Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
71 m² Boarea
2 Rum

Fakta

  • Adress Gustav III:s Boulevard 23
  • Område Frösunda / Solna
  • Avgift 4 307 kr Exklusive bostadsrättsförsäkring 13kr/mån, bredband 89kr/mån, prel el 394kr/mån, kontraktstillägg 496kr/mån.
  • Boarea 71 m²
  • Rum 2
Tidor Ablahad Reg. Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tidor Ablahad Reg. Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Stort sovrum med fantastisk utsikt
Stort sovrum med fantastisk utsikt
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Vardagsrum
Vardagsrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen är en privatbostadföretag (äkta). I föreningen finns 53 lägenheter samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 3 hyresrättlokaler. Föreningen köpte fastigheten i samband med byggnationen 2000

Övrigt om föreningen

Föreningen tar ut en pantsättningsavgift och en överlåtelseavgift om ca 1 % respektive 2,5 % av gällande basbelopp. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Gemensam el för föreningen. Varje lägenhet har en elmätare och en preliminär elavgift debiteras månatligen. Avläsning sker en gång om året och justering görs för faktisk förbrukning.

Parkering

Föreningen har 23 garageplatser för bil och 2 för MC. Garageplats för bil kostar 1100kr/mån (2017). I dagsläget är det kö till samtliga bilplatser.

Tv och bredband

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem. 100 Mbit bredband via Ownit. 89kr per månad debiteras samtliga lägenheter månadsvis. Beställ individuellt abonnemang vid inflyttning och hänvisa till föreningens gemensamma abonnemang.

  • Föreningsnamn Brf Ordonnansen
  • Antal lägenheter 53
  • Antal lokaler 4
  • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Frösunda är ett relativt nytt område i Solna med stor tillväxt vad gäller både inflyttning av boenden, kontor och företag Området är familjevänligt med flera skolor och förskolor I Frösunda bor du nära till både natur , kultur och stadsmiljö Med snart färdiga " Mall of Scandinavia" , har du nära till shopping i världsklass Friends Arena med idrottsevenemang och musikevenemang Härliga Hagaparken med Fjärilshuset, Brunnsviken , tennisbanor och kaféer, det tar cirka 10 minuter att promenera dit Områdets närhet till natur och grönska är ett populärt inslag hos de boende. I närområdet ligger även Ulriksdal slottsträdgård med mysiga omgivningar. Ytterligare natursköna områden hittar ni runt de populära sjöarna Råstasjön och Lötsjön .

Närservice

Förskolor Det finns ett flertal både kommunala och fristånde i området, Creativo, Kadetten, Kullen och Vittra Grundskolor Vittra och Alfta skolan Matbutiker Hemköp Banker Handelsbanken och Swedbank Träning Balance Puls och träning Restauranger Det finns ett stort utbud av restauranger i Frösunda

Kommunikation

Cirka 800 meter till pendeltåget, Solna Stn och Ulriksdal som tar dig till Centralstationen på 8 minuter Cirka 300 meter till buss nr 67, som tar dig till Odenplan på 30 min. Flygbussarna till Arlanda har flera avgångar per timme. För den med bil kommer man lätt ut på de stora vägarna E18 och E4:an. Med den nya gång- och cykelvägen förbinder man mellan norra och södra Frösunda och gör en säkrare väg till Solna station för de boende i Frösunda park. Lånecyklar De första fem stationerna för lånecyklar finns i Södra Solna på Solnaplan, Karolinska Institutet, Ekelundsbron, Huvudsta centrum och Pampas Marina.

Parkering

I Solna finns boendeparkering Boende med giltigt parkeringstillstånd betalar avgift antingen genom att köpa månadsmärke alternativt säsongsmärke hos något försäljningsställe i Solna eller genom inköp av parkeringsbiljett i automat. Månadsmärket kostar 300 kronor. Säsongsmärket kostar 750 kronor.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.