Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Tollareslingan 3

Tollare / Saltsjö-Boo
101 m² Boarea
4 Rum
5 395 000 kr Accepterat pris
101 m² Boarea
4 Rum
5 395 000 kr Accepterat pris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Tollareslingan 3
 • Område Tollare
 • Pris 5 395 000 kr Accepterat pris
 • Avgift 5 033 kr ink värme. Varmvatten och el debiteras separat i efterskott enligt faktisk förbrukning. Anslutningsavgift för fiber tillkommer med 145 kr/mån på månadsavgiften.
 • Boarea 101 m²
 • Rum 4
 • Drift 8 000 kr/år

Elegant nyproduktion med underbar sjöutsikt i Tollare!

På en svag sluttning i söderläge, ner mot Lännerstasundets vattenspegel, återfinns denna eleganta nyproduktion signerad av den internationellt uppmärksammade arkitektbyrån Arrhov Frick. Tillsammans med de prisbelönta landskapsarkitekterna URBIO har de skapat en boendemiljö utöver det vanliga. Här samsas de arkitektoniskt utmärkande byggnaderna tillsammans med de vackraste av kringmiljöer i den bästa av harmonier. På Tollareslingan 3 erbjuds nu ett hem med tilltalande 101 kvm om fyra rum och kök med fokus på funktionalitet och estetik. Stora sociala ytor med kök och sällskapsrum i en trivsam öppen planlösning, tre bra sovrum, två badrum och gott om förvaringsmöjligheter. Bostaden karaktäriseras av fantastiska ljusflöden och genomgående påkostade materialval. Som boende i Tollare bor du mitt i naturen med grönska och frisk luft samt bad- och båtliv alldeles inpå knuten. För barnen finns också lekplats och bollplan. I området finns även en mindre livsmedelsbutik (Ica), bageri/café (Grindstugan), gym (Puls & Träning) samt en yogastudio. På kort avstånd nås även ytterligare butiker och närservice samt flertalet förskolor och skolor. Ca 10 min promenad till buss som når Slussen på ca 25 min! Varmt välkomna på visning!

Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Tollareslingan 3 tollareslingan 3 tollare nacka saltsjö-boo 4
101

Beskrivning

Allmän beskrivning

I lägenheten är det genomgående vitvaxad enstavsparkett i ek och golvvärme. Samtliga tak och väggar är vitmålade. Fönsterbänkar i ljusgrå terrazzo.

Hall

Entré in till hall med ljusgrått terrazzogolv. Plats för ytterkläder på avhängningsplats. I hallen finns bra förvaringsmöjligheter i fem platsbyggda garderober. Här är även städskåpet placerat. Skåpdörrar i en varm ljusgrå kulör med rostfria knoppar.

Masterbedroom

Till höger i hallen ligger master bedroom med plats för dubbelsäng, skrivbord och klädförvaring i tre inbyggda garderober.

Sovrum

Det andra sovrummet, som också nås från hallen, är mindre och har plats för enkelsäng, skrivbord och förvaringsmöbler.

Duschrum

Till vänster i hallen finns ett duschrum med golvvärme, takdusch, handfat, badrumsskåp samt wc. Väggar och golv klädda med kakel och klinker (Mosa Tiles) i en äggskalsfärgad ton.

Badrum

Vidare i hallen till vänster återfinns det helkaklade (Mosa Tiles) badrummet med väggar och golv i äggskalsfärgad ton. Golvvärme för bästa komfort. Här finns badkar och takdusch, handfat samt badrumsskåp. Bakom specialsytt linnetyg finns tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva i ljus ek samt förvaringsmöjligheter i rymliga överskåp med infälld belysning.

Kök

Stilfullt kök med skåp och lådor i en varm ljusgrå kulör och runda knoppar i rostfritt. Diskbänk i rostfritt med integrerad ho och stänkskydd. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, multifunktionsugn och rostfri frihängande fläkt. Samtliga vitvaror är integrerade och från Siemens. Gott om förvaring i många skåp och lådor. Praktisk köksö med sittplatser.

Matplats

Trevlig matplats intill köket med plats för många gäster. Utgång till balkong.

Balkong

Indragen och skyddad balkong i österläge.

Sällskapsdel

Rofylld sällskapsdel med plats för stor soffgrupp och tv-möbler.

Sovrum

Innanför sällskapsdelen, genom en skjutdörr, återfinns det tredje sovrummet. Här finns plats för säng och skrivbord.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus i sutteräng
 • Övriga byggnader - Tre gemensamma takterrasser med 360-graders utsikt och sol hela dagen - Relaxavdelning med bastu - Gemensamhetslokal om 53 kvm som kan abonneras för sociala tillställningar/övernattningslägenhet - Barnvagns- och cykelrum - Källarförråd (finns att tillgå för varje lägenhet) - Två soprum
 • Byggnationsår 2016/2017
 • Uppvärmning Bergvärme
 • Fönster 3-glas fönster med profiler i metall/trä
 • Fastighetsbeteckning Tollare 1:477
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Övrigt om byggnaden, tex Renoveringar Eftersom byggnaderna är nybyggda bedöms inte något initialt underhållsbehov, utöver löpande underhåll, föreligga. Byggnaderna är uppförd med sedvanliga garantier.
 • Rum 4
 • Typ av kök kök
 • Ventilation FTX
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Ja
 • Våning 3 av 6
 • Beskrivning bilplats Både i Björknäs samt i Orminge finns infartsparkering därifrån bussarna går med tät turtrafik in till Slussen.
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 1,809 %
 • Föreningssnamn Brf Lord Lambourne
 • Elkostnad 2 760 kr/år
 • Försäkringskostnad 3 500 kr/år
 • Övriga kostnader 1 740 kr/år
 • Total driftkostnad 8 000 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Posten övrigt avser obligatoriskt tillägg för bredband om 145 kr/mån.
 • Personer i hushållet 1

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Lord Lambourne registrerades 2015 och omfattas av 3 flerbostadshus, Tegeltrappan, Pergolan och Ateljén, med adresserna Tollareslingan 1-3 samt Tollarevägen 53-57. Fastigheterna ligger i sutteräng med 5-9 våningar och innehar totalt 73 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt. Storleksfördelningarna på lägenheterna är följande: 1 rok - 8 st 2 rok - 21 st 3 rok - 14 st 4 rok - 24 st 5 rok - 6 st

Renoveringar

Eftersom byggnaderna är nybyggda bedöms inte något initialt underhållsbehov, utöver löpande underhåll, föreligga. Byggnaderna är uppförda med sedvanliga garantier.

Parkering

Föreningen disponerar 64 st garageplatser varav två stycken är handikapplatser samt att några av platserna är avsatta/kommer att avsättas till en bilpool. En garageplats kostar 800 kr/månad och en elbilsplats kostar 1 000 kr/månad. F.n kortare kö. Garaget nås genom hiss från samtliga våningsplan.

Tv och bredband

Tv/tele/bredband genom fiberanslutning (open net). Basutbud och nätavgift bredband ingår i avgiften. Anslutningskostnad tillkommer.

 • Föreningsnamn Brf Lord Lambourne
 • Antal lägenheter 73
 • Överlåtelseavgift 1 163 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 465 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Ja

Området

Allmänt om området

I Tollare får du det bästa av två världar. Här bor du mitt i naturen med grönska och frisk luft samt bad- och båtliv alldeles inpå knuten. För barnen finns också lekplats och bollplan. I Tollare finns matbutik, café/bageri, restaurang (öppnar 2019), gym och yoga. Samtidigt har du nära till allt du behöver av övrig service, kommunikationer och fritidsaktiviteter. Under 2019 beräknas hela strandpromenaden, från väster till öster, vara redo för flanörer. Även marinans 50-75 båtklubbsplatser samt 10-15 besöksbåtplatser beräknas färdigställas. Nere vid marinan öppnar också en restaurang på första parkett där du kan njuta av båtarna som passerar. Under året planeras också att pontonbron till Tollares fina lilla ö, Mårtens Holme, ska kunna öppnas. År 2022 är planen att Tollares ca 1 100 bostäder ska vara färdiga.

Närservice

I BJÖRKNÄS CENTRUM finns en livsmedelsbutik, apotek, restaurang, bensinmack samt ett antal mindre affärer som ligger runt den centrala parkeringen - Björknäs torg. Vid hållplats Centralplan finns det omtalade Björknäs Konditoriet som drivs av en av systrarna Delselius och hennes make. Den solklara mittpunkten på Boo-ön är ORMINGE CENTRUM. Orminge centrum har många butiker med dagligvaruhandel (bl.a Sveriges största Coop Extra-butik). Därutöver finns ett varierat utbud av kommersiell och offentlig service: apotek, bank, bankomater, systembolag, restaurang, gatukök, frisörer, kemtvätt och ett av Nacka kommuns välbesökta bibliotek. Det finns ca 260 parkeringsplatser i direkt anslutning till gallerian. I centrala Nacka finns även Nacka Forum samt Sickla köpkvarter med ett digert utbud av affärer, service, restauranger och nöjen.

Kommunikation

Ca 5 min promenad till busshållplats därifrån bussen når Slussen på ca 25 min.

Parkering

Både i Björknäs samt i Orminge finns infartsparkering därifrån bussarna går med tät turtrafik in till Slussen.

Övrigt

Precis vid infarten till Tollare ligger Johannes Petri förskola och skola med en utformning anpassad till naturen. Skolan har ca 600 elever från förskoleklass till årskurs 9 och förskolan har ca 150 barn i åldrarna 1-5 år. I närområdets finns också förskolan "Lilla Tollare" med plats för ca 90 barn. År 2019 välkomnar förskolan Utkiken, bredvid Grindstugan, de första barnen. Vill man aktiveras så finns Björknäs IP inte långt bort där även Björknäs Islada och Björknäs konstisbana finns. Gillar man fotboll så finns Boo FF vid Boo Gård. Vid Boo KFUM, invid Myrsjöskolan, finns bl.a tennisbanor och badmintonbanor. Gillar man att rida så finns Nacka Ridklubb vid Velamsund. Den golfintresserade har Nacka golfklubb på Lagnövägen ca 15 minuter bort med bil. Även Värmdö golf och Ingarö golf finns på kort bilfärd.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.