Sök på Mäklarringen

Nyproduktion

Sälj med oss

Åbroddsvägen 35-39 Lghnr 8001

Kummelnäs / Saltsjö-Boo
52 m² Boarea
3 Rum
3 500 000 kr
52 m² Boarea
3 Rum
3 500 000 kr

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Åbroddsvägen 35-39 Lghnr 8001
 • Område Kummelnäs
 • Pris 3 500 000 kr
 • Avgift 1 928 kr inklusive parkering i carport
 • Boarea 52 m²
 • Rum 3
 • Drift 11 676 kr/år
 • Möjligt tillträde Juni 2023

Samla dina vänner under bar himmel för en middag med naturen som gäst

Urban nyproduktion med inflyttning i Juni 2023. Framtaget av Vivioo, ett boende för de kräsna. Studiohus i två plan om 52 kvm med egen carport och förråd därtill. Ett yteffektivt och modernt boende med naturen som gäst. Bostäderna karaktäriseras av stora fönsterpartier som skapar känslan av att du är ett med naturen där fönstren bildar vackra tavlor av området. Invändigt finner ni sobra färg- och materialval. Yteffektivt boende där inget har glömts bort. Ni finner kök, badrum och vestibul/klädvård på entréplanet och övre planet är av en mer privat karaktär med allrum och sovrum med utgång till husets baksida. Utvändigt kommer inte lämnas till intet utan ni kommer finna väldresserade grusgångar med kantstål mot gräsmatta, trädgårds- samt fasadbelysning och vackra planteringar, framtaget av arkitekt. Varje hus får ett eget kallförråd intill huset samt parkering i carport för en bil med framdragen el, förberett för laddstolpe. Husen har en lekfull panelsättning som målas i falusvart och studiohusen, carport och förråd förses med sedumtak. Läget är oslagbart med Velamsunds naturreservat som granne där ni finner massor av aktiviteter för alla i familjen såsom löparslingor, cykelvägar/stigar, längskidspår vintertid utegym men också Velamsunds ridanläggning och insjöbad sommartid och skridskoåkning vintertid. Populära Backeboskolan finns på promenadavstånd och kommunikationerna är goda med både bussar och båtar, då Waxholmsbolaget trafikerar Risets brygga. Unikt tillfälle att få bo i detta arkitektritade studiohus som varit slutsålt sedan länge! Välkommen till Brf Åbroddsvägen Övfre.

Marielle H Andersson Fastighetsmäklare / Kontorsägare Mäklarringen Nacka
0707-48 24 21 marielle.h.andersson@maklarringen.se Mejla
Marielle H Andersson Fastighetsmäklare / Kontorsägare Mäklarringen Nacka
0707-48 24 21 marielle.h.andersson@maklarringen.se Mejla

Bilder

Planritningar

Åbroddsvägen 35-39 Lghnr 8001 åbroddsvägen 35-39 lghnr 8001 kummelnäs nacka saltsjö-boo 3
52

Beskrivning

Allmän beskrivning

Huset är inrett med varma färger. Målade väggar, tak och snickerier i varm ljusgrått. Golv genomgående bestående av enstavig vitoljad ekparkett. Elbrytare, uttag, dimmers och nätverksuttag i svart från Schneider Exxact standard. Trappa i vitoljad ek med svart målat stålräcke därtill.

Vestibul/klädvård

Rymligt rum med gott om förvaring i tre garderober. Här finner ni även tvättmöjligheter i form av en kombinerad tvätt- och torktumlare från Siemens, snyggt gömd bakom garderobsdörr i varm ljusgrå kulör.

Badrum

Stilfullt badrum med väggar klädda med kakel från Brickmate i stående plattsättning av Quartzite Black 300*600 mm. Golv likaså med 300*300 mm plattor. WC, kommod med handfat och spegel med belysning ovan samt dusch finns. Blandare, kommod och spegel från Dornbracht.

Kök med matplats

Snyggt snickerikök i mattlackade antracitgrå luckor och snickerier. Påkostade vitvaror från Siemens, integrerad kyl, frys och diskmaskin samt rostfri/svart ugn och mikro. Bänkskiva med underlimmad ho och stänkskydd av natursten i antracitgrå. Blandare av krom från Dornbracht. Köket är om ca 17 kvm och har plats för både matbord och loungegrupp samt utgång till sin egna terrass i betong.

Vardagsrum

Härligt vardagsrum om ca 10 kvm med stora fönster i öster och söder för rikligt med ljusinsläpp. Lättmöblerade ytor och trappa ner till köket.

Sovrum

Sovrum om ca 12 kvm med plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderobslänga. Garderoberna har grå dörrar med mattsvarta beslag. Utgång till baksida hus.

Arkitektens egna ord

Husen på Åbroddsvägen är ritade med utblickar mot naturen som grundidé. De stora glaspartierna öppnar upp interiörerna och låter naturens färg- och ljus-skiftningar över året bli en del av interiören. Skjutpartiet vid kök och matplats bidrar ytterligare till att sudda ut gränsen mellan ute och inne, och skapar möjlighet för måltider ute på terrassen.

Den svarta träfasaden kompletteras med mattsvarta pulverlackerade detaljer för ett modernt och sammanhållet uttryck. Invändigt är paletten en sober kombination av ljusa trägolv, varmt ljusgrå kulörer på väggar och tak, och en mörkgrå palett av sten och keramik för kök och badrum.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Studiohus i två plan
 • Övriga byggnader Kallförråd finns i anslutning till huset. Fasad klädd i stående träpanel målad i falusvart och tak bestående av sedum.
 • Byggnationsår 2022
 • Uppvärmning Luftvärmepump
 • Fönster 3-glas med aluminiumram
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Övrigt om byggnaden, tex Renoveringar Fasad av stående träpanel målad i falusvart. Platsgjuten betongplatta som terass och entré med mörkgrå pigmentering. Grusade gångar med obehandlad kanstål mot gräsmatta.
 • Rum 3
 • Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Ej utförd
 • Hiss Nej
 • Våning av 2
 • Beskrivning bilplats Både i Orminge samt i Björknäs finns infartsparkering därifrån bussarna går med tät turtrafik in till Slussen dygnet runt.
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 3,2891 %
 • Föreningssnamn Brf Åbroddsvägen Övfre
 • Uppvärmningskostnad 1 296 kr/år
 • Elkostnad 3 120 kr/år
 • Kostnad för vatten och avlopp 1 824 kr/år
 • Renhållningsavgift 3 120 kr/år
 • Försäkringskostnad 2 316 kr/år
 • Total driftkostnad 11 676 kr/år
 • Sammanställning uteplats Egen uteplats i anslutning i huset med utgång från köket.
 • Övrigt Vivioo vilar på idén att bygga väldesignade, funktionella och tidlösa bostäder i attraktiva områden. De utgår från den moderna människans behov och levnadssätt med visionen att skapa personliga bostäder att längta hem till över tid. Att köpa en ny bostad är för många en av livets största affärer. Det är därför viktigt att bilden som förmedlas inför köpet motsvarar kundens förväntningar. För de på Vivioo är hela upplevelsen viktig, det handlar om alltifrån hur de med stor omsorg planerar och uppför husen till att köparen ska känna sig trygg genom hela processen. För att säkerställa hög kvalitet och effektivt genomförda projekt samarbetar de med väletablerade byggföretag. Många av deras arkitekter, byggentreprenörer och leverantörer har följt med sedan starten. Vivioo grundades 2014 och har sedan starten visat en stark tillväxt, idag produceras mellan 40-50 bostäder årligen. För Vivioo är det viktigt att bidra och visa delaktighet även utanför vår bransch och därför stödjer de det lokala föreningslivet i de områden där de är verksamma. Deras process bygger på att de tar ansvar för hela kedjan - från kontakt med markägare och kommuner till val av byggföretag, arkitekter och mäklare. De väljer deras samarbetspartners med omsorg och har under lång tid byggt upp relationer som säkerställer maximal leverans och trygghet. Bostäder står idag för en stor del av energiförbrukningen i samhället. Därför strävar de på Vivioo efter att hela tiden hitta boendelösningar som är energieffektiva på lång sikt. De använder till övervägande del naturliga materialval med lång hållbarhet. Det kan handla om allt från rustika golv som tål att slipas flera gånger, till kök och badrum som formmässigt står sig över tid. Sammantaget handlar deras hållbarhetsfilosofi om att skapa energieffektiva bostäder som har minimal inverkan på natur och och miljö.

Föreningsinformation

 • Föreningsnamn Brf Åbroddsvägen Övfre
 • Antal lägenheter 21

Området

Allmänt om området

Kummelnäs är en lugn oas belägen mitt emellan stad och skärgård. I området finner vi blandad bebyggelse - allt från sekelskiftesvillor med snickarglädje till nybyggda och sparsmakade villor med moderna linjer. Som boende i Kummelnäs erbjuds du en fantastisk närmiljö med stora rekreationsområden samt ett aktivt bad- och båtliv alldeles inpå knuten. Här finns vackra vandringsleder, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser att besöka. Det erbjuds insjöbad i Sågsjön där kommunen under de senaste åren har lagt ut nya badbryggor och snyggat till både sandstranden och omgivningarna. En vacker småbåtshamn finns i Lövbergaviken där du kan bada från klipporna och njuta av Saltsjön och Stockholms inlopp i kvällssolen. I Velamsundsviken finns ”Sommarbo badplats” samt båtklubb. För den tennisintresserade finns möjlighet att nyttja tennisbanan ”Kummelnäs Tennis”, belägen i korsningen Lövbergavägen/Västergårdsvägen, under sommarhalvåret där det också erbjuds tennisskola för både barn och vuxna.

Närservice

Den solklara mittpunkten på Boo-ön är Orminge Centrum. Här finns många butiker för dagligvaruhandel - Sveriges största Coop Extrabutik, systembolag, kläd-/skobutiker samt butiker för hem och fritid. Därutöver finns ett varierat utbud av kommersiell och offentlig service - apotek, bank, bankomater, restaurang, gatukök, frisörer, kemtvätt och ett av Nacka kommuns välbesökta bibliotek. I Orminge Centrum finns också - sist men inte minst - det omåttligt populära bageriet/konditoriet ”Lindeberg” som ägs och drivs av den tidigare stjärnkrögaren Daniel Lindeberg. För den som vill äta mat på restaurang, men inte vill lämna ”ön”, finns välbesökta ”The Old Smokehouse” i Södra Lännersta samt nyöppnade ”Bruket” i Tollare. I centrala Nacka finns även Nacka Forum samt Sickla köpkvarter med ett digert utbud av affärer, service, restauranger och nöjen.

Kommunikation

Närmaste busshållplats ”Risetvägen” finns på några minuters promenadavstånd. Motorvägsbussen, linje 441, når Slussen på ca 40–50 min och linje 421 tar dig till Orminge Centrum där du enkelt byter till motorvägsbuss vidare mot Slussen. Föredrar du sjövägen trafikerar Waxholmsbolaget ”Risets brygga” och når Strömkajen på ca 40–50 minuter.

Parkering

Både i Orminge samt i Björknäs finns infartsparkering därifrån bussarna går med tät turtrafik in till Slussen dygnet runt.

Övrigt

I området planeras en ny förskola i början av Åbroddsvägen samt att det finns en befintlig förskola efter Bågvägen. Vidare i närområdet finns flera förskolor och skolor. Den vackert belägna och populära Backeboskolan är en friskola med plats för ca 170 elever (åk 1–6). Skolan startade 1993 och sedan 2015 ingår även en förskola, Backebo Förskola, i enheten med plats för ca 30 barn. I kommunal regi finns Kummelnäs förskola med plats för ca 130 samt föräldrakooperativet Regnbågen som är belägen invid Kummelsnäsviken. I mysiga Kummelnäs kapell finns även en öppen förskola med verksamhet för både barn och föräldrar. De närmaste kommunala skolorna är Sågtorpsskolan (åk f-6) samt Myrsjöskolan (åk f-9). Precis runt hörnet ligger stora Velamsunds naturreservat som är ett av Nackas största frilufts- och rekreationsområden. Här finns många vackra vandringsvägar, motionsslingor, belyst elljusspår för både löpning och längdskidåkning samt även ett utegym. Mitt emellan Insjön och Velamsundsviken ligger Velamsunds gård som är ett populärt besöksmål för hela familjen. Alldeles intill ligger en anordnad badplats, Velamsundsbadet, där det på vintrarna är plogat en skridskobana runt sjön. Här finns också grillplatser och en mindre lekplats. I Velamsund finns också aktiviteter såsom bl.a. Nacka ridskola, båtklubb samt Boo Kanot- och skidklubb. Längst in i Velamsundsviken ligger ”Långa Raden”- en huslänga från 1800-talet med restaurang, glashytta och butik. För ytterligare aktivitet så finns Myrsjö sport- och rackethall på kort bilavstånd. Även Björknäs sporthall, IP och ishall finns på kort avstånd. Gillar man fotboll så finns Boo FF vid Boovallen i Boo Gård och för den golfintresserade ligger Nacka golfklubb ca 10 minuter bort med bil. Vill man njuta på spa-anläggning så finns både omtyckta Hasseludden Yasuragi, en anläggning med lugn japansk atmosfär och ro för själen, samt även Skepparholmen Spa- och konferenshotell på kort bilavstånd.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.