Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?
Objektet sålt
64 m² Boarea
2 Rum

Fakta

  • Adress Oskarstorget 16A
  • Område Öster
  • Avgift 4 249 kr
  • Boarea 64 m²
  • Rum 2
  • Drift 4 200 kr/år
Leif Lindell Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Örebro 070-777 11 40
leif.lindell@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Leif Lindell Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Örebro 070-777 11 40
leif.lindell@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Uteplats
Uteplats
Entré
Entré

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Loet är en mycket centralt belägen förening. Loet byggdes åren 1983-1984 och består av 78 lägenheter lägenheter mot Kasten Ottergatan, Nygatan och Oskarstorget. Mellan husen har föreningen en stor trivsam trädgård med fruktträd och stora grönytor. Gården får disponeras av alla medlemmar, lämplig för olika aktiviteter och avkoppling. Inom föreningen finns även flera trivsamma gemensamma lokaler att nyttjas för medlemmarna. VÄVSTUGA: Föreningen har 2 tvättstugor som är till för alla boende i BRF Loet. SAMLINGSLOKAL: Loets gemensamma samlingslokal finns i källaren Oskarstorget 16 C, används för kurser, möten m.m. Lokalen kan även bokas för privat bruk. UTHYRNINGSRUM: Uthyrningsrum som går bra att boka för boende i Loet . VÄVSTUGA: Föreningen har egen vävstuga med ett antal vävstolar. Vävstugan ligger i källaren Oskarstorget 16A. Alla medlemmar som vill väva eller ha information om vävstugans möjligheter, kontakta vicevärden for besked om vem som är värdinna/värd for vävstugan. SNICKARBOD: Föreningens snickarbod ligger i källaren Oskarstorget 16A. Värden/värdinnan lånar ut nyckel samt håller ett öga på snickarboden och hjälper till med praktiska tips m.m. SLÄPKÄRRA: Brf Loet har även en släpkärra till uthyrning för 100 kr/dygn.

Tv och bredband

Fiber

  • Föreningsnamn HSB BRF Loet
  • Antal lägenheter 78
  • Överlåtelseavgift 1 162 kr
  • Pantsättningsavgift 465 kr betalas av köparen

Området

Allmänt om området

Öster är en stadsdel i Örebro med närhet till Stadsparken och Vadköping där många evenemang hålls under sommarmånaderna och där Örebroarna har sitt eget vattenhål med gräsytor, örtagård, tennisbanor och vattenlek för barnen. Från öster är det promenadavstånd till sköna Oset och Naturens Hus med dess härliga omgivningar.

Närservice

Boende på öster har närhet till flera större mataffärer så som Willys och ICA-Maxi. Här finns vårdcentral, dagiset Junibacken, Engelska skolan, Nickolaiskolan samt Universitet.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.