Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?

Paletåvägen 98

Röbäck / RÖBÄCK
78 m² Boarea
3 Rum
1 650 000 kr
78 m² Boarea
3 Rum
1 650 000 kr

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Paletåvägen 98
 • Område Röbäck
 • Pris 1 650 000 kr
 • Avgift 5 272 kr Inkl. värme, vatten och kabel-TV
 • Boarea 78 m²
 • Rum 3

Trevlig 3:a med radhuskänsla och två fina uteplatser!

Välkommen till denna ljusa och fräscha 3:a på markplan med en riktig radhuskänsla! Här bor du i en insynsskyddad miljö med hörnläge och vacker utsikt mot fin natur. Lägenheten har en mycket trevlig planlösning samt två fina uteplatser med dekorativa trädgårdsrabatter och välskött gräsmatta. Helrenoverat kök från 2017 med vit köksinredning, ljust och modernt kakel samt bänkskiva i trä. Här finns även plats för större matgrupp och stor altandörr som leder dig ut till den öppna uteplatsen i söderläge. Öppet vardagsrum med plats för större möblemang. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Badrummet är renoverat 2016 och har ljusa väggar med grå våtrumsmatta samt tvättmaskin. Lägenheten har två rymliga sovrum med stora fönster och skjutgarderober. Välskött förening med gemensam tvättstuga, två festlokaler, gym samt bastu med relaxavdelning. Röbäck är ett mycket trevligt och naturnära område med ett centralt läge. Närhet till förskolor, skolor, livsmedelsbutik och bra busskommunikation. Här bor du med ett attraktivt läge med radhuskänsla och härlig natur endast en bit från centrum. Välkommen att boka visning!

Olivia Isaksson REG FASTIGHETSMÄKLARE Mäklarringen Umeå 070-6611682
olivia.isaksson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Olivia Isaksson REG FASTIGHETSMÄKLARE Mäklarringen Umeå 070-6611682
olivia.isaksson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Uteplats
Uteplats
Uteplats
Uteplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Paletåvägen 98 paletåvägen 98 röbäck umeå röbäck 3
78

Beskrivning

Hall

Välkomnande och ljus hall med fondvägg och klinkersolv. Här finns även goda förvarings samt avhängningsmöjligheter.

Kök

Trevligt kök med ett härligt ljusinsläpp från fönster och altandörr ut mot uteplatsen på baksidan. Vit köksinredning med modernt kakel och bänkskiva i trä. Hel kyl och frys med ismaskin, fläkt, integrerad diskmaskin, diskho samt inbyggnadsugn och mikro.

Vardagsrum

Öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Ljusa väggar och parkettgolv. Här finns även plats för större möblemang och matplats.

Sovrum 1

Stort sovrum med ljusa väggar och mörkt laminatgolv från 2016. Stort fönster i söderläge med skjutgarderober och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet ligger intill köket och har ljusa väggar samt parkettgolv. Här finns även ett stort fönster ut mot baksidan och en stor skjutgarderob.

Badrum

Rymligt och fräscht badrum med ljusa väggar och grå våtrumsmatta från 2016. Rejält tilltaget badrum med stor kommod, tvättmaskin, wc samt takdusch och duschväggar.

Förråd / Klädkammare

I lägenheten finns ett stort förråd/klädkammare med gott om förvaringsutrymme.

Uteplatser

Lägenheten har två trevliga uteplatser, en på framsidan och en på baksidan. Entrén och uteplatsen på framsidan erbjuder härlig kvällssol och har en nylagd altan från 2020. En väldigt välkomnande framsida med anlagt gårdssingel och välskött trädgårdsrabatt. På baksidan finns en stor altan uppförd 2018. Uteplatsen ligger i söderläge och har sol hela dagen med gott om plats för stora utemöbler. Här finns även fin trädgårdsrabatt, gräsmatta och en vacker utsikt mot en härlig naturmiljö.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår -
 • Fastighetsbeteckning Umeå Röbäck 30:111
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Nej
 • Våning 1 av 2
 • Kommentar våningsplan Bottenvåning med två uteplatser.
 • Uteplats Ja
 • Parkering Ja
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen -
 • Föreningssnamn brf Röbäckshus nr 6
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad -

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Lägenhetsägaren har eget elabonnemang. Besök gärna föreningens hemsida: http://www.rbh6.se

Parkering

P-platser 150 kr/mån Garage 320 kr/mån

 • Föreningsnamn brf Röbäckshus nr 6
 • Hemsida http://www.rbh6.se

Området

Allmänt om området

Röbäck ligger cirka 5 kilometer sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Hela området består av marknära bostäder bestående av lägenheter och småhus med bostadsrätt och hyresrätt. Röbäcksskolan F-6, är en av Umeå kommuns äldsta skolor som fortfarande är i bruk. Den byggdes 1893 och har efter hand anpassats till dagens skol- och fritidsverksamhet. Skolan är belägen i den gamla delen av Röbäcks by, med en lantlig atmosfär. Det finns en till F-6 skola: Linblomman skolan som ligger 4km söder om Umeå i en gammal jordbruksbygd, där några nya bostadsområden har vuxit upp. I anslutning till Linblomman ligger Röbäcks idrottsplats med bl.a. nya fotbollsplaner, isbana, tennisbana och motionsspår. Ny fin idrotsshall, kontstgräsplan och Elofsonhallen finns också här. Linneaskolan 7-9 skola. Linneaskolan är en tvåparallellig 7-9-skola i Röbäck i ett naturskönt område strax söder om Umeå. Skolan är fysiskt sammanbyggd med Linblomman F-6.

Närservice

Här finns daghem, skolor, el-ljusspår, motionshall och livsmedelsbutik, pizzeria samt Glödheta Glashytta som har funnits i Röbäck sedan hösten 1994.

Kommunikation

Det finns bra förbindelser med kollektivtrafik och det tar cirka 20 min att cykla in till Umeå centrum. Finns fina gång och cykelvägar till centrum samt trevliga el-ljusspår i området.

Övrigt

Aktiv idrottsförening http://rif.roback.nu/ Historiska platser i Röbäck är en led som följer femkilometersslingan vid Röbäcks idrottsplats. Röbäck är inte enbart känd för att vara skidstjärnan Per Elofssons hemby utan även en gammal jordbruksby med rik historia. Efter leden finns bl.a. Linnés källa, stenhuggarmonumentet, Västerbottens äldsta bro, bronsåldersgravar, krigskyrkogård från år 1809 samt Jättstuberget med grotta och utsiktstorn.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.