa internet. Du är inte låst till en tjänsteleverantör utan alla kan välja fritt ur vårt utbud. INSTRUKTIONER I KORTHET - 3 ENKLA STEG Koppla in Du kopplar din dator till nätuttaget i vardagsrummet med hjälp av en nätverkskabel Öpnna webbläsare Du öppnar webbläsaren och kommer direkt till Zmarket. Välj leverantör Du väljer leverantör och tjänst. Följ leverantörens instruktioner och val - ska du ha dator uppkopplad med kabel eller ska du ha en wifi-box, ska du ha tv från en box eller på ett wifi-kort, vilka tv-kanaler ska du ha, vilken överföringshastighet osv. Källa: http://brftingshojden.se/

 • Föreningsnamn Brf Tingshöjden
 • Hemsida http://brftingshojden.se/

Området

Allmänt om området

Alby ligger i nordöstra Botkyrka. Här bor drygt 13 400 invånare (2016). Bostadsbebyggelsen i Alby består huvudsakligen av större kvarter med hyreshus. Utöver hyreshusen finns radhus, kedjehus, bostadsrätter och villor.

Närservice

I Alby centrum finns det livsmedelsaffärer, tobaksaffär, restauranger, medborgarkontor, apotek, vårdcentral samt bankomat. I Hallunda Centrum finns det mesta som kan tänkas efterfrågas och behövas i vardagen. Här möts nära och kära för att fika eller äta på någon av restaurangerna eller caféerna. Utöver det finns postombud, apotek, livsmedelsbutiker, dam- & herrmode, växlingskontor, guldsmed, hemelektronik, blommor, spel & tobak, kemtvätt & skrädderi, skomakeri & nycklar, frisör, konditori med mera

Kommunikation

Kollektivtrafiken i området är lättillgänglig och pålitlig. Tunnelbanan från Alby tar dig till centrala Stockholm på knappt 35 min. Bussförbindelserna är goda, här finns bussar som ansluter till både pendeltåg och tunnelbana.

Övrigt

I Alby ligger Subtopia som är basen för Botkyrka kommuns satsning på upplevelser. Här har bland den världsberömda aktören inom nycirkus, Cirkus Cirkör, sin hemmaplan. Nere vid Albysjön finns också Hangaren, Sveriges första multidisciplinära cirkusscen, en arena för nationell och internationell scenkonst men också en studio för de stora filmsatsningarna i Stockholmsregionen. För den aktive är sportutbudet aldrig för litet. Botkyrka Rackethall, Botkyrka Hallen och Brunna IP alla i anslutning till varandra erbjuder en stor variation av olika sporter för både stora och små. Exploria, Europas störta nöjescenter erbjuder ett fullspäckat utbud av olika nöjen, aktiviteter och restauranger för både barn och vuxna.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.