Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
59,5 m² Boarea
2 Rum

Fakta

  • Adress Sönkmyrvägen 39B
  • Område Röbäck
  • Avgift 4 805 kr Inkl. kabel-TV, bredband och P-Plats
  • Boarea 59,5 m²
  • Rum 2
  • Drift 4 000 kr/år
Jörgen Isacsson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå 070-545 59 34
jorgen.isacsson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Jörgen Isacsson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå 070-545 59 34
jorgen.isacsson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Baksida
Baksida
Uteplats
Uteplats
Entré
Entré
Hall
Hall

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Röbäck 30:129 i Umeå Kommun. På fastigheten finns 5 byggnader med 30 lägenheter samt 5 förrådsbyggnader uppförda. Byggnaderna är uppförda 2003. Fastighetens adress är Sönkmyrvägen 35, 37, 39, 41 och 43 i Röbäck (Umeå). Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats med motorvärmare (el för motorvärmare tillkommer) 150 kr/mån om man använder motorvärmaren. Ett telefonjack per lägenhet. För att hålla nere kostnaderna utföres snöskottning (vid husen) och gräsklippning av bostadsrättsinnehavarna själva.

  • Föreningsnamn brf BoKlok Röbäck

Området

Allmänt om området

Röbäck ligger cirka 5 kilometer sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Utbyggnaden av Röbäck påbörjades i början av 1980-talet. Hela området består av marknära bostäder bestående av lägenheter och småhus med bostadsrätt och hyresrätt. Röbäcksskolan F-6, är en av Umeå kommuns äldsta skolor som fortfarande är i bruk. Den byggdes 1893 och har efter hand anpassats till dagens skol- och fritidsverksamhet. Skolan är belägen i den gamla delen av Röbäcks by, med en lantlig atmosfär. Det finns en till F-6 skola: Linblommans skola som ligger 4km söder om Umeå i en gammal jordbruksbygd, där några nya bostadsområden har vuxit upp. I anslutning till Linblomman ligger Röbäcks idrottsplats med bl a nya fotbollsplaner, isbana, tennisbana och motionsspår. Ny fin idrotsshall, kontstgräsplan och Elofsonhallen finns också här. Linneaskolan 7-9 skola. Linneaskolan är en tvåparallellig 7-9-skola i Röbäck i ett naturskönt område strax söder om Umeå. Skolan är fysiskt sammanbyggd med Linblomman F-6.

Närservice

Här finns daghem, skolor, el-ljusspår, motionshall och livsmedelsbutik, pizzeria samt Glödheta Glashytta som har funnits i Röbäck sedan hösten 1994.

Kommunikation

Det är bra förbindelser med kollektivtrafik och det tar cirka 20 min att cykla in till Umeå centrum.

Övrigt

Aktiv idrottsförening http://rif.roback.nu/ Historiska platser i Röbäck är en led som följer femkilometersslingan vid Röbäcks idrottsplats. Röbäck är inte enbart känd för att vara skidstjärnan Per Elofssons hemby utan även en gammal jordbruksby med rik historia. Efter leden finns bl a Linnés källa, stenhuggarmonumentet, Västerbottens äldsta bro, bronsåldersgravar, krigskyrkogård från år 1809 samt Jättstuberget med grotta och utsiktstorn.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.