Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
67 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress Freyvägen 8B
 • Område Saltsjöbaden - Neglinge
 • Avgift 3 500 kr inkl värme och VA
 • Boarea 67 m²
 • Rum 2
 • Drift 4 200 kr/år
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Fantastiskt läge
Fantastiskt läge

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Freyvägen 8 är en mindre förening med 12 lägenheter varav 11 är upplåtna med bostadsrätt och 1 med hyresrätt. Föreningen äger fastigheterna Igelboda 41:3 och Igelboda 41:4. Föreningen har själv hand om all ekonomi, fastighetsförvaltning och trädgårdsskötsel. Styrelsen består av fyra ledamöter. TVÄTTSTUGA Det finns en välutrustad tvättstuga i föreningen, belägen i källarplan. BARNVAGNSRUM & CYKELFÖRRÅD Det finns både cykelrum och barnvagnsrum i föreningen. FÖRRÅD Till lägenheten hör ett källarförråd.

Renoveringar

Föreningen har diskuterat att genomföra stamrenovering. Det finns än så länge inte något beslut om vilken metod som kan bli aktuell eller när det ska genomföras utan det är endast under diskussion.

Parkering

Föreningen har parkeringsplatser på gården. Föreningen äger marken där parkeringen är belägen. Fri parkering på Freyvägen och kringliggande gator enligt gällande parkeringsregler.

Tv och bredband

Bredband och kabel-TV finns via Comhem. Avtal tecknas separat.

 • Föreningsnamn Brf Freyvägen 8
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 12
 • Antal hyreslägenheter 1
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Lägenheten är belägen i ett trivsamt och idylliskt område med kort gångavstånd till kommunikationer (Saltsjöbanan, Igelboda respektive Neglinge station), skolor, förskolor, bageri och Saltsjöbadens centrum. Till Slussen tar det med Saltsjöbanan/buss cirka 25 minuter. I närheten finns också härliga strövområden så som Skogsö naturreservat och fina promenadvägar längs med vattnet. Förutom en härlig natur och ett aktivt båtliv erbjuder Saltsjöbaden även tennishall och utomhusbanor, golfklubb med 9- och 18-håls golfbana, simhall, idrottsplats med konstgräs och ishockeyrink samt slalombacke med lift. Den kulturellt intresserade har ett varierat utbud av konserter, utställningar och föredrag att välja mellan. Dessa äger ofta rum i Uppenbarelsekyrkan, på Vår Gård eller i Grünewaldvillan.

Närservice

Saltsjöbaden Centrum som är ett trevligt centrum som ligger på bekvämt avstånd (kallas ofta Tippen). Här finns välsorterade matbutiker, diverse butiker, apotek, bibliotek, systembolag, restauranger, gym, tandläkare och vårdcentral.

Kommunikation

På cirka 500 meters avstånd från lägenheten ligger Igelboda station samt Neglinge station. Härifrån tar det cirka 25 minuter till Slussen.

Parkering

Föreningen har parkeringsplatser på gården. Fri parkering på Freyvägen och närliggande gator enligt gällande parkeringsregler.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.