Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Snart till salu

Ornövägen 12

Nacka - Orminge / Saltsjö-Boo
81 m² Boarea
4 Rum
2 250 000 kr Accepterat pris
81 m² Boarea
4 Rum
2 250 000 kr Accepterat pris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Ornövägen 12
 • Område Nacka - Orminge
 • Pris 2 250 000 kr Accepterat pris
 • Avgift 4 737 kr inkl värme, VA
 • Boarea 81 m²
 • Rum 4
 • Drift 1 200 kr/år

Varmt välkommen till denna optimalt planerade 4:a om 81 kvm med mysig balkong/uteplats! Boendet bjuder på ett nyrenoverat kök, 4 st sovrum och en härlig uteplats som nås via vardagsrummet. Lägenheten ligger i ett bra läge med närhet till bussar, affärer och närservice. Gavellägenheten med fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Brf Sockerbiten är en stabil och äkta förening med god ekonomi som tar hand om fastigheten väl.

Annika Palmö Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka 073-666 46 41
annika.palmo@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Annika Palmö Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka 073-666 46 41
annika.palmo@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Ornövägen 12 ornövägen 12 nacka - orminge nacka saltsjö-boo 4
81

Beskrivning

Hall

Inbjudande hall med goda avhängninsmöjligheter. Hallen har renoverats och på golvet ligger snygg klinker med värme. Från hallen nås alla rum förutom ett av sovrummen. Väggarna har målats vita.

Badrum

Stort och luftigt badrum med vitt kakel på väggarna och mörkblå linoleummatta på golv. Badrummet har utrustats med badkar, handfat med spegelskåp ovan, wc samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Smakfullt renoverat kök med stilrena detaljer blandat med snygga materialval. Här finns plats för stort matbord invid fönstret som vetter ut mot lekplatsen utanför. Bakom de vita skåpluckorna döljer sig god förvaring och ovan den snygga arbetsbänken i granit sitter vitt fasat kakel. Köket har utrustats med ugn samt kombinerad micro och ugn i högskåp, induktionshäll med fläkt ovan, hel kyl och frys samt diskmaskin.

Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och tv-möbel, idag är en del av vardagsrummet även inrett med en arbetshörna. Härifrån nås den mysiga uteplatsen som ligger i söderläge. Här har trätrall lagts på golvet och två sittbänkar har platsbyggts med förvaring. Vardagsrummet är vitmålat på väggarna och på golvet ligger en ljusbeige linoleummatta.

Sovrum 1

Rogivande sovrum med plats för stor dubbelsäng och sängbord. Här kan man med fördel bygga en hel garderobsvägg och plats finns fortfarande för en läs- eller arbetshörna. I vardera sovrum finns plats för en garderob för att optimera förvaringen. Många har delat av detta rum till två mindre sovrum/arbetsrum.

Sovrum 2 och 3 samt arbetsrum

Sovrum 2 har här delats av till två mindre sovrum/arbetsrum och också kortats av för att skapa ett arbetsrum utan fönster. Rummen passar perfekt som barnrum med loftsäng där möjlighet då finns för skrivbord under. Här ligger ett snyggt laminatgolv och väggarna är vitmålade.

Sovrum 4

Mysigt sovrum med plats för säng och garderob, även här är en smart lösning att möblera med en loftsäng för att frigöra golvyta. I originalplanlösningen är detta inritat som en klädkammare och om så önskas kan det återställas som en sådan.

Mer Information

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Byggnationsår 1970
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Orminge 40:2
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 4
 • Typ av kök kök
 • Ventilation FT (Från/tilluft)
 • Besiktning Godkänd
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Byggnadens Energiförbrukning 142 kWh/kvm/år
 • Hiss Ja
 • Våning 1 av 5
 • Andel av årsavgiften -
 • Andel i föreningen 0,6624 %
 • Föreningssnamn Brf Sockerbiten
 • Elkostnad 600 kr/år
 • Försäkringskostnad 600 kr/år
 • Total driftkostnad 1 200 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Driftskostnaderna är uppskattade. Dessa kan variera beroende på bl.a antal personer som bor och hur mycket elektronik som används.
 • Personer i hushållet 6

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Sockerbiten i Orminge registrerades 2012 och fastigheten förvärvades i mars 2014. Antal lägenheter i föreningen är 276, varav 89 är hyresrätter. Den totala lägenhetsytan är 16 740 kvm. I föreningen finns även en lokal (149 kvm). Gemensamma utrymmen: I separat byggnad finns 4 tvättstugor (4 x 2 tvättmaskiner, 4 torktumlare, 4 torkskåp och 2 manglar). I källaren finns gemensamhetslokal. Dessutom finns en trivsam gård med utemöbler och grillmöjligheter. PARKERING Föreningen har tillgång till 53 garageplatser, 101 parkeringsplatser och 1 mc-plats. Kö kan förekomma till platserna. FÖRVALTNING, ÖVERLÅTELSE OCH AVGIFTER Ekonomisk förvaltning genom Förvaltningen i Östersund. Juridisk person som förvärvar bostadsrätt kan beviljas inträde i föreningen efter beslut av styrelsen. Delat ägande kan beviljas efter beslut av styrelsen. TV OCH BREDBAND Fastigheten är ansluten till Comhem och Bredbandsbolaget. Avtal tecknas separat av föreningens medlemmar. El via Boo Energi, föreningen har gruppavtal som medlemmar kan ansluta till. GENOMFÖRDA RENOVERINGAR Köksstammar: 2003-2005 Badrumsstammar: 2003-2005, 1990 (utan golvbrunn) Man har förbättrat ventilationen i alla hus under 2018/2019 Stamspolning 2019 För framtida renoveringsbehov har föreningen avsatt närmare 7 miljoner i fond till yttre underhåll. För mer information och kontaktuppgifter, se även: E-post: info@sockerbitenorminge.se Hemsida: www.sockerbitenorminge.se

 • Föreningsnamn Brf Sockerbiten
 • Hemsida www.sockerbitenorminge.se

Området

Allmänt om området

Orminge har växt enormt i popularitet under senare år. Det är lätt att förstå med närheten till grönområden, kommunikationer, ett flertal populära och uppskattade förskolor och skolor (Orminge skola, Myrsjöskolan, Vittraskolan, från förskoleklass till årskurs 9). Känslan av trivsel är påtaglig i området. I Orminge centrum finns även ett bra utbud av affärer, banker, bibliotek, mm. Se även under "Närservice". FRITID Det finns ett närmast obegränsat utbud av friluftsaktiviteter i Orminge både sommar- och vintertid. Här finns mycket orörd natur, härliga strövområden och utflyktsmål med varierande aktiviteter. Närheten till vatten ger möjlighet till bad, fiske, segling eller en tur med kajaken sommartid. Vintertid blir många av sjöarna i närområdet skridskobanor. Skidspår finns bland annat i Velamsund och Nackareservatet och om ni vill åka utför ligger Hammarbybacken inte så långt bort. Några minuters promenad från lägenheten finns Boo rackethall där det spelas tennis, badminton, bordtennis, innebandy, mm. Området ritades för att passa in på klipporna och skapa harmoni. Bostadsrättsföreningens hus ligger inbäddade i lummig grönska. Här är det nära till affärer, kommunikationer, naturområden, fina cykelvägar, motionsslingor och gångavstånd till flera badsjöar.

Närservice

ORMINGE CENTRUM Bekvämt promenadavstånd till Orminge centrum från lägenheten. Orminge centrum har genomgått en mycket positiv utveckling och är i dag en galleria med 28 butiker fördelade på dagligvaruhandel (med bl. a. Sveriges största Coop Extra-butik). Därutöver finns ett varierat utbud av kommersiell och offentlig service: apotek, bank, bankomater, systembolag, restaurang, gatukök, frisörer, kemtvätt och ett av Nacka kommuns välbesökta bibliotek. Det finns ca 260 parkeringsplatser i direkt anslutning till gallerian. NACKA FORUM Cirka 10 minuter bort med bil ligger Nacka Forum, ett av Sveriges största köpcentrum fullt av mode, hobby, teknik, restauranger och närservice. Här finns allt du behöver tack vare cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även olika former av service, så som banker, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. I det tillhörande parkeringsgaraget finns inte mindre än 1900 extra breda parkeringsplatser och dessutom är de tre första timmarna gratis. I området finns vi även ICA Maxi.

Kommunikation

BUSS På några minuters promenadavstånd från dörren finns ett flertal busslinjer att välja mellan. Dessa avgår med täta avgångar med bussar som tar dig direkt till Slussen på 20-25 minuter, men även bussar till exempelvis Nacka Forum.

Parkering

Föreningen har 53 garageplatser samt 101 parkeringsplatser och 1 MC-plats. För närvarande med kö.

Övrigt

Skolor och barnomsorg finns inom det i det närmaste bilfria Västra Orminge, på bekvämt gångavstånd. Nacka är känt för att bjuda på natur- och kulturupplevelser i hela kommunen, här kommer ett litet smakprov. Det är mindre än 2 km till Myrsjöbadet, här finns gräsmattor, sandstrand och klippbad, dessutom dansbana - given som en härlig plats att skapa midsommartraditioner på. Badet låg 2012 trea i listan över varmast badvatten i Nacka och Värmdö. Vittjärnen ligger ytterligare en km bort, det är en nästan hemlig badsjö med klippbad i skogen. I Nackas östligaste del ligger friluftsgården Velamsund, i Velamsunds naturreservat. Här finns mycket att uppleva och många möjligheter till aktiviteter. Velamsunds historia sträcker sig ända från 1300-talet och i dag kan man njuta av den trivsamma uteserveringen vid havet sommartid, vandra i storskogen eller hälsa på hästar, får och höns. En informationsbroschyr från kommunen finner du under dokumentfliken.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.