Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
46 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress Godtemplarvägen 7, 1 tr
 • Område Tollare
 • Avgift 2 725 kr ink. värme, kallvatten & kabel-TV (basutbud)
 • Boarea 46 m²
 • Rum 2
 • Drift 3 132 kr/år
Helena Österman Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0703-33 54 21
helena.osterman@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Helena Österman Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0703-33 54 21
helena.osterman@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Grindstugeparken är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2015 och består av tre flerfamiljshus med totalt 80 lägenheter. Den totala boarean är ca 5 559 kvm med fördelning: 5 st 1 rok 22 st 2 rok 32 st 3 rok 21 st 4 rok I föreningen finns barnvagnsrum, cykelparkering samt övernattningslägenhet som kan hyras för 300 kr/dygn. På innergården finns en skogsdunge, lekplats och miljöhus för hushållssopor och källsortering.

Renoveringar

Föreningen har inte beslutat om renoveringar och åtgärder. Detta är en nybyggd fastighet och föreningen är fortfarande under totalentreprenören Bonavas garantitid som löper fram till 30 augusti 2022.

Parkering

Föreningen har 71 parkeringsplatser samt sju mc-platser i garage som delas med Brf Tollare torg. Även handikapplatser finns. Alla platser hyrs via separata hyres-/sidoavtal. Kostnad 1000 kr/månad. Kontakta styrelsen för ev lediga platser, brfgrindstugeparken@gmail.com

Tv och bredband

TV, telefoni och bredband tecknas separat av de boende. Gäller Fiber framdraget. Utbud av tjänster och leverantörer se portal zmarket.se

 • Föreningsnamn BRF Grindstugeparken
 • Hemsida https://www.brfgrindstugeparken.se/
 • Ekonomi Föreningen har inte beslutat om några avgiftsförändringar, förutom de som framgår långsiktigt i ekonomiska planen. Detta är en nybyggd fastighet och en ny förening. Sista etappen lägenhetshavare tillträdde november 2017. 2018 är föreningens första kompletta ekonomiska redovisningsår.
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 80
 • Överlåtelseavgift 1 183 kr
 • Pantsättningsavgift 473 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Föreningen godtar delat ägande under förutsättning att samtliga delägare är privatpersoner och att minst en delägare avser att bo i lägenheten.

Området

Allmänt om området

Tollare erbjuder det bästa av två världar! Här bor du mitt i naturen med både grönska och frisk luft inpå knuten samt med endast ett stenkast till bad- och båtliv samtidigt som du har närheten till storstadens puls. I Tollare finns matbutiken "Nära dej" vid Tollare Torg, Grindstugan Bageri & Café, restaurang Bruket som är belägen nere vid kajen där även den omåttligt populära gelaterian "Kennys Gelato" återfinns. För den som vill aktiveras finns gymmet "Puls & Träning" samt yogastudion "Yogi Yogini" och för barnen finns lekplatser och bollplan. Nere vid kajen njuter du till fullo! Tollare kaj sträcker sig från turbåtsbryggan i väster och österut fram till Brukstorget, där Tollare strand börjar och går ända fram till östra strandpromenaden. Tollare kaj är i stort sett klar, men enklare arbeten kvarstår. Tollare strand planeras bli klar och kunna öppna under sensommaren. Solbryggan med dess solstolar, är av hög prioritet, och beräknas inom kort kunna öppna för allmänheten. Västra strandpromenaden beräknas vara klart i juni och den östra förväntas kunna färdigställas till hösten. Under september 2020 räknar hamnoperatören Saltsjö-Dufnäs Marina med att hamnen ska vara fullt utlagd. De är även de som sköter köhanteringen för båtplatserna i Tollare. År 2022 är planen att Tollares ca 1 100 bostäder ska vara färdiga.

Närservice

I BJÖRKNÄS CENTRUM finns en livsmedelsbutik, apotek, restaurang, bensinmack samt ett antal mindre affärer som ligger runt den centrala parkeringen - Björknäs torg. Vid hållplats Centralplan finns det omtalade Björknäs Konditoriet som drivs av en av systrarna Delselius och hennes make. Den solklara mittpunkten på Boo-ön är ORMINGE CENTRUM. Orminge centrum har många butiker med dagligvaruhandel (bl.a Sveriges största Coop Extra-butik). Därutöver finns ett varierat utbud av kommersiell och offentlig service: apotek, bank, bankomater, systembolag, restaurang, gatukök, frisörer, kemtvätt och ett av Nacka kommuns välbesökta bibliotek. Det finns ca 260 parkeringsplatser i direkt anslutning till gallerian. I centrala Nacka finns även Nacka Forum samt Sickla köpkvarter med ett digert utbud av affärer, service, restauranger och nöjen.

Kommunikation

Ca 5 min promenad till busshållplats därifrån bussen når Slussen på ca 25 min. Det pågår diskussioner/arbete om en ev. pendelbåtslinje mellan Nacka/Tollare och Nybroplan.

Parkering

Både i Björknäs samt i Orminge finns infartsparkering därifrån bussarna går med tät turtrafik in till Slussen.

Övrigt

Precis vid infarten till Tollare ligger Johannes Petri förskola och skola med en utformning anpassad till naturen. Skolan har ca 600 elever från förskoleklass till årskurs 9 och förskolan har ca 150 barn i åldrarna 1-5 år. I närområdets finns också förskolan "Lilla Tollare" med plats för ca 90 barn. År 2019 välkomnade förskolan Utkiken, bredvid Grindstugan, de första barnen. Förskolan har plats för 125 barn i åldrarna 1–6 år. Vill man aktiveras så finns Björknäs IP inte långt bort där även Björknäs Islada och Björknäs konstisbana finns. Gillar man fotboll så finns Boo FF vid Boo Gård. Vid Boo KFUM, invid Myrsjöskolan, finns bl.a tennisbanor och badmintonbanor. Gillar man att rida så finns Nacka Ridklubb vid Velamsund. Den golfintresserade har Nacka golfklubb på Lagnövägen ca 15 minuter bort med bil. Även Värmdö golf och Ingarö golf finns på kort bilfärd.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.