Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
41,5 m² Boarea
1 Rum

Fakta

 • Adress Sturevägen 1A
 • Område Saltsjöbaden - Neglinge
 • Avgift 2 646 kr inkl värme, VA
 • Boarea 41,5 m²
 • Rum 1
 • Drift 2 000 kr/år
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Balkong med soligt söderläge!
Balkong med soligt söderläge!
Svårslaget läge
Svårslaget läge

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Inkvarteringen bildades 1957 och består av 24 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Föreningen innehar även en lokal som hyrs ut. Föreningen äger fastigheten Igelboda 41:2 med adresserna Sturevägen 1 A-C i Saltsjöbaden. Fastigheten bebyggdes och stod klar 1959. I föreningen finns även ett garage med 4 platser. RENOVERING OCH UNDERHÅLL (URVAL) 1988 Renovering av balkonger 1995 Byte av låssystem 2002 Stamrenovering 2005 Installation av bergvärme 2006 Trädgårdsrenovering 2016 Fasadrenovering 2016 Byte av fönster och balkongdörrar BREDBAND OCH TV Föreningen är ansluten till Comhem. Abonnemang tecknas separat. PARKERING Föreningen har ett garage med fyra platser samt tre parkeringsplatser. Garageplats kostar 380 kronor per månad och parkeringsplats kostar 120 kronor per månad. Separat kö till respektive plats. På gatan är det fri parkering enligt gällande lokala bestämmelser. FÖRVALTNING Den ekonomiska förvaltningen sköts av Mediator fastighetskonsult (www.mediator.se), telefon: 018-13 14 50.

 • Föreningsnamn Brf Inkvarteringen i Nacka
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 24
 • Antal hyreslägenheter 1
 • Antal lokaler 1
 • Överlåtelseavgift 1 182 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 473 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Lägenheten är belägen i ett mycket charmigt och idylliskt område med kort gångavstånd till härliga grönområden och skärgårdsmiljöer med natursköna promenadvägar. Här har man även bekväm närhet till kommunikationer (Saltsjöbanan, Igelboda och Neglinge), bageri och Saltsjöbadens centrum. Granne med huset ligger en närbutik. I området finns flera populära förskolor och skolor. Förutom härlig natur och ett aktivt båtliv erbjuder Saltsjöbaden tennishall och utomhusbanor, både 9- och 18-håls golfbana, simhall, idrottsplats med konstgräs och ishockeyrink samt slalombacke med lift. Den kulturellt intresserade har ett varierat utbud av konserter, utställningar och föredrag att välja mellan. Dessa äger ofta rum i Uppenbarelsekyrkan, på Vår Gård eller i Grünewaldvillan.

Närservice

Saltsjöbaden Centrum är ett trevligt och uppskattat centrum som ligger på bekvämt avstånd. Här finns bland annat en välsorterad ICA, diverse butiker, apotek, systembolag, gym, tandläkare och vårdcentral. Ett stort centrum i ett litet format.

Kommunikation

På cirka 500 meters avstånd från lägenheten ligger Igelboda station (Saltsjöbanan) samt Neglinge station. Härifrån tar det cirka 25 minuter till Slussen.

Parkering

Fri parkering på Sturevägen och närliggande gator, enligt gällande lokala bestämmelser. Det finns även boendeparkering i garage samt utomhus (kö kan förekomma till respektive plats).

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.