Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Skyttelvägen 90

Röbäck / Röbäck
77,5 m² Boarea
3 Rum

Översikt

  • Adress Skyttelvägen 90
  • Område Röbäck
  • Avgift 5 403 kr inkl. värme, va, kabel-TV och internet
  • Boarea 77,5 m²
  • Rum 3
  • Drift 3 137 kr/år
  • Möjligt tillträde enligt överenskommelse
Ulrica Johansson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Hemavan - Tärnaby
070-377 13 51 ulrica.johansson@maklarringen.se Mejla
Ulrica Johansson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Hemavan - Tärnaby
070-377 13 51 ulrica.johansson@maklarringen.se Mejla

Bilder

Framsida med uteplats i söderläge
Framsida med uteplats i söderläge
Baksida med uteplats
Baksida med uteplats
Entré
Entré
Kök
Kök
Badrum
Badrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen har 48 lägenheter. Husen är samlade i två grupper, i form av PLUS. I varje PLUS finns 24 lägenheter kompletterade med en vinkelbyggnad innehållande garage, tvättstuga, soprum, motionslokal/gym, cykelbod. Till varje PLUS finns matkällare, typ jordkällare. Området byggdes i Riksbyggens regi och färdigställdes 1985. Området ligger "centralt" i Röbäck men har ändå nära till naturen med bär- och svampmarker inpå knutarna. Möjligheterna till motion är mycket goda. Vid idrottsplatsen, som ligger söder om området, finns bollhall, fotbollsplaner och 2,5 km eljusspår samt motionsspår på 5 och 10 km. Mataffär ligger precis vid området. Det är fyra tvåvånings flerbostadshus med inbyggd trappa till övervåningen. Internet kostar 140 kr/mån. Obligatoriskt. Bredband 2 Kabel-TV kostar 125 kr/mån. Obligatoriskt Canal Digital, alla lägenheter har fått en digitalbox. P-plats 150 kr/mån. Garage 300 kr/mån. Schablon bränsleavgift efter storlek på lägenhet. Schablon vattenavgift som avstäms en gång per år så man får betala eller får tillbaka verklig förbrukning. Lägenhetsinnehavaren får teckna eget elabonnemang. Man kan boka gym för 25 kr/mån. Besök gärna föreningens hemsida: http://www.rbh3.se

Parkering

Det finns 28 kallgarage med motorvärmare och 20 p-platser med motorvärmare.

Tv och bredband

Internet via Bredband 2, som levererar 100 Mbit hastighet (inkommande och utgående ) internet. Det är flatrate användning, fri trafik i båda riktningar och ingen gräns på hur mycket man får tanka ner eller skicka. Kabel-TV via Canal Digital. Alla lägenheter har fått en digitalbox. Den lämnas tillbaka vid eventuell flytt.

  • Föreningsnamn brf Röbäckshus nr 3
  • Hemsida http://www.rbh3.se

Området

Allmänt om området

Röbäck ligger cirka 5 kilometer sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Utbyggnaden av Röbäck påbörjades i början av 1980-talet. Hela området består av marknära bostäder bestående av lägenheter och småhus med bostadsrätt och hyresrätt. Röbäcksskolan F-6, är en av Umeå kommuns äldsta skolor som fortfarande är i bruk. Den byggdes 1893 och har efter hand anpassats till dagens skol- och fritidsverksamhet. Skolan är belägen i den gamla delen av Röbäcks by, med en lantlig atmosfär. Det finns en till F-6 skola: Linblommans skola som ligger 4km söder om Umeå i en gammal jordbruksbygd, där några nya bostadsområden har vuxit upp. I anslutning till Linblomman ligger Röbäcks idrottsplats med bl a nya fotbollsplaner, isbana, tennisbana och motionsspår. Ny fin idrotsshall, kontstgräsplan och Elofsonhallen finns också här. Linneaskolan 7-9 skola. Linneaskolan är en tvåparallellig 7-9-skola i Röbäck i ett naturskönt område strax söder om Umeå. Skolan är fysiskt sammanbyggd med Linblomman F-6.

Närservice

Här finns daghem, skolor, el-ljusspår, motionshall och livsmedelsbutik, pizzeria samt Glödheta Glashytta som har funnits i Röbäck sedan hösten 1994.

Kommunikation

Det är bra förbindelser med kollektivtrafik och det tar cirka 20 min att cykla in till Umeå centrum.

Övrigt

Aktiv idrottsförening http://rif.roback.nu/ Historiska platser i Röbäck är en led som följer femkilometersslingan vid Röbäcks idrottsplats. Röbäck är inte enbart känd för att vara skidstjärnan Per Elofssons hemby utan även en gammal jordbruksby med rik historia. Efter leden finns bl a Linnés källa, stenhuggarmonumentet, Västerbottens äldsta bro, bronsåldersgravar, krigskyrkogård från år 1809 samt Jättstuberget med grotta och utsiktstorn.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.