Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
44,5 m² Boarea
1 Rum

Fakta

 • Adress Klövervägen 14 3tr
 • Område Norsborg - Hallunda
 • Avgift 3 146 kr inkl. värme, VA, kabel-tv (bas), förråd & bredband
 • Boarea 44,5 m²
 • Rum 1
 • Drift 3 000 kr / år
Stefan Aydin Reg Fastighetsmäklare Botkyrka 072-856 05 65
Lucas Melkemichel Reg Fastighetsmäklare Botkyrka 070-005 05 66
Stefan Aydin Reg Fastighetsmäklare Botkyrka 072-856 05 65
Lucas Melkemichel Reg Fastighetsmäklare Botkyrka 070-005 05 66

Bilder

Gårdspark
Gårdspark
Fasad
Fasad
Hall
Hall
Hall
Hall
Badrum
Badrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Klöverns fastigheter uppfördes under 70-talet som en del av miljonprogrammet. Föreningsbyggnaderna har placerats med stor omsorg med närhet till lummiga grönområden, närhet till förskola, skola, tunnelbana och E4:an. Lägenheterna finns i olika storlekar, alltifrån ett rum och kök till fyra rum och kök. Det finns fem komplementhus som är belägna på gårdarna och dessa innehåller bl.a. tvättstugor, cykelrum & miljörum. Föreningen äger även ett kvartershus.

Renoveringar

För utförda eller planerade renoveringar, se bifogad årsredovisning.

Parkering

I föreningen finns 293 parkeringsplatser och 93 garageplatser. Om man har för avsikt att hyra parkeringsplats rekommenderas man att ansöka om detta så snart medlemskap i föreningen erhålls. Det finns även gästparkeringar mot avgift.

Tv och bredband

I avgiften till föreningen ingår både bredbandsuppkoppling och ett basutbud av TV-kanaler.

 • Föreningsnamn HSB Brf. Klövern i Norsborg
 • Hemsida https://www.hsb.se/sodertorn/brf/klovern/
 • Äger föreningen marken Botkyrka kommun äger marken.
 • Antal lägenheter 444
 • Antal hyreslägenheter 4
 • Antal lokaler 4
 • Överlåtelseavgift 1 138 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 455 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Hallunda har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till bronsåldern då de första människorna bosatte sig här. I området finns många fornlämningar att beskåda. Det moderna Hallunda växte fram på 1970-talet och är ständigt under utveckling. Centrala delen av Hallunda består mestadels av bostadsrätter som förvaltas av HSB. Området består av både radhus och bostadsrätter med närhet till kommunikationer och Hallunda C.

Närservice

I Hallunda Centrum finns det mesta som kan tänkas efterfrågas och behövas i vardagen. Här möts nära och kära för att fika eller äta på någon av restaurangerna eller caféerna. Utöver det finns postombud, apotek, livsmedelsbutiker, dam- & herrmode, växlingskontor, guldsmed, hemelektronik, blommor, spel & tobak, kemtvätt & skrädderi, skomakeri & nycklar, frisör, konditori med mera.

Kommunikation

Kollektivtrafiken i området är lättillgänglig och pålitlig. Tunnelbanan tar dig till centrala Stockholm på knappt 35 min. Bussförbindelserna är goda, här finns bussar som ansluter till både pendeltåg och tunnelbana. Följande bussförbindelser finns i området: 151- Fridhemsplan & Hornstull (Under rusningstrafik) 172- Fittja, Huddinge sjukhus, Flemingsberg & Skarpnäck 702- Fittja 708, 738- Alby, Tumba Station & Rönninge/Salem

Parkering

Bostadsrättsföreningarna erbjuder tillgång till parkeringsplats utomhus och garageplats, avgift tillkommer. För ökad bekvämlighet finns gästparkering mot avgift.

Övrigt

Kultur & nöjen Hallunda Folketshus där alla möjliga kulturer och åldrar möts erbjuder bio, teater, dans, konsert, utställningar och mycket mer. I samma byggnad finns ett bibliotek. Fritid, nöjen & sport Mälarpromenaden som sträcker sig från Norsborgs herrgård till Slagsta Marina erbjuder alltifrån härliga promenadstråk längs strandkanten till sol och bad på Slagstabadet och slutligen Slagsta Marina för den båtsugne. I området finns även fornminnen utplacerade med informationsskyltar som återberättar dess historia. För den aktive är sportutbudet aldrig för litet. Botkyrka Rackethall, Botkyrka Hallen och Brunna IP alla i anslutning till varandra erbjuder en stor variation av olika sporter för både stora och små. Exploria, Europas störta nöjescenter erbjuder ett fullspäckat utbud av olika nöjen, aktiviteter och restauranger för både barn och vuxna.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.