Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Kvarnskogsvägen 15

Kvarnskogen / Sollentuna
76 m² Boarea
3 Rum

Översikt

  • Adress Kvarnskogsvägen 15
  • Område Kvarnskogen
  • Avgift 4 240 kr Inkl. värme, vatten, tv basutbud.
  • Boarea 76 m²
  • Rum 3
  • Drift 4 800 kr/år
Kaveh Gohary Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Spånga - Kista
kaveh.gohary@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Kaveh Gohary Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Spånga - Kista
kaveh.gohary@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

ostadsrättsföreningen Kantarellen i Sollentuna, org nr 769613-4266, består av totalt 78 lägenheter fördelat på totalt 10 flerfamiljshus. Föreningens hus är uppförda under 2007-2008 av PEAB Bostad AB och föreningens fastighet går under benämningen Lerkrukan 1. Samtliga hus ligger efter Kvarnskogsvägen som är en lågfartsgata (max 10 km/h) med genomfartstrafik endast till intilliggande villaområde, därefter är det återvändsgata. Vägen Kvarnskogsvägen är en enskild väg som sköts av en gemensam samfällighet. Denna består av Brf Kantarellens medlemmar samt boende i angränsande villaområde. Lägenheterna är uppförda av PEAB Bostad AB under 2007-2008 och är i varierande storlekar från ettor till större fyror i etage. Samtliga lägenheter har balkong alternativt uteplats, är bra planerade, håller genomgående bra standard och samtliga har egen tvättstuga. Ingen gemensam tvättstuga finns därför i föreningen. Inom en radie om 400 meter finns tre förskolor och en grundskola. Närmaste gymnasieskolor ligger en knapp kilometer bort, på andra sidan kanalen.

Parkering

Det finns möjlighet till parkeringsplats mot avgift för boende i föreningen. Platser med eller utan el-stolpe finns på gatan utmed Kvarnskogsvägen samt ett antal garageplatser. Garaget är beläget under husen med jämna nummer (Kvarnskogsvägen 6-12) med nerfart på Kvarnskogsvägen 12. Mer info på föreningens hemsida.

Tv och bredband

Föreningens fastighet har fördelen att vara ansluten till både Telias nät och Stadsnätet (tillhandahålls av Sollentuna Energi) via fiber. Detta möjliggör för dig som boende i föreningen att välja på ett stort utbud av digitala tjänster från många leverantörer. Alla hushåll i föreningen har tillgång till ett analogt grundutbud av kanaler från Sollentuna Energi via det vanliga antennuttaget. Utöver detta finns det ett stort utbud av digital TV från olika leverantörer tillgängliga via fiber eller det vanliga antennuttaget.

  • Föreningsnamn BRF Kantarellen
  • Ekonomi Föreingen har god ekonomi och juli månad 2018 var därför avgiftsfri. Inga planerade höjningar av årsavgiften under året.

Området

Allmänt om området

Kvarnskogen ligger granne med både ”Rösjöområdet” som är ett större naturområde med många möjligheter till aktiviteter, som bad i Rösjön, skidåkning i Väsjöbacken och ett flertal motionsspår. Dessutom ligger området inte långt från Edsvikens vatten som också bjuder på bra badmöjligheter. På promenadavstånd, längst in i Edsviken, hittar du Sollentunas pärla: Edsbergsparken med Edsbergs slott – ett större grönområde där du exempelvis kan njuta av en picknick i det gröna eller ta en promenad längs vattnet! I anslutning till parken ligger även Edviks konsthall samt ett MC museum. Granne med parken hittar du även Sollentuna sim- och motionshall.

Närservice

På gångavstånd ligger Edsbergs Centrum med butiker av olika slag, inklusive större mataffär (ICA Supermarket), apotek, restaurang, konditori/fik etc. I Edsberg finns även vårdcentral, Bibliotek och bankomat. Närmast efter Edsberg finns även det nybyggda ”Sollentuna Centrum” samt ”Häggviks Handelsplats” med ”Stinsens Köpcentrum” samt en mängd större mataffärer.

Kommunikation

Området nås med buss, antingen från/till Sollentuna Centrum som har anslutning till pendeltågstrafik (mot Märsta, Stockholms Central/Södertälje), eller från/till Mörby Centrum alt. Danderyds Sjukhus där anslutning till tunnelbanans röda linje finns.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.