Sök på Mäklarringen

Objektet såld
Nyproduktion

Kummelnäsvägen 56, lgh 3

Kummelnäs / SALTSJÖ-BOO
102 m² Boarea
4 Rum

Översikt

 • Adress Kummelnäsvägen 56, lgh 3
 • Område Kummelnäs
 • Avgift 2 179 kr Utöver månadsavgift tillkommer för varje bostadsrättshavare att betala för uppvärmning för sin lägenhet. Kostnaden för uppvärmning debiteras på hushållselen och uppgår till ca 55 kWh/m² och år. Kostnaden för en 1 kWh är ca 2:00 kr och utgör 110 kr per m² och år.
 • Boarea 102 m²
 • Rum 4
 • Drift 25 620 kr/år
 • Möjligt tillträde Flexibelt, redo för inflytt!
Marielle H Andersson Fastighetsmäklare / Kontorsägare Mäklarringen Nacka
070 748 24 21 marielle.h.andersson@maklarringen.se Mejla
Marielle H Andersson Fastighetsmäklare / Kontorsägare Mäklarringen Nacka
070 748 24 21 marielle.h.andersson@maklarringen.se Mejla

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Villa Lago, 769638-9159, är sedan 2020-08-21 lagfaren ägare av fastigheten Nacka Kummelnäs 1:165. Samtliga lägenheter är färdigbyggda och klara för inflyttning sommar/hösten 2022 eller enligt ök. Föreningen är obelånad.

Övrigt om föreningen

Varje bostadsrättshavare ombesörjer själv abonnemang för telefon, internet och el för sin individuella lägenhet. Uppvärmning: I varje lägenhet egen frånluftvärmepump ComfortZone med varmvattenberedare. Gemensam sophantering med uppställningsplats intill kommunal väg.

Renoveringar

I avvaktan på antagen underhållsplan görs fondavsättning med 20 kr/m² och år. Detta skall utgöra föreningens underhållsfond. Medlemmarna har underhållsansvaret för inre underhåll av bostadsrättslägenheterna.

Parkering

68st. Förberett för laddstolpe för 4 platser. 1-2 st parkeringsplatser per bostad. Extra parkering för gäster finns.

Försäkring

Fullvärdesförsäkrad. Medlemmarna i föreningen rekommenderas att komplettera sin hemförsäkring med ett så kallat bostadsrättstillägg.

Gemensamma utrymmen

Spabad utomhus med plats för ca 6 personer och med uppvärmt vatten samt belysning. Gemensam bastu med plats för ca 4-6 personer. Alla lägenheter har ett varsitt förråd, ej isolerat. Det kommer också finnas ett gemensamt cykelförråd.

 • Föreningsnamn Brf Villa Lago
 • Ekonomi Upplåtelseavgift, överlåtelseavgift, pantsättningsavgift och avgift för andrahandsupplåtelse kan uttagas efter beslut av styrelsen. Juridisk person kan beviljas medlemskap i föreningen efter särskild prövning av styrelsen.
 • Antal lägenheter 4
 • Äkta/oäkta bostadsrättsförening Äkta

Området

Allmänt om området

Kummelnäs är ett barnvänlig och lugnt område med skärgårdskänsla. I området finner vi blandad bebyggelse - allt från sekelskiftesvillor med snickarglädje till nybyggda och sparsmakade villor med moderna linjer. Inte långt ifrån fastigheten passerar Booleden, en 15 km lång vandringsled som passerar flera av Saltsjö-Boos bästa utsiktsplatser, fornminnen, sjöar och kulturhistoriska platser. Vandrar man denna led kommer man strax till Velamsunds naturreservat. Det finns ett flertal saltvattenbad och badsjöar i närheten, bl.a. Sågtorpssjön som ligger på andra sidan Kummelnäsvägen på bekvämt promenadavstånd från fastigheten går det mer än bra att bada, kommunen har under de senaste åren lagt ut nya badbryggor och snyggat till sandstranden och omgivningarna. En vacker småbåtshamn finns i Lövbergaviken i Gärdesuddens naturreservat. Här kan man även bada från klipporna och njuta av Saltsjön och Stockholms inlopp i kvällssolen. En ångbåtsbrygga med möjlighet att förtöja båten under ett dygn finns vid Kummelnäsvikens inre brygga. I Nacka med denna härliga skärgårdsmiljö finns flertalet smultronställen. I Velamsund - där finns trevliga Restaurang Långa raden som erbjuder luncher, julbord och liveband (sommartid). Vill man njuta på SPA-anläggning så finns omtyckta Hasseludden Yasuragi inte långt bort, en anläggning med lugn japansk atmosfär och ro för själen. Aktiviteter för barnen kan vara Boo FF en mycket populär fotbollsförening eller Nacka ridklubb i Velamsund. För den som gillar golf finns Nacka golfklubb med sin 18-hålsbana på Lagnövägen på ca 10 minuters bilavstånd. På Sickla-ön med samma infart som Nacka Strand finner man populära Nyckelviken med 134 hektar natur, efter 2 km väg genom områdets skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår mm. Stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö behöver knappast presenteras, 700 hektar friluftsområde med Hellasgården. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik. I Gustavsberg finns även uppskattade Gustavsbergsbadet med äventyrsavdelning.

Kommunikation

Med bil når man city på ca 15 min. Det finns utmärkta cykelbanor från Kummelnäs och hela vägen in till staden. Buss in till Slussen tar ca 40 minuter. Busshållsplats inom 200 m.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.