Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?
Objektet sålt
93 m² Boarea
3 Rum

Fakta

 • Adress Jägarstigen 35
 • Område Salem
 • Avgift 4 231 kr Inkl. kabel-TV (bas) och bredband
 • Boarea 93 m²
 • Rum 3
 • Drift 18 350 kr/år
 • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse
Johannes Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 072 856 05 66
johannes.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Johannes Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka 072 856 05 66
johannes.aydin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf. Salemstaden har ett centralt läge i Salem. Salems inomhuscentrum med kommersiell och offentlig service finns inom bekvämt gångavstånd. Salem Centrum är ett litet, mysigt centrum där du finner banker, systembolag, resturanger, butiker och service för ditt vardagliga behov. Bebyggelsen i Salem är huvudsakligen låghus och gruppbebyggda småhus. Bostadsområdena är bilfria, fordonstrafiken är hänvisad till genomfartsgator runt bostadsområdena. Gång- och cykeltrafikanter har bilfria småvägar som genomkorsar hela Salem. Skolor, barnstugor och liknande allmänservice finns inom eller i närheten av stadsdelen. Familjevänlig bad- och friskvårdsanläggning med brett utbud finns mitt i Salems centrum med gym, 25-metersbassäng, gruppträning, cykel, simskola, solarium, sporthall och gymnastik… Bussar trafikerar Salem för lokal trafik och till/från pendeltågstation i Rönninge och Tumba samt tunnelbanan i Hallunda. I högtrafik finns även direktbussar till/från Stockholm. Bra tågförbindelser med Stockholms city och närheten till E4:an gör att vi ”ligger bra till”. Med tåg, buss eller bil når man Stockholms city på ca 30 minuter. Det finns 384 st. bostadslägenheter varav 1 hus disponeras av föreningen själv som kontor. Lägenhetsfördelningen utgörs av: 107 st. lägenheter om 3 RoK, 93 m2. 128 st. lägenheter om 4 RoK, 105 m2. 149 st. lägenheter om 5 RoK, 120 m2. Källa: salemstaden.se

Renoveringar

Se bifogad årsredovisning, sid. 3 av 17.

Parkering

Alla hushåll har möjlighet att hyra två parkeringsplatser. Om ett hushåll behöver en tredje plats kan det vara möjligt att hyra för en kortare tid och med förbehållet att platsen kan sägas upp om något annat hushåll behöver en första eller andra parkeringsplats.

Tv och bredband

Under stämman, juni 2019, togs beslut om att vi skulle träffa avtal med ComHem för gruppanslutning till deras tjänster för TV och bredband. Detta är nu gjort och avtalet börjar gälla 1:a september 2019.

 • Föreningsnamn Brf Salemstaden
 • Äger föreningen marken Salems kommun/Stockholms Stad är markägare
 • Antal lägenheter 384
 • Överlåtelseavgift 1 183 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 473 kr betalas av köparen

Området

Allmänt om området

Mycket barnvänligt och lugnt område med kedjehusbebyggelse. Beläget intill trivsamma skogspartier och grönområden som inbjuder till lek och friluftsliv. Området erbjuder promenad- och cykelvänliga gator och gångvägar.

Närservice

Nära gångavstånd till Salem centrum som erbjuder ett stort serviceutbud. Här finns större livsmedelsaffär, 2 st banker, postombud, systembolag, apotek, tandläkare, vårdcentral m.m. Flera bra skolor (förskoleklass till årskurs 9) och daghem finns på kort promenad- och cykelavstånd från bostaden.

Kommunikation

Nära till bussförbindelse: Linje 725, 708 och 745. Anslutning till pendeltåg (Rönninge station och Tumba station). Anslutning till T-bana (röd linje, Hallunda och Norsborg). Snabb förbindelse med bil via E4/E20 till Södertälje och Stockholm city.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.