Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
42,5 m² Boarea
1,5 Rum

Fakta

 • Adress Sköndalsvägen 98
 • Område Sköndal
 • Avgift 2 585 kr Inkl. VA, värme, kabeltv (basutbud), förråd.
 • Boarea 42,5 m²
 • Rum 1,5
 • Drift 1 600 kr/år
Moussa El Masri Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0709-30 80 87 moussa.el.masri@maklarringen.se Mejla
Moussa El Masri Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0709-30 80 87 moussa.el.masri@maklarringen.se Mejla

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

BRF Eken nr:25 är en äkta bostadsrättsförening i Sköndal, Stockholm som äger 1 fastighet med 46 bostadsrättslägenheter på adresserna Sköndalsvägen 98, och Sköndalsvägen 100.

Övrigt om föreningen

2 st torkrum Återvinning av värme från torkskåp förutom från ventilationssystemet. mangelrum barnvagnsrum grovsoprum 2 st cykelförråd bastu med relaxavdelning styrelserum / övernattningsrum tvättstuga

Renoveringar

Genomförda renoveringar: Nya hissar 2020 Stambyte 2019 Fönsterbyte 2018 Bergvärmepumpar kompletterat med fjärrvärme har installerats 2015 Parkeringsrutor målats och vissa breddats 2015 Rensning av frånluftskanaler 2015 Mätning av radon 2014 Spolning av stammar och underhåll 2014 Målning av trapphusen 2013 Målning av parkeringsrutor 2013 Målning av fönster och bleck 2010-2012 Spolning av stammar 2010 Takbeläggning 2002-2003 Värmeanläggning 2003-2004 Renovering av balkonger 1990 Fasadbeläggning 1997

Parkering

27 p-platser med motorvärmare. Månadskostnaden är 250 kr/mån. För att ställa sig i kö så kontaktar man ordförande i styrelsen.

Tv och bredband

Ansluten till kabelnät, grundutbudet ingår i avgiften. Leverantör: ComHem. Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget (fiber) samt ComHem. Debiteras utefter avtal med leverantör som bostadsrättsinnehavare tecknar själv med leverantör.

Information om månadsavgift

Föreningen har inte besluat om någon kommande avgiftshöjning. (Kontrollerat med styrelsen 15/1-20)

 • Föreningsnamn Brf Eken Nr 25
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 46
 • Antal lokaler 1
 • Överlåtelseavgift 1 190 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 476 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

Sköndal är en mindre stadsdel med 10 000 invånare som är indelat i Norra och Södra Sköndal. Det är en trygg och vacker omgivning med mycket natur. Bebyggelsen i Sköndal består främst av uppvuxna områden som domineras av 50-tals småhus och radhus, som under senare år kompletterats med nya bostäder. Sköndalsskolan och Sandåkraskolan är 0-6 skolor, i området finns även öppna förskolor och fyra förskolor. Sköndalsgården är ett allaktivitetshus som drivs på ideell bas.

Närservice

I Sköndals centrum hittar du det som behövs för vardagsbehoven: restaurang, bibliotek, vårdcentral, frisör, matvaruaffär, tobaksaffär med paketutlämning. Den nya handelsplatsen vid Tyresövägen/Nynäsvägen har ett varierat utbud, med bland annat en Willys matbutik, Plantagen, Systembolaget, ett stort Nordic Wellnes gym och en Max restaurang. I närbelägna Farsta centrum finner du ytterligare shopping samt t ex ett fint badhus mm.

Kommunikation

Hållplats Norra Sköndal trafikeras av många bussar till och från Gullmarsplan och Stockholm central/Vattugatan respektive Tyresö och Haninge/Brandbergen med direktbussar som går varje - var femte minut i högtrafik. Bussar trafikerar även hållplatsen från Tyresö, Älta, Farsta, Skärholmen, Norsborg mm. Genom Sköndal går bussar till tunnelbanan i Skarpnäck och Farsta centrum samt pendeltåget i Farsta strand. Med bil kör du enkelt till Tyresövägen och Nynäsvägen (väg 73). Läs gärna mer på www.sl.se Buss 188 till Gullmarsplan går dygnet runt och tar cirka 12 minuter, inget uppehåll efter Sköndal. Buss 182 trafikerar Hökarängen (ca 5 minuter). Buss 181 trafikerar Skarpnäck resp. Farsta Centrum (ca 10 minuter åt båda håll).

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i området. På visa gator parkeringsförbud - se skyltar.

Övrigt

På promenadavstånd finner du också sjön Drevviken med fina promenadstråk och goda badmöjligheter. Vintertid är Hökarängsbadet populärt som startpunkt för långfärdsskridskoåkning, vid goda isförhållanden kan man åka en mil innan det är dags att vända tillbaks, snörika år brukar bana plogas vid badet. Närbelägna Flatenområdet inrättades som naturreservat 2007, här finns möjligheter både för den klätterintresserade, den badsugne eller den som bara vill ta sig en promenad.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.