Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
62 m² Boarea
3 Rum

Fakta

 • Adress Tulegatan 78
 • Område Duvbo/ Sundbyberg
 • Avgift 4 082 kr Ink Värme, vatten, Kabel-TV (grundutbud)
 • Boarea 62 m²
 • Rum 3
Tidor Ablahad Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tidor Ablahad Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Svanen bildades 2004 och har sedan ombildningen varit ett populärt boende. Föreningen har en stabil ekonomi och har i omgångar under åren renoverat husen i fastigheten. Föreningen köpte tomten från kommunen 2007, vilket har visat sig vara en bra investering för föreningen. Fastigheten utgörs av tre byggnader uppförda 1948, i tre våningar ovan mark samt källare i souterräng. Fastigheterna byggdes under senare delen av 40-talet (inflyttning 1948). Föreningen har för närvarande 36 medlemmar och 3 hyresgäster. Brf Svanen ligger 200 meter från Lötsjön och bredvid den Råstasjön. Njut av ett grönområde med promenadstråk på ca 5 km runt de två sjöarna. En perfekt tur för söndagspromenaden eller morgonens löprunda. Föreningen hyr ut 29st parkeringsplatser och 4st garage, fördelas genom kösystem. Föreningens hemsida: www.brf-svanen.se Hemsida www.brf-svanen.se Kabeltv och bredband via Comhem.

Övrigt om föreningen

Gemensam tvättstuga i nr 76 med 4 st tvättmaskiner, (en grovtvätt), en torktumlare samt torkrum. Barnvagnsutrymme finns i varje trapphus.

Renoveringar

Stamrenoverat 2006. Föreningen planerar att byta fönster samt dränera runt fastigheterna under 2016/17.

Parkering

29 parkeringsplatser ca 430 kr/ månad. För närvarande ingen kö. 4st garageplatser 1300 kr/månad. Egen kö

Tv och bredband

ComHem (tre hål) och Sundbybergs Stadsnät

 • Föreningsnamn Brf Svanen i Sundbyberg
 • Hemsida www.brf-svanen.se
 • Ekonomi Inga planerade avgiftshöjningar. Föreningen kommer lägga om vissa lån som löper ut under våren 2017, vilket torde medföra lägre bankkostnader.
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 39
 • Antal hyreslägenheter 3
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

Duvbo är en stadsdel i Sundbybergs kommun med främst villabebyggelse. Här hittar du charmiga trävillor och mycket snickarglädje på uppvuxna tomter. Området har en egen kyrka, Duvbo Kyrka, som invigdes 1904. Duvbo gränsar till centrala Sundbyberg vilket ger närhet till det mesta man kan önska sig av service och butiker. Med sin närhet till Lötsjön och Råstasjön kan Duvbo erbjuda en underbar miljö för härliga promenader och picknikar. Duvbo har även sin egen idrottsklubb, Duvbo IK, med innebandy, ishockey, basket och friidrott. I Duvbo finns det ett flertal förskolor, 2 st kommunala Förskolor som Karusellens förskola som ligger på Ursviksvägen samt Ekbackens förskola och 2st privata förskolor som Solgläntans förskola och Linets förskola ur och skur. Mitt i villaidyllen ligger Duvboskolan, en grundskola för F-6.

Närservice

För boende i Duvbo ligger matbutiken 'Ica Nära Duvbo' närmast men du har även Willys i centrala Sundbyberg och Ica Maxi i Solna Business Park på nära avstånd. Vill du shoppa kan Sundbybergs egna shopping centrum Signalfabriken och shopping stråket på Sturegatan erbjuda ett bra utbud av affärer, närservice, restauranger och caféer. Du har även Kista galleria, Bromma Blocks och Solna centrum på nära avstånd med bra kommunikationer. Duvbo kan även bjuda på flera second hand butiker inne i Duvbo centrum. Det finns ett antal restauranger att välja mellan i Duvbo, men med närheten till centrala Sundbyberg har du tillgång till ett stort och brett utbud som passar alla smaker.

Kommunikation

Längs med tunnelbanans blåa linje har Duvbo en egen tunnelbanestation, Duvbo station, som ligger strax utanför Duvbo med uppgång på Tulegatan i centrala Sundbyberg. Från Duvbo till Sundbybergs station tar du dig med buss 504 eller 10 - 15 minuters promenad. Från Sundbybergs station avgår både tunnelbanan och pendeltåget samt flertalet bussar och nu även tvärbanan. Tunnelbanan har en restid om 12 minuter in till Stockholm city och med pendeltåget tar du dig till Stockholm central på 8 min. Bussar * Nattbuss 197 Stockholm C-Duvbo-Sollentuna Station * 504 Sundbybergs station-Duvbo Torg-Rissne

Parkering

Den som bor i ett område med boendeparkering kan köpa ett boendeparkeringstillstånd och på så sätt parkera fritt i just det området. Boendeparkering i Sundbyberg kostar 300 kr per månad. Boendeparkering finns att ansöka om hos kommunen. Mer info finns på www.sundbyberg.se

Övrigt

Sundbyberg erbjuder möjlighet till ett rikt frilufts och idrottsliv med ett flertal frilufts- och idrottsanläggningar: Sunbybergs IP, Ursviks motionsspår med elljus, simhall, flera gym, rackethall mm.Här finns gröna oaser och parker för dig som vill njuta av en natursjön miljö

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.