Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?
Objektet sålt
76 m² Boarea
3 Rum

Fakta

 • Adress Strandvägen 4C
 • Område Edsviken
 • Avgift 3 958 kr Vatten och värme ingår
 • Boarea 76 m²
 • Rum 3
 • Drift 6 600 kr/år
Lina Berglund Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sollentuna 079-3131344
lina.berglund@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Lina Berglund Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sollentuna 079-3131344
lina.berglund@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen har inga inplanerade avgiftshöjningar.

Övrigt om föreningen

Till varje lägenhet till ett källarförråd. Föreningen är äkta och föreningen äger marken. Cykelförråd finns tillgängligt antingen i föreningens bostadsområde eller i fastighetens källare. Gästlägenhet finns tillgänglig att hyra för 150 kr/natt Det finns 5 tvättstugor spridda i föreningens fastigheter och även ett snickarrum.

Renoveringar

Renoveringar löpande: Taket renoverats 2015-2016 Trapphusen målades 2013 Pågående upprustning av tvättstugan Fönster kommer att renoveras under 2019

Parkering

Parkering finns att hyra för 300/månaden kronor och parkeringsplats med elstolpe 500 kr/månaden.

Tv och bredband

Föreningen har inget gemensamt abonnemang vad gäller TV och internet. Via internet uttaget i varje lägenhet kan du komma in på Seom.se för att välja på olika leverantörer och utbud av TV och internet.

 • Föreningsnamn Brf Taffeln 1
 • Äger föreningen marken Ja föreningen äger marken
 • Antal lägenheter 66
 • Antal hyreslägenheter 5
 • Antal lokaler 5
 • Överlåtelseavgift 1 163 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 465 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Ja
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

I Edsvikens lugna villakvarter finns Edsviken Torg med med Gateaus fina bageri och gymmet Puls & Träning som har öppet kl 05:00-23:00 alla dagar. I hörnet Kummelbyvägen/Edsviksvägen finns populära Edsvikens Piazza & Gelateria, som även har lunchservering. Lite längre bort i Edsviken finns tennisbanor, badplats, motionsspår samt en fin strandpromenad bort mot Ulriksdals Slott och Ulriksdals Slottsträdgård som är ett populärt utflyktsmål. Här - mitt i centrala Sollentuna - bor du nära allt. Och shoppingen klaras av i ett nafs. Tåget ligger på andra sidan av centrum, så du kan enkelt ta dig till och från arbetet. Likafullt omges du här av en härlig och vacker natur. I Sollentunas närhet finns många möjligheter till aktivitet och rekreation. Här finns skidspår, skridskobanor och Väsjöbacken, en alpin skidanläggning med backar för alla smaker. Här finns också en hoppbacke för både vinter- och sommarbruk och en ny ishall står snart klar. Ungdomens hus, som ska kombineras med en ny sporthall, kommer att byggas mitt i Sollentuna Centrum. Här ska ungdomar från hela kommunen erbjudas en naturlig mötesplats där de kan utöva sina fritidsintressen. Bada kan du göra i någon av Sollentunas många sjöar, eller i den bräckta havsviken Edsviken. Eftersom Edsviken är just en havsvik är fisket fritt. Vid Edsviken finns båtklubb, café och strand och i slottet Edsberg kan du hyra en festvåning om 400 kvm för olika tillställningar. Järvafältet erbjuder närmare 40 kilometer markerade stigar och vägar där ridning är tillåten. Tar du hellre en cykeltur runt Edsviken får du en härlig naturupplevelse på hemmaplan. I nordost ligger Sollentunas vildmark Törnskogen. Det är ett stort och variationsrikt område med spännande natur och många olika växter och djur. Här får du ett avbrott från vardagens alla bestyr. Nära centrum finns många skolor. Vittraskolan har elever från förskoleklass till årskurs 9 och ligger centralt i Sollentuna, endast fem minuter från Sollentuna station. Vittraskolan arbetar med individuell utveckling, ett levande kulturarbete och utmanande lärsituationer. Sofielundsskolan, även den med elever från förskoleklass till årskurs 9, har ledorden: Trivsel, trygghet, goda kunskaper genom delaktighet och ansvar. Skolan ligger på Sollentunavägen 192. Här finns alltså något för alla. Självklart finns det många fler skolor att välja på i Sollentuna.

Närservice

Sollentuna centrum ligger nära och är ett designorienterat köpcentrum med närmare 115 butiker och 1500 parkeringsplatser. Här finns all närservice, butiker med mera som ni kan tänka er behöva.

Kommunikation

Från Stockholms Central tar det cirka 15 minuter med pendeltåget till Sollentuna station. Med bilen tar det cirka tio minuter, sträckan är 12,5 kilometer.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.