Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
68,4 m² Boarea
3 Rum

Fakta

 • Adress Länkvägen 1
 • Område Björknäs
 • Avgift 3 933 kr inkl värme, vatten och sophämtning
 • Boarea 68,4 m²
 • Rum 3
 • Möjligt tillträde Enligt ök.
Ansvarig mäklare Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Helena Österman Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0703-33 54 21
helena.osterman@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ansvarig mäklare Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Helena Österman Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0703-33 54 21
helena.osterman@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen registrerades hos Bolagsverket den 6 februari 2017 och förvärvade fastigheten samma år.

Övrigt om föreningen

Till varje lägenhet hör ett separat förråd som är isolerat och har eluttag.

Renoveringar

Byggnaden uppfördes år 2017 varför något fastställt underhållsbehov inom de närmsta elva åren inte föreligger utöver sedvanligt underhåll.

Parkering

Varje lägenhet har en egen stenlagd parkeringsplats i anslutning till entrén.

Tv och bredband

Fiber är indraget. Bostadsrättsinnehavare tecknar eget avtal med valfri leverantör.

 • Föreningsnamn Nacka Hjortängen 1
 • Äger föreningen marken Föreningen äger marken. Tomtmark i anslutning till lägenheterna sköts av bostadsrättsinnehavarna.
 • Antal lägenheter 3
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Ja
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

Allmänt om området Björknäs är ett skärgårdsnära område i Boo, Nacka kommun, som nås direkt efter överfart av Skurubron från Stockholmssidan. I Björknäs finns ett centrum som består av en matvarubutik, restaurang samt ett antal mindre affärer som ligger runt den centrala parkeringen (Björknäs torg). På motsatt sida av den gamla Värmdövägen finns en stor bussdepå och Björknäskyrkan. I Björknäs finns blandad bebyggelse med villor och hyreshus, och närhet till badsjöar och naturområden. Att resa in till City går snabbt tack vare motorvägsbussarna som går in till Slussen. I Björknäs finns även infartsparkering. Björknäs hade tidigare ett mycket uppskattat utflyktsmål, danspalatset Björknäspaviljongen. Den byggdes 1941 i anslutning till en Restaurang Herrgårn. De kunde nås både med buss och ångbåt till Klintens Brygga i Skurusundet. Paviljongen brann ner 1978. Velamsund I östra Nacka ligger det stora naturområdet Velamsund med Velamsunds gård. Här erbjuds strövområden, elljusspår för löpning och längdskidåkning, raststuga, lekplats och badplats. Här finns också Nacka Ridklubb och restaurang Långa raden. Långa raden är en huslänga från 1800-talet som idag inhyser en restaurang och en butik. Nyckelviken Ett populärt utflyktsmål är Nyckelviken med 134 hektar natur. När man passerat genom områdets skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, mm. Nackareservatet I stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö finns också ett stort utbud av friluftsaktiviteter och den populära Hellasgården. Här kan man vandra, cykla, bada i sjön eller besöka något av caféerna. Här kan man också åka skridskor vintertid. Gustavsberg Till Värmdö och Gustavsberg kan man ta sig med bil men även längs den fina gång- och cykelbanan som går till Gustavsberg. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik. Konsthall hittar du också i hamnen med olika nutida utställningar samt en unik glasexpo. I samma hus, Gula Byggningen, hittar du en mycket trevlig presentbutik med konsthantverk från de många lokala hantverkarna. Du hittar även Keramisk Center vilken är huvudattraktionen i Gustavsberg med sin fasta utställning med gammalt och nytt porslin ofta kombinerad med olika specialutställningar. I Gustavsberg finns uppskattade Gustavsbergbadet med äventyrsavdelning.

Närservice

Björknäs Centrum I Björknäs centrum finner ni det mesta, livsmedelsbutiker, apotek, resturanger, blomsterbutiker, bensinmack och busstation. Björknäs centrum ligger två minuter bort med bil. Orminge Centrum Den solklara mittpunkten på Boo-ön är Orminge Centrum - I Orminge Centrum finns det bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisörer, banker och butiker. I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC, Friskis & Svettis, restaurang och konditori. Nacka Forum På Sicklaön, ca 10 minuter bort med bil finner vi Nacka Forum. Det är ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tack vare ca 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service såsom bank, vårdcentral, tandläkare och friskvård. Sickla Köpkvarter Även Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med ca 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som idag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bl. a. bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Det arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finner vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar t.ex. SATS, yoga studio och Friskis & Svettis.

Kommunikation

Buss Närmaste busshållplats finner ni på Värmdövägen som ligger på ett par minuters promenadavstånd. Från denna hållplats går det även ett flertal motorvägsbussar som tar er till slussen på ca 15 minuter samt de blå lokalbussarna mot Slussen som går via Ektorp centrum och Nacka Forum. Bil Väg 222 tar dig till slussen på ca 10-15 minuter alternativt till Gustavsberg, Värmdö på ca 10 minuter. Skärgården ligger endast ett stenkast bort.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.